Sender talentene til internasjonal turnering i ferieparadiset

 In Generelle nyheter
Postet på: 28/01/2024
nfacademy-costadaurada-barcelona-cup-1200x600
nfacademy-costadaurada-barcelona-cup-600x600

Sender talentene til internasjonal turnering i ferieparadiset

Costa Daurada er NF Academys nyeste satsing på internasjonale kvalitetsturneringer, der elitelag for både jenter og gutter reiser til sommer-vakre Salou i påskeuken.

Det er første gang det anerkjente akademiet sender noen av sine største talenter til påskeutgaven av Costa Daurada cup langs de solfylte strendene sør for Barcelona.

En av de mest prestisjefylte ungdomsturneringene på denne årstiden er i tillegg lagt til et av de råeste fotballanleggene i Europa.

Med bakgrunn i prestasjoner og utvikling gjennom våre andre program får utvalgte spillere sjansen til å få internasjonale referanser mot noen av Europas største klubber. Det er et fåtall plasser ledige til talentfulle spillere som ønsker å spille på et av våre lag. Nytt er det også at vi deltar med rene jentelag, sier sportssjef i NF Academy, Gonçalo Moura.

Moderne ferieby

I perioden 23. – 28. mars arrangeres den internasjonale turneringen i ferieparadiset Salou. Rett sør for Barcelona ligger byen med rundt 20.000 innbyggere, som de senere år har satset hardt på sportsturisme.

Her ligger CE Futbol Salou, som er et av de mest moderne og beste fotballanleggene i Spania og Europa. Her er en rekke UEFA og FIFA-standardiserte kunstgressbaner i tillegg til både naturgressbaner og hybridbaner lokalisert under 1 kilometer fra overnattingsmuligheter med gangavstand til stranden. I samme område ligger det også flere fornøyelsesparker.

Costa Daurada Cup gir dermed unike muligheter for både spillerutvikling, restitusjon og moro for hele familien.

Vi har også lagt inn en ekstra dag i forkant av turneringen til treningsøkter og lære spillerne bedre å kjenne. Vi har også et samarbeid med Sporting CP, som vil bidra med enkelte spillere til jentelagene.

I tillegg vil trenere fra det verdenskjente akademiet være sammen med oss i Salou, fullfører sportssjef i NF Academy, Gonçalo Moura.

Salou har en fantastisk strandpromenade fra sentrum av byen ned til nabobyen i sør, Cambrils. Her finnes et rikt utvalg av butikker og restauranter, og selvsagt enkel tilgang til solfylte strender.

Om ikke den gyldne sanden langs Costa Daurada er noe for deg, er det flere andre lokale attraksjoner for enhver smak.

En tur til Nou Camp for å se Barcelona står selvsagt høyt på to do-listen for mange, men fornøyelsesparken Port Aventura Theme Park, badelandet Caribe Aquatic Park eller de historiske mesterverkene Sagrada Familia og Gotic Quarter er også verdt litt oppmerksomhet av det utenomsportslige.

nfacademy-costadaurada-barcelona-cup-600x600_1
nfacademy-costadaurada-barcelona-cup-600x600_2

Fotballfest

NF Academy vil delta med flere guttelag og rene jentelag under Costa Daurada Cup i påsken. Det blir en ny fantastisk fotballturnering med høyt internasjonalt snitt for de unge, dedikerte og lovende spillerne fra akademiets rekker.

God spillerutvikling, internasjonale referanser og mye spilletid er som vanlig høyt prioritert. Det hender også at NF Academy topper turneringene de deltar i. Her er det med andre ord store sportslige oppsider ved å delta.

I tillegg kan man altså kombinere turneringen med både by- og strandliv for at hele familien skal få maksimalt ut av oppholdet.

nfacademy-costadaurada-barcelona-cup-750x500_1

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Treningsleir i utlandet

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Turneringer

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke