Ta neste steg i Barcelona og Sporting Lisboa

Postet på: 20/10/2021
nfacademy-football-soccer-sporting-player-youth
nfacademy-football-soccer-sporting-player-kid

Ta neste steg i Barcelona og Sporting Lisboa

Ta neste steg i Barcelona og Sporting Lisboa

De beste spillerne utvikler seg mens andre hviler. Nå kan du ta neste steg gjennom NF Academys internasjonale program kommende vinter.

Den norske vinteren kan være krevende å kombinere med kvalitet i treningshverdagen. Dermed kan et alternativ være å trene sammen med likesinnede i vår-vakre Spania og Portugal. Under NF Academys profesjonelle trenerteam.

De internasjonale programmene rulles nå ut på hjemmesiden til NF Academy. Allerede nå har du muligheten til å bli en del av NF Match Camp Salou og NF Elite Training Camp de tre første månedene av 2022.

En perfekt sesongoppkjøring for alle som søker utvikling og har ambisjoner som fotballspiller. Mens snø, is, mørke og kuldegrader preger norske kunstgressbaner.

Internasjonale erfaringer gir spillerne referanser om hvor de står i forhold til andre spillere med samme vilje og fokus på å utvikle seg. Du trener med høy intensitet, og med vekt på å forstå spillet gjennom å spille det. NF Elite Training Camp gir muligheter til å trene under Sporting Lisboas akademitrenere inne på klubbens anlegg.
Der spilles det også treningskamper mot et av Sportings lag. Under NF Match Camp Salou trener vi under topp fasiliteter nær Barcelona, og vi spiller kamper mot spanske lag. Det er både intensivt, gir nye referanser, samt utfordringer i tilnærmingen til å forstå spillet mens man spiller det, sier NF Academy-direktør João Plantier.

Vakre Cascais og Estoril

NF Elite Training Camp er et internasjonalt program, der spillere, familie, og trenerapparat har sin base i det vakre strandlandskapet Estoril- Cascais. Begge to forsteder til Lisboa, som gir hele reisefølget mange muligheter til å kombinere by-ferie med strandliv og selvsagt reisens hovedmål; Trening med internasjonal kvalitet, som kan forberede spillerne for sone, krets og landslagsuttak.

NF Academy plukker også spillere programmene til sine Elite Selection -lag og program. Disse deltar i eliteturneringer mot noen av de beste klubbene i Europa. De beste spillerne vil også få muligheten til å bli sett av Sporting Lisboa, som kan gi invitasjon til nye treningsopphold med den portugisiske storklubben.

En del av treningsuka i Lisboa foregår på Sportings verdensberømte akademi. Med klubbens fantastiske stadion Estádio José Alvalade liggende som en gallionsfigur i bakgrunn, der verdensspillere som Ronaldo og Figo en gang tok sine neste steg som talentfulle spillere.

nfacademy-football-soccer-training
João Plantier i NF Elite Training Camp

Godt å være tilbake

Covid-19 satte en stopper for det meste av NF Academy sin aktivitet, og NF Qualification Camp i Danmark i august var første internasjonale camp som igjen samlet talentfulle spillere fra flere europeiske land.

Her var alle spillerne kvalifisert gjennom å ha blitt «Player of the camp» under programmet «NF International». Et program som ruller gjennom Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Polen.

NF Academy og Sporting Lisboa har siden 2019 hatt et samarbeid om å finne unge talenter i Skandinavia. Dette samarbeidet gjør at flere spillere fra NF Academy sine program allerede har fått trene med den portugisiske toppklubben.

Se under for kommende NF arrangementer i ditt land.

NF Academy training vs Sporting Academy
NF Academy training vs Sporting Academy
Det var godt å være tilbake med et program, der vi kunne involvere spillere fra forskjellige land, og der vi i trenerstaben også kunne være aktivt til stede for å se spillernes entusiasme, energi og utvikling på feltet gjennom programmet. Vi er veldig fornøyde med nivået på spillerne under NF Qualification Camp
Det var tøffe valg for både Sportings speider og oss å velge ut de som skulle få et treningsopphold med Sporting. Vi er dog trygge på at program som dette gir spillerne enda sterkere motivasjon til å jobbe hardt for å nå sine mål under tett oppfølging fra oss, sier NF Academys internasjonale direktør Gonçalo Nunes.
nfacademy-football-soccer-elite-1200x630
nfacademy-football-soccer-elite-600x600

Kommende NF Training Events

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
09 - 15 Feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 7
Portugal Estoril 2009-2014
16 - 22 Feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 8
Portugal Lisboa / Estoril 2009-2014
23 Feb - 01 Mar 2025 NF Elite Training Camp
Week 9
Portugal Estoril 2009-2014

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke