NF ACADEMY DIRECTOR – GONÇALO NUNES

Postet på: 30/01/2019
NFA Director | Gonçalo Nunes

NF ACADEMY INTERNATIONAL DIRECTOR – GONÇALO NUNES

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerende bakgrunn med 25 år innen ungdomsfotballen. Han er en solid ressurs for både NF Academy og spillerne i akademi-systemet sammen med NF Academy Director Joao Plantier.

I hovedsak har Nunes jobbet som Head Coach, teknisk koordinator og teknisk direktør gjennom sine 25 år innen internasjonal fotball. Han har UEFA-A lisens samt nivå 3 IPDJ som sportscoach, og ser virkelig frem til å jobbe tettere på de talentfulle spillene i NF Academy-systemet.

Jeg er veldig spent både på prosjektet jeg skal være med på å videreutvikle, og å få jobbe med spillerutvikling med alle de aktive fra Skandinavia. Jeg håper å være med på å gjøre programmene enda bedre, og å kunne hjelpe så mye jeg kan for å fremme kvaliteten merkevaren NF Academy står for. Jeg vet hvordan jeg kan dele mine erfaringer og kunnskap innen spillerutvikling, slik at de blir både bedre som mennesker og spillere, sier hovedtrener Gonçalo Nunes.

INTERNATIONAL BACKGROUND

Han har jobbet under Carlos Queiroz, og Manchester United fotballskole-prosjektet i 6 år. Nunes har også vært knyttet til Sporting Clube de Portugal i 2 år, og de siste 5 årene har han vært ansvarlig for det internasjonale området innen ungdomsfotball i Sport Lisboa e Benfica. Der har han også vært spillerutvikler-koordinator de siste tre årene.

I løpet av det siste ti-året har han vært involvert i flere internasjonale prosjekt og program på ulike nivå, hvor har reist rundt om i verden, samt koordinere og vært involvert med tusenvis av spillere og trenere på programmer i Portugal.

Som hovedtrener har han erfaring hele veien fra U12- til seniorlag, og Nunes kommer nå fra trenerjobben i SC Sacavenense sitt damelag. I hovedsak har han jobbet med ungdomslag, hvor han har over 10 års erfaring i aldersgrupper mellom U15, U17 og U19. Lengst har Nunes vært i AD Oeiras hvor han var i 14 år, men han har også lang fartstid i klubber som Sporting og SC Sacavenense.

De neste sesongene vil han lede Grupo Desportivo Estoril Praia damelag, som spiller på høyeste nivå i portugisiske Liga Allianz.

Gonçalo har bidratt til, og inspirert tusenvis av barn og eldre spillere, samt andre trenere og fagfolk på dette området. For å oppnå drømmer og å følge sine ambisjoner kreves det både lidenskap for fotball og hardt arbeid.

Jeg skal være direktør med hovedansvar for det internasjonale området for å implementere og utvikle programmene i Portugal, samt å få med andre land og deltakere med i våre programmer. Jeg ser frem til å bruke mitt brede nettverk, min kunnskap og min erfaring til beste for spillerutviklingsmodellen vi har i NF Academy.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke