Team Training gir både utvikling og internasjonale referanser

Postet på: 21/09/2022
Hans Petter i NF Academy
Hans Petter i NF Academy
Hans Petter i NF Academy

Team Training gir både utvikling og internasjonale referanser

De beste tar nye steg når resten hviler. Derfor er Team Training det optimale programmet med kvalitetsøkter vinteren gjennom, og muligheter til å kvalifisere til uttak i internasjonale turneringer som Riga cup.

Hans Petter Weum var på sin første helgetrening med NF Academy september 2019 i Drammen. Faren til den treningsivrige og talentfulle Store Bergan-spilleren så etter en ny treningsarena sønnen kunne utvikle seg videre.

Jeg var på utkikk etter større utfordringer til Hans Petter, og kom over NF Academy på nettet. Vi fikk et veldig godt inntrykk av NF Academy fra første stund, og følte at dette var noe å fortsette med. Etter hans andre helgetrening ble han invitert til å delta på team training i Oslo. Team training er et tilbud hvor man trener på kampmomenter på lørdag, og spiller deretter kamp på søndag.

Kampen blir på en måte en eksamen på hva man har lært i løp av lørdagens trening. Det blir gitt gode tilbakemeldinger fra trenerne på hvordan man har prestert og hvordan man kunne gjort det bedre, forteller Hans Markus Weum.

I Oslo, Trondheim og Stavanger

Team Training-programmet rulles ut 22. oktober i Oslo, mens oppstart er 5. november i Stavanger og Trondheim. Treningsgruppene er for spillere født 2007-2013, og samles en helg i måneden fram til siste økt i mars 2023.

Programmet er veldig populært i en periode av året det tradisjonelle seriespillet har opphold i Norge. Som utlendingene mener har verdens lengste sesongoppkjøring, inn mot de første poengene skal spilles om i april.

Team Training er vårt premium produkt, som passer godt for de mest ivrige spillerne. Det gir et ekstra tilbud gjennom vinteren, der øktene ledes av erfarne portugisiske spillerutviklere.

Disse jobber tett med spillerne over tid, og deltakelsen gir også en mulighet for å kvalifisere til Riga cup i januar/februar, sier Country Manager Rune Bjørnødegård.

NF Academy deltar på Riga Cup 2023. Akademilag fra Manchester City, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur, Atalanta og flere andre av Europas beste klubber har vært representert på turneringen de siste årene. For kommende sesong reiser NF Academy med lag i 2006/2007,  2008- og 2009-klassen til den latviske hovedstad.

For de eldste er det Riga Cup, men Team Training tilbyr også turneringsspill for  spillere i barnefotballen, hjemme i Norge. Team Training er også en glimrende arena for å forberede seg til krets- og sonelagsuttak, ta neste steg i utviklingen, eller lære seg å knytte relasjoner til nye lagkamerater, utenlandske trenere og en treningsmetodikk som er blant de ledende i verden, avslutter Country Manager Rune Bjørnødegård i NF Academy.

Man kan søke deltakelse hvor man selv ønsker av de tre byene, der utgangspunktet er at Oslo er for det store Østlandet ned mot Agder. Stavanger er for hele Vestlandet og Agder, mens Trondheim er tenkt å være arenaen for Midt-Norge og nordover på Norgeskartet.

NF Academy trening i Norge
NF Academy trening i Norge
NF Team Training i Norge
NF Team Training i Norge

Veien til internasjonale turneringer

Team Training er både en arena for treninger med høy kvalitet, og også der mange spillere starter sin vei inn på NF Academy sine lag til internasjonale turneringer ute i Europa.

Team training har vært årsaken til at Hans Petter har fått mulighet til å delta på de forskjellige leirene i utlandet. Man kan få mulighet ved godt spill i andre NF camper også, men Team Training varer lenger og trenerne får et bedre utgangspunkt til å bedømme hver enkelt spiller.

2022 har vært et fint fotballår for sønnen Hans Petter.

Fra mange leire i Norge ble det både treningsleir i Spania og Portugal i år med kamper mot lokale lag. Det største var å møte Sporting Lisboa i Lisboa. Deretter var det Nordic Invitational Cup i Esbjerg i august.

NF gir deg muligheter som man ikke nødvendigvis får andre steder. Hans Petter har sett nivået og hva som kreves for å lykkes som fotballspiller, forteller faren Hans Markus videre

13-åringen er en del av det talentfulle G14-laget til Store Bergan, og hospiterer også med klubbens G16-lag. Hans Petter er også på kretslaget som har treninger nesten hver helg. Det blir en del fotball i løp av en uke, der egentrening kommer i tillegg til all organisert aktivitet.

«NF Academy har nok vært en god bidragsyter til dette. Det å komme inn på et lag med ukjente personer, og spille god fotball fra første stund, er noe jeg tror NF Academy er flinke til. Spillforståelse blir lært bort inngående, og det har hjulpet Hans Petter på sin vei med klubblaget» sier faren videre.

LES OGSÅ: NF Team Training 

Nye relasjoner utviklende

«I NF har det bare vært ukjente spillere til å begynne med, men siden har alle blitt gode venner. Det å få nye venner på tvers av klubber i Norge og også i utlandet, føler jeg er en bra ting med NF Academy. Et annet aspekt er at all kommunikasjon går på engelsk med trenerne. Noe som utvikler språket til den enkelte spiller.» sier Hans Markus.

Hans Petter blir å finne på Team Training i høst

Hans Petter deltar selvsagt på Team Training som begynner nå i oktober. Videre er det snakk om Riga Cup og Iber Cup Cascais i påsken neste år. Det er den foreløpige planen så langt, avslutter Hans Markus Weum.

NF Academy spiller Hans Petter
NF Academy spiller Hans Petter

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Team Training Oslo

No Events

Team Training Stavanger

No Events

Team Training Trondheim

No Events

Treningsleir i utlandet

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke