Vil du gå i fotsporene til Cristiano Ronaldo?

Postet på: 15/03/2021
NF Academy Football Youth Development
NF Academy Football Youth Development

Vil du gå i fotsporene til Cristiano Ronaldo?

Årets største talentkonkurranse for unge fotballspillere går nå av stabelen. I premiepotten ligger treningsopphold hos portugisiske Sporting.

Årets største talentkonkurranse for unge fotballspillere går nå av stabelen. I premiepotten ligger treningsopphold hos portugisiske Sporting.

Lurer du på hvordan Cristiano Ronaldo trente som unggutt? Vil du lære fra de beste talentutviklerne i verden? Vil du se innsiden av et av Europas mest toneangivende fotballakademier?

Hvis du er en ung og lovende fotballspiller, vil antagelig svarene dine være “ja, ja, ja” til disse spørsmålene, men veien fram til en talentfabrikk som Sporting kan virke lang og tornete for en ung skandinavisk fotballspiller. Hvem skal man kontakte? Hvordan kan man vise seg fram?

Heldigvis for dere, er NF Academy samarbeidspartner med klubben som fostret Cristiano Ronaldo og mange flere spillere av verdensklasse. Du kan bli en av de heldige som får et prøvespill hos klubben gjennom NF International eller vårt NF Scholarship program.

NF Academy players Maguns and Bashir
Magnus Gaunsbæk(t.v.) og Bashir Bashiir(t.h.) er to av de ni spillerne som så langt har blitt del av NF Scholarship-programmet. Magnus og Bashir har fått flere muligheter til å trene ved Sporting CPs akademi i Lisboa.

NF Scholarship program

Treningsoppholdet med Sporting er på mange måter “desserten” av scholarshipet, som vi hvert år deler ut til ti lovende spillere.

De utvalgte til scholarship-programmet får også fullfinansiert et bredt opplegg, som optimaliserer utviklingen deres og gir dem en profesjonell oppfølging om hva som skal til for å lykkes på fotballbanen. I løpet av et scholarship vil vi sørge for at spillerne får matchtrening på elitenivå gjennom å være en del av NF Academys elitelag som spiller Riga Cup, MIC Fotball Barcelona og High Performance Camp i Portugal – alt på vår regning!

I tillegg til dette, vil de utvalgte få individuell rådgivning hver uke med NF Academys treningsapparat. Trenerne vil gjennomgå treningsaktiviteter og utvikle skreddersydde treningsopplegg for enkeltspillerne.

Og, til slutt, skal altså alt trones med prøvespill med Sporting.

Derfra er alt åpent. Tidligere vinnere av scholarshipet er nå i ferd med å bli fast inventar på treningsfeltet til den portugisiske klubben.

Les mer om NF Academys Scholarship-program her

Dette er de gradvise stegene for å komme seg til prøvespill hos Sporting CP og bli integrert i NF sitt scholarship program.
Dette er de gradvise stegene for å komme seg til prøvespill hos Sporting CP og bli integrert i NF sitt scholarship program.

Påmelding

Hva skal til for å bli antatt til scholarshipet?

Som i andre talentkonkurranser, må vi selvsagt ha en form for audition. Vi oppfordrer deg derfor til å melde deg på en av våre nasjonale samlinger, der du kan vise deg fram for vårt treningsapparat, slik at vi kan vurdere deg. Du kan se hvor de nasjonale samlingene finner sted her og du kan søke her. NF Team Training og NF Team training er gode utstillingsvinduer om du vil være med konkurransen.

I tillegg kan det være lurt å melde seg på en av våres internasjonale samlinger eller cuper. Flere av disse har et svært høyt nivå og de vil gi oss muligheten til å se hvordan du hamler opp med de beste i ditt årskull.

Vi ser også at mange unge spillere tar nye steg i slike settinger der nivået er høyt. I mange tilfeller er dette steget også nødvendig for å bli en av de ti utvalgte som får scholarship-programmet.

LES OGSÅ: En bevist fungerende metodologi for utvikling av ungdomsspillere.

Fotballens Idol og The Voice?

Ved første øyekast kan kanskje vårt Scholarship-program se ut til å være en slags fotballens The Voice eller The Voice.

Vi bedriver unektelig en jakt etter nye talenter. Vi foredler også ferdigheter og siler ut ungdom med særskilte talent, som vi til sist gir en gyllen mulighet. Vi er samtidig veldig opptatt av å ikke “sile vekk” noen. Alle som deltar på våre samlinger skal gis god oppfølging på nivået de er på. Vi tror alle vil vokse med konkurranse-elementet som er innbakt i modellen vår.

Mange som deltar på samlingene våre tar store steg, som de får stor nytte av siden, selv om steget i første omgang ikke er stort nok til at de lander på treningsfeltet til Sporting.

– Vi skal ikke bare finne de beste, sier vår akademidirektør Goncalo Nunes. – Vi skal også gjøre det som er best for resten. Konkurransen er ikke bare for vinnerne. Eller, for å si det på en annen måte, vinnerne skal ikke bare være mottakerne av scholarshipet, avslutter han,

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
02 - 04 Aug 2024 NF International Trials Norge Finnmark 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Norge Troms 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Norge Drammen 2008-2015
09 - 11 Aug 2024 NF International Trials Norge Nordland 2008-2015
09 - 11 Aug 2024 NF International Trials Norge Bergen 2008-2015
12 - 14 Aug 2024 NF International Trials Norge Kristiansand 2008-2015
12 - 14 Aug 2024 NF International Trials Norge Namsos 2008-2015
16 - 18 Aug 2024 NF International Trials Norge Oslo 2008-2015

Sjekk den komplette Eventkalender her.

BE OM EN KONSULTASJON MED OSS


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke