Sammen om å gi fotballdrømmene en sjanse med Unisport

Postet på: 26/04/2022
nfacademy-football-nutrition-1200x630
nfacademy-football-nutrition-600x600_01

Sammen om å gi fotballdrømmene en sjanse med Unisport

NF Academy har skrevet avtale ut 2024 med Unisport, som er en av Europas ledende nettbutikker innen fotballutstyr. Det kommer alle akademispillere til gode med gunstige priser og rask levering.

Det er kvalitet i alle ledd, og utstyrsleveransen er aldri mer enn en lissepasning unna. Det har alle i NF Academy-systemet fått med seg etter at avtalen med Unisport ble inngått tidlig i 2021. Det betyr merkevarer fra Nike i NF Academys farger.

Det har gjort vår hverdag mye enklere, der spillerne kan bestille treningstøy direkte hjem til seg selv. De kan også gjøre eventuelle bytter direkte med Unisport om noe er feil med bestillingen. 

I sum gjør dette det logistikkmessig mye enklere for oss, og alle våre partnere som slipper å ha oppdaterte lager og ta seg av kundeservice på bestillinger. Det fungerer veldig bra, og vi er meget fornøyd. Nike er også en betydelig oppgradering, sier akademisjef Rune Bjørnødegård i NF Academy.

nfacademy-football-nutrition-750x500_01

Jager drømmene sammen

Unisports visjon er at fotballdrømmer skal oppfylles. I NF Academy jobbes det for at spillerne skal ta det neste steget i karrieren sin mot drømmene. Dermed er samarbeidet mellom Unisport, Nike og NF Academy det optimale for alle som følger drømmene sine.

Med gunstige priser og rask levering, er NF Academys spillere godt ivaretatt av den foretrukne samarbeidspartneren på treningstøy og utstyr til alle typer program, trening og kamp i klubbhverdagen.

Unisport har en større kolleksjon enn hva vi tidligere har hatt tilgjengelig med treningstøy for alle årstider. Samt et større total-sortiment for våre spillere, der mange typer sko og treningsutstyr også er tilgjengelig.

Våre spillere kan også bli en del av et fordelsprogram som gir 10 prosent rabatt hos Unisport, samt at vi har fire handleuker i året på 25 prosent. Da kan man kjøpe alt fra favorittdrakten til relevant treningstøy, sier akademisjef Rune Bjørnødegård i NF Academy.

I uke 19 er det handleuke for alle som har Fordelsprogrammet i Norge, det vil da være 25% rabatt på hele sortimentet til Unisport.

Samarbeidet betyr at Unisport og Nike spiller på samme lag som store og mindre spillere i NF Academy-systemet.

– Vi er en dedikert fotballaktør, og har ikke fokus mot noen andre idretter. Målgruppe-messig passer vi og NF Academy veldig godt sammen, og vi har mest sannsynlig det du trenger til trening og kamp. I våre avtaler er det viktig at alle tre parter er fornøyde, og Nike har signalisert at de er storfornøyde med å levere utstyr til NF Academy.

Tilbakemeldingene fra spillere, trenere og foreldre er veldig gode, selv om fjoråret bydde på utfordringer for de fleste i koronatid. Dette året har startet bra, og vi har gledet oss til 2022 for at barn og unge kan samles igjen. Vi ser veldig fram til å starte for fullt, sier Henrik Brosø, Teamsport Sales Manager for Unisport i Norge.

nfacademy-football-nutrition-600x600_02
nfacademy-football-nutrition-600x600_03

Både topp og bredde

Avtalen ble inngått med NF Academy internasjonale avdeling i Portugal, der Norge er første partner inn. Deretter følger alle land NF Academy er representert i etter. Det er tette linjer på både dialog, kommunikasjon og logistikk.

Det har vært et ganske bra første år med full rulle, der vi har bygd opp utstyrspakker sammen med Nike til NF Academys spillere. Vi jobber veldig tett sammen, der vi har kontorer på Ullevaal med kundeservice og logistikk fra lageret i København. Det gir korte forsyningsveier med hovedbase i Danmark, og tilstedeværelse i resten av Europa, sier Brosø videre.

Unisport har vært tilgjengelig online i det norske markedet siste ti år, der topp og bredde går hånd i hånd for utstyrsgiganten. Teamsportsegmentet ble et satsingsområde i januar 2020.

Unisport og Nike ble offisiell utstyrsleverandør for Stabæk gjennom en nyskreven 5-årsavtale i fjor høst. Videre ble en 6-års avtale inngått med Norges Fotballforbund som offisiell forhandler av alt Nike-utstyr til forbundet, Inkludert alle landslag

Unisport tok også over som Branns utstyrsleverandør i 2022, og skal sammen med Nike være en del av returen tilbake til det beste selskap i norsk fotball.

Vi har tatt en posisjon i norsk fotball, og ser etter nye partnere også innen bredde. Unisport er mer enn bare toppfotball. Vi har samarbeid med alle fotballkretser, og er sponsor av dommerne. Onlinebiten er en del av den posisjonen vi har tatt, mens den andre delen er partneravtaler vi inngår.

Der vi også er inne i Danmark og Frankrike, og vi er på offensiven med fysiske butikker i København, Paris og Stockholm. Vi har allerede fan-shop for NF på kampdager, sier Henrik Brosø. 

Som ser fram til sommerens program med NF Academy, der Unisport har brukt «sesongoppkjøringen» godt.

-Vi har erfaringen fra i fjor med oss inn i en hektisk sommer med høyt aktivitetsnivå. Vi jobber med varelager, logistikk og forsyningslinjer i stille perioder, for alt dette skal være klart når det høye trykket og volumet starter om ikke så lenge. Det gleder vi oss til,sier Henrik Brosø, Teamsport Sales Manager for Unisport i Norge.

Henrik Brosø, Teamsport Sales Manager for Unisport i Norge
Henrik Brosø, Teamsport Sales Manager for Unisport i Norge
Henrik Brosø, Teamsport Sales Manager for Unisport i Norge
Henrik Brosø, Teamsport Sales Manager for Unisport i Norge

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Turneringer

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013

Trening i norge

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
Pågår til 30 Apr 2024 NF individual Training Player Norge Vallhall 2010-2015
Pågår til 30 Apr 2024 NF Individual Training Player Norge Bærum 2011-2014
Hver lørdag Fra 06 Jan 24 NF Individual Training Player Norge Bergen 2010-2015
Pågår til 31 Dec 2024 NF Individual Training Goalkeeper Norge Oslo 2010-2013
Pågår til 30 Jun 2024 NF Individual Training Goalkeeper Norge Stavanger 2006-2015
Pågår til 30 Jun 2024 NF Individual Training Player Norge Stavanger 2010-2015
Hver lørdag Fra 06 Jan 24 NF Individual Training Player Norge Bergen 2010-2015
Pågår til 31 Dec 2024 NF Individual Training Goalkeeper Norge Oslo 2010-2013
Pågår til 30 Jun 2024 NF Individual Training Goalkeeper Norge Stavanger 2006-2015
Pågår til 30 Jun 2024 NF Individual Training Player Norge Stavanger 2010-2015

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke