NF Academy Partner – Trygve Lorentzen

Postet på: 09/06/2021

NF Academy Partner Østfold – Trygve Lorentzen

NF Academy Partner Trygve Lorentzen

“Trygve har en master i informatikk og er glad i å jobbe med effektivisering og systematisering. Han har jobbet som lærervikar i barneskolen og senere som som gruppelærer og lektor på Høyskolen i Østfold. Han spilte fotball i barne og ungdomsårene og i godt voksen alder ble det ble noen sesonger med fotball i de lavere divisjoner også. Han har alltid vært opptatt av trening og brenner for å gi barn og unge glede av fysisk aktivitet og idrett.

Han har vært trener i flere årganger i Kvik Halden FK siden 2012 og er nå hovedtrener for Gutter 2011. Trygve har engasjert seg i NF Academy fra hans eldste sønn var med for første gang i 2018 og har lenge ønsket å få NF til Østfold. Han har derfor nylig blitt partner i Østfold sammen med Bjørn-Helge Sivertsen og gleder seg stort til å gi dette flotte tilbudet til barn og ungdom i regionen.

Arbeidserfaring:

  • 2021 – d.d: Regionsansvarlig NF Academy Østfold
  • 2001 – d.d: Softwareutvikler, senere CTO i ProTeria as
  • 2001: Lektor på HiØ, faget Datanettverk
  • 1997: Lærervikar på Låby skole i Halden

Trenererfaring:

  • 2020 – d.d: Med i barne og ungdomsfotballutvalget i Kvik Halden FK
  • 2018 – d. d: Trener Gutter 2011 Kvik Halden FK
  • 2017 – 2018: Trener Gutter 2008 Kvik Halden FK
  • 2012 – 2019: Trener Gutter 2006 Kvik Halden FK

Kurs:

  • 2014 – 2019: Flere delkurs for grasrottrener/UEFA C-lisens
  • 2005: Barnetrenerkurs/Ballsidighet med Kåre Mol i regi Norges Volleyballforbund

Hva er den største fordelen spillere får ved å være med på NF Academy?

Det er mange fordeler spillere får ved å være med på NF Academy, men den største er nok å trene i en ny gruppe med spillere som er ivrige etter å lære og elsker å spille fotball. Ofte er trenerne helt nye eller relativt nye for spillerne, i tillegg til at de snakker engelsk, slik at det blir ekstra utfordringer som de vokser mye på, både som personer og spillere. Hvis man er med på cuper spiller man med spillere man ikke spiller med til vanlig og møter gjerne lag man aldri har møtt før. At alle øvelser er med ball og relatert til spillsituasjoner gjør at spillerne alltid har det gøy på trening!

 

Hva liker du best ved å jobbe hos NF Academy?

Gleden spillerne får ved å oppleve mestring og utfordringer som passer hver enkelt, samt at alle får god oppfølging og tilbakemeldinger fra trenerne. Og ikke minst det å jobbe med så mange interessante mennesker, både trenere, partnere og andre involverte!

 

Føler du at NF Academy har en reell og positiv innflytelse på barna fra din region?

Nå har vi jo bare så vidt kommet i gang her i Østfold, men basert på det jeg vet om NF Academy fra tidligere vet jeg at vi kommer til å bli et positivt bidrag til barnas utvikling og fotballglede!

KOMMENDE ARRANGEMENTER - NF Østfold

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
28 - 30 Jun 2024 NF International Trials Norge Moss 2008-2015
16 - 18 Jul 2024 NF International Trials Norge Fredrikstad 2008-2015

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke