Ta ditt neste steg mot drømmen i høstferien

 In Generelle nyheter
Postet på: 18/07/2023
nfacademy-norge-elite-football-1200x600
nfacademy-norge-elite-football-600x600

Ta ditt neste steg mot drømmen i høstferien

NF Elite Training camp er det optimale treningsprogrammet for motiverte unge fotballspillere. Med gratis trenerkurs til foreldrene. De som vil bli best trener når resten hviler. Skoleferien er et ypperlig tidspunkt til å ta steg som spiller. 

NF Elite Training Camp er et skreddersydd program for spillere som ønsker å ta sine prestasjoner til neste nivå og få internasjonale referanser, sier NF Academy-trener Ricardo Silva.

Han forteller om et program som passer både for de som søker utvikling eller trenger nye utfordringer

Spillerne bør ha et middels til høyt regionalt nivå, og en sterk motivasjon for å utvikle seg videre. Programmet er for både jenter og gutter født 2014 til 2007. Spillerne vil bli delt inn i grupper etter alder og nivå, sier den erfarne portugisiske treneren videre.

Trenerkurs for foreldre

Treningene ledes av noen av de beste trenerne med sin bakgrunn fra noen av de mest anerkjente akademiene i verden.

Resten av familien kan få seg en herlig sommerferie i oktober i sol- og badebyene Estoril og Cascais. Lokalisert ved havet på den portugisiske rivieraen. Kun en kort tur med metroen fra hovedstaden Lisboa. 

En 2023-nyhet ble lansert under vinter-utgaven av NF Elite Training Camp, og suksessen gjentas på nytt i oktover. Gratis trenerkurs for foreldre.

Under treningsøktene kan foreldrene følge spillerne og trenerne på banen. Øvelsene, hovedmål og strategi vil bli forklart. Trenerne vil dele av sin kunnskap og svare på spørsmål underveis. Det er viktig for oss at foreldrene forstår hva og hvorfor vi jobber som vi gjør på feltet inn mot kampsituasjoner, forteller Silva videre.

Du trenger ikke store forkunnskaper om trenerfaget. Kun nysgjerrighet for spillet og fotballinteresse. NF Academy håper å både kunne utdanne gode trenere og gi fotballforeldre bedre verktøy for å støtte sine håpefulle i hverdagen

Trenerkurset funger for alle foreldre som er interessert i å vite mer om fotballmetodikk, og er ikke bare for de som allerede er trenere. Man trenger ingen forkunnskap, forteller NF Academy-treneren.

nfacademy-norge-elite-football-600x600-4
nfacademy-norge-elite-football-600x600-5
nfacademy-norge-elite-football-600x600-2

Profesjonell treningshverdag

NF Elite Training Camp er et selekteringsprogram. Det vil si at man må søke om å bli tatt opp i NF Academy-systemet til dette tiltaket, som er en ukes trening med høy kvalitet.

Spillerne trener to økter daglig under trenere med topp internasjonal akademibakgrunn. I tillegg bor og spiser man som et lag, og har mye sosial fritid sammen på et flott hotell i Estoril med gangavstand til treningsarenaen.

Spillerutviklingen er alltid vårt prioriterte fokus. Vi prøver alltid å søke og skape det mest utfordrende og tilpassede miljø for alle deltakere i våre treningsprogram, turneringer, lokale treningsleirer eller teamtrainingskonseptet, sier Silva om akademiet som har fått stadig flere yngre spillere de siste årene.

Gjennom deltakelsen i NF Elite Training Camp får spillerne også muligheten til å bli tatt ut i troppene til de internasjonale Elite Selection- lag og program som deltar i eliteturneringer mot noen av de beste klubbene i Europa.

Bli oppdaget

Gjennom NF Academy sitt samarbeid med den portugisiske toppklubben Sporting Lisboa, er to av treningsøktene inne på klubbens høyt anerkjente akademi. Der ledes treningsøktene av Sporting-akademiets egne trenere, og spillerne får et innblikk i den profesjonelle hverdagen som spiller. Treningsanlegget ligger rett ved majestetiske Estádio José Alvalade, som er Sportings hjemmebane i hjertet av Lisboa.

Med jevne mellomrom sendes NF Academy-spillere videre på prøve-opphold i Sporting Lisboa. Det vil være speidere til stede under treningene og kampene mot Sportings akademilag.

nfacademy-norge-elite-football-600x600-3

Suksessfull treningsmetodikk

Sporting er en klubb med en stolt historie, som har fostret store spillere som Figo og Ronaldo. De senere år har toppklubben levert en rekke spillere til Premier League og andre store ligaer i Europa.

De fleste spillerne har gått Sporting-skolen fra unge fotball-år. Det er samme skole som NF Academy sine trenere har vært en del av. De gir deg et dypt innblikk i den portugisiske fotballmetodikken, som er bevist å være en av de mest suksessfulle de siste ti årene.

I løpet av denne sesongen har mange nye og unge spillere startet på deres vei i NF Academy-systemet. Det at et stort antall unge spillere stadig velger våre program, betyr at foreldrene deres stoler på og anerkjenner betydningen og innvirkningen vi har på barnas utvikling.

Det er et tydelig tegn på både vekst og troverdighet, avslutter NF Academy-trener Ricardo Silva.

NF Academy trener Ricardo Silva
NF Academy trener Ricardo Silva

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Treningsleir i utlandet

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
09 - 15 Feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 7
Portugal Estoril 2009-2014
16 - 22 Feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 8
Portugal Lisboa / Estoril 2009-2014
23 Feb - 01 Mar 2025 NF Elite Training Camp
Week 9
Portugal Estoril 2009-2014

Turneringer

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
08 - 12 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2010
18 - 21 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2011
22 - 26 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2008-2009
30 Jan - 02 Feb 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2012
05 - 09 Feb 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2013

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke