RIGA CUP, LATVIA

Bli med på NF Academy’s Elite Selection lag og spill mot sterk, internasjonal motstand!

RIGA CUP, LATVIA

Bli med på NF Academy’s Elite Selection lag og spill mot sterk, internasjonal motstand!

RIGA CUP, LATVIA

Over årene har lag som Manchester City, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur og Norwich vært representert på turneringen. Om du er klar for utfordringen, reis med oss til Riga og møt noen av de beste lagene Europa har å by på. Turneringen holdes over flere helger, en for hver aldersgruppe, i månedene januar og februar.

Spillere vil få både trening og veiledning fra vårt erfarne team med gode, portugisiske trenere.

HVEM ER DET FOR?

NF Academy deltar i Riga Cup med både regionale, internasjonale og eliteutvalgslag. For å være en del av vårt eliteutvalg må du ha et høyt nasjonalt nivå. For de regionale og internasjonale uttakslagene skal spillerne ha et godt til et høyt regionalt nivå.

Spillere i følgende alderskategorier kan søke om deltakelse:

• 2012 A (U12) – 12 feltspillere + 2 GK
• 2012 B (U12) – 12 feltspillere + 2 GK
• 2011 (U13) – 15 feltspillere + 2 GK
• 2010 (U14) – 15 feltspillere + 2 GK
• 2009 (U15) – 15 feltspillere + 2 GK

Antall spillere per lag:
• 9-er-lag maks. 15 spillere
• 11-er-lag maks. 17 spillere

MÅL MED PROGRAMMET

Våre hovedmål ved NF Elite Selection Riga Cup er å kunne gi spillere internasjonale referanser mot gode lag, utvikle spillernes fotballforståelse og bidra med erfaring i å integrere seg i lag med gode spillere fra flere land. Under forberedelsene til samlingen og turneringen vil vi gjøre en full evaluering av alle spillerne.

Hver spiller vil ha et møte med deres hovedtrener og motta detaljert tilbakemelding om hva de trenger å forbedre for å kunne nå et høyere nivå. Alle spillerne vil også motta en evalueringsrapport som kan bidra i den videre utviklingen etter turneringen.

«Å HA PROGRAM SOM NF ACADEMY ER FANTASTISK. DET ER NÅR DU TRENER MED TOPPTRENERE OG SPILLERE PÅ DIN EGEN ALDER AT DU VIRKELIG SER HVOR NIVÅET PÅ INTERNASJONAL FOTBALL LIGGER.»

BJØRN HELGE RIISE, TIDLIGERE SPILLER FOR BL.A. FULHAM OG NORGES LANDSLAG.

PAKKER

SPILLER

• Overnatting på hotell (4 dager/3 netter)
• Frokost, lunsj og middag
• Én treningsøkt på ettermiddagen samme dag som ankomst
• Transport til treninger og kamper
• Tilsyn av spillerne under hele oppholdet
• Fem fotballkamper
• Lag- og spillermøter
• Erfarne, portugisiske trenere som hovedtrener for hvert lag
• Fysioterapeut og keepertrener

 

Pris per spiller
1015 EUR (4 dager / 3 netter)

FAMILIE

• Overnatting på hotell (4 dager/3 netter)
• Frokost

 

(4 dager / 3 netter)

Pris per person i dobbelt/twinrom 399 EUR
Pris per person i enkeltrom 595 EUR

Utstyrspakken er et obligatorisk tillegg for spillere.
Informasjon om hvordan du anskaffer utstyr vil bli levert under kjøpsprosessen og etterpå på e-post.

SPILLER- OG KEEPER PAKKE TIDLIG PRIS - 895€

BESTILL TIL 31. OKTOBER 2023 OG SPAR 120€

GRATIS UKE I CASCAIS MED VÅR SAMARBEIDSKLUBB

NF TILBYR ALLE SPILLERE SOM BESTILLER ET INTERNASJONALT PROGRAM MULIGHETEN TIL Å BLI EVALUERET I CASCAIS, PORTUGAL AV MED VÅR SAMARBEIDSKLUBB – GDS CASCAIS FUTEBOL SAD. I LØPET AV DENNE UKEN VIL SPILLEREN VURDERES AV KLUBBENS PERFORMANCE-AVDELING OG TRENE MED LAG FOR DERES ALDER.
DETTE TILBUDET INKLUDERER IKKE FLY, OVERNATTING ELLER TRANSPORT.
DETTE TILBUDET ER KUN TILGJENGELIG FOR SPILLERE SOM BESTILLER ET INTERNASJONALT PROGRAM TIL 31. MARS 2024.

DELTAKENDE KLUBBER

riga-cup-teams20

OM TURNERINGEN

Over sin 20 år lange historie, har Riga Cup tiltrukket seg store klubber fra hele Europa. Fra å være en liten turnering med bare fire lag i sitt første år, har turneringen vokst til å nå huse over 130 lag og 2000 unge spillere hvert år. Årets utgave holdes ved The Olympic Sports Centre og Skonto Hall, med sistnevnte i umiddelbar gåavstand fra hotellet.

Mer informasjon finner du på Riga Cup sine hjemmesider.

DELTAKENDE KLUBBER

OM TURNERINGEN

Over sin 20 år lange historie, har Riga Cup tiltrukket seg store klubber fra heler Europa. Fra å være en liten turnering med bare fire lag i sitt første år, har turneringen vokst til å nå huse over 130 lag og 2000 unge spillere hvert år. Årets utgave holdes ved The Olympic Sports Centre og Skonto Hall, med sistnevnte i umiddelbar gåavstand fra hotellet.

Mer informasjon: http://www.rigacup.lv/winter/

STED

Riga Cup kan fint kombineres med en familieferie. Den gamle byen hevdes stadig å være en av Europas vakreste, og er kjent for sin arkitektur, de sjarmerende gatene av brostein og kultur. Med en drøss av steder å besøke, har den latviske hovedstaden alltid noe å tilby. Ta et dypdykk i historie ved et av de mange museene, besøk Riga Central Market eller se de regjerende mesterne i den latviske toppserien, Riga FC, ved Skonto Stadium.

LOKASJON

Riga Cup kan fint kombineres med en familieferie. Den gamle byen hevdes stadig å være en av Europas vakreste, og er kjent for sin arkitektur, de sjarmerende gatene av brostein og kultur. Med en drøss av steder å besøke, har den latviske hovedstaden alltid noe å tilby. Ta et dypdykk i historie ved et av de mange museene, besøk Riga Central Market eller se de regjerende mesterne i den latviske toppserien, Riga FC, ved Skonto Stadium.

VIDEOER

ØVRIG INFORMASJON

Vi verdsetter å gi god rådgivning før man bestiller et program for å sikre riktig utfordring for alle våre deltakere. Beste måte å identifisere om dette programmet passer for deg er å sende oss en kort forespørsel. Gi oss kort informasjon om klubb, posisjon, alder, nivå og mål som fotballspiller, og vi følger deg opp med rådgivning.

Er du usikker på om du har nivået til å delta på dette programmet? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gir informasjon om neste tilgjengelige lokale treningssamling der vi kan evaluere nivå og gi anbefalinger til program.

Program 2024 (4 dager, 3 netter)

• Dag 1 – Ankomstdag hvor du blir innkvartert på hotell og har treningsøkten før middag. Felles middag på kvelden med orientering om programmet og tid for spillere til å bli kjent med hverandre.

• Dag 2 til 3 – Turneringskamper.

• Dag 4 – Finaler og avslutningsseremoni. Avslutter programmet ved lunsjtid.

4* AC HOTEL BY MARRIOT

I den kulturrike byen Riga, er AC Hotel Riga et nydelig sted å overnatte. Byen holder på verdens største samling av Art Nouveau arkitektur og er listet på UNESCO sin verdensarvsliste.

Omgitt av det beste byen kan by på innen kultur, sport og mat, har hotellet mottatt fremragende tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hotellet ligger bare noen få minutters gange fra Skonto Hall, hvor turneringen vil finne sted.

NF ACADEMY TRENERE

I NF Academy benytter vi oss av dyktige og erfarne trenere med bakgrunn fra Europeiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambisiøse trenere med stor faglig tyngde til våre prosjekter. Trenerne er nøye selektert ut ifra søknader vi mottar, og vårt eksisterende kontaktnettverk.

Du kan se alle våre trenere her.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES,
HOVEDTRENER OG AKADEMIDIREKTØR HOS NF ACADEMY

NF Academys internationale direktør Goncalo Nunes, har en imponerende 25 års bakgrunn i ungdomsfotball. Han er en solid ressurs for både NF Academy og spillere i akademisystemet, sammen med NF Academy direktør João Plantier.

Goncalo har i hovedsak arbeidet som hovedtrener, teknisk koordinator og teknisk direktør i 25 år i internasjonal fotball. Han har UEFA A-lisens, i tillegg til nivå 3 IPDJ som sportstrener, og ser virikelig frem til å arbeide tettere med de talentfulle spillerne hos NF Academy.

Goncalo vil velge trenerstab for dette programmet. Du kan se alle våre trenere her.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

TURNERINGSDATOER

No Events

FINN HENDELSER

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke