We inform you that due to recent travel advice updates from health officials regarding COVID-19, we have decided to temporarily suspend all international programs held outside of Nordic countries until further notice. Contact us here.
RIGA CUP, LATVIA

Bli med på NF Academy’s Elite Selection lag og spill mot sterk, internasjonal motstand!

RIGA CUP, LATVIA

Bli med på NF Academy’s Elite Selection lag og spill mot sterk, internasjonal motstand!

RIGA CUP, LATVIA

NF Academy deltar på Riga Cup 2022. Over årene har lag som Manchester City, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur og Atalanta vært representert på turneringen. Om du er klar for utfordringen, reis med oss til Riga og møt noen av de beste lagene Europa har å by på. Turneringen holdes over flere helger, en for hver aldersgruppe, i månedene januar og februar.

Spillere vil få både trening og veiledning fra vårt erfarne team med gode, portugisiske trenere.

HVEM ER DET FOR?

Spillere som ønsker å representere NF Academy på turneringen, må søke og godkjennes før deltakelse. Vi leter etter spillere med godt/høyt regionalt nivå til høyt internasjonalt nivå. Vi vil reise med to Elite Scholarship lag til turneringen, som vil delta i kategoriene U16 og U14, i tillegg til regionale lag.

U13(født 2008)
U14(født 2007)
• U15 (født 2006)
• U16 (født 2005)
• U17 (født 2004)

MÅL MED PROGRAMMET

Våre hovedmål ved NF Elite Selection Riga Cup er å kunne gi spillere internasjonale referanser mot gode lag, utvikle spillernes fotballforståelse og bidra med erfaring i å integrere seg i lag med gode spillere fra flere land. Under forberedelsene til samlingen og turneringen vil vi gjøre en full evaluasjon av alle spillerne.

Hver spiller vil ha et møte med deres hovedtrener og motta detaljert tilbakemelding om hva de trenger å forbedre for å kunne nå et høyere nivå. Alle spillerne vil også motta en evaluasjonsrapport som kan bidra i den videre utviklingen etter turneringen.

«Å HA PROGRAM SOM NF ACADEMY ER FANTASTISK. DET ER NÅR DU TRENER MED TOPPTRENERE OG SPILLERE PÅ DIN EGEN ALDER AT DU VIRKELIG SER HVOR NIVÅET PÅ INTERNASJONAL FOTBALL LIGGER.»

BJØRN HELGE RIISE, TIDLIGERE SPILLER FOR BL.A. FULHAM OG NORGES LANDSLAG.

PAKKER

SPILLER

• Overnatting ved et hotell(4 dager / 3 netter)
• Frokost, lunsj og middag
• Én treningsøkt på ettermiddagen samme dag som ankomst
• Transport til treninger og kamper
• Tilsyn av spillerne under hele oppholdet
• Fem fotballkamper
• Lag- og spillermøter
• Erfarne, portugisiske trenere som hovedtrener for hvert lag
• Fysioterapeut og keepertrener

 

Pris per spiller
699 EUR (4 dager / 3 netter)

FAMILIE

• Overnatting ved et hotell (4 dager / 3 netter)
• Frokost
• Transport til treningsøkter og kamper

 

Pris per person – dobbeltrom
375 EUR (4 dager / 3 netter)

UTSTYR

• Fullt draktsett – 119 EUR
Inkluderer: Hjemme- og bortetrøyer, 2 treningstrøyer, 2 shorts, 2 par sokker og 1 genser

 

• Lagsett – 69 EUR
Inkluderer: Hjemme- og bortetrøyer, 2 treningstrøyer og 2 shorts

DELTAKENDE KLUBBER

OM TURNERINGEN

Over sin 20 år lange historie, har Riga Cup tiltrukket seg store klubber fra heler Europa. Fra å være en liten turnering med bare fire lag i sitt første år, har turneringen vokst til å nå huse over 130 lag og 2000 unge spillere hvert år. Årets utgave holdes ved The Olympic Sports Centre og Skonto Hall, med sistnevnte i umiddelbar gåavstand fra hotellet.

Mer informasjon:http://www.rigacup.lv/winter/

DELTAKENDE KLUBBER

OM TURNERINGEN

Over sin 20 år lange historie, har Riga Cup tiltrukket seg store klubber fra heler Europa. Fra å være en liten turnering med bare fire lag i sitt første år, har turneringen vokst til å nå huse over 130 lag og 2000 unge spillere hvert år. Årets utgave holdes ved The Olympic Sports Centre og Skonto Hall, med sistnevnte i umiddelbar gåavstand fra hotellet.

Mer informasjon: http://www.rigacup.lv/winter/

LOKASJON

Riga Cup kan fint kombineres med en familieferie. Den gamle byen hevdes stadig å være en av Europas vakreste, og er kjent for sin arkitektur, de sjarmerende gatene av brostein og kultur. Med en drøss av steder å besøke, har den latviske hovedstaden alltid noe å tilby. Ta et dypdykk i historie ved et av de mange museene, besøk Riga Central Market eller se de regjerende mesterne i den latviske toppserien, Riga FC, ved Skonto Stadium.

LOKASJON

Riga Cup kan fint kombineres med en familieferie. Den gamle byen hevdes stadig å være en av Europas vakreste, og er kjent for sin arkitektur, de sjarmerende gatene av brostein og kultur. Med en drøss av steder å besøke, har den latviske hovedstaden alltid noe å tilby. Ta et dypdykk i historie ved et av de mange museene, besøk Riga Central Market eller se de regjerende mesterne i den latviske toppserien, Riga FC, ved Skonto Stadium.

VIDEOER

ØVRIG INFORMASJON

NF Selection Riga Cup er en turnering på midtnivå, hvor spillere født mellom 2008 og 2004 kan søke om deltakelse.

Etter å ha motatt din søknad, vil våre trenere gjennomgå den og vi vil komme tilbake til deg innen fem virkedager.

Program 2022

• Dag 1 – Ankomst 13:00. 90 minutters treningsøkt 13:30(Ikke obligatorisk, men anbefales)

• Dag 2 – Turneringskamper

• Dag 3 – Turneringskamper

• Dag 4 – Siste turneringskamp og prisutdeling. Avreise.

4* AC HOTEL BY MARRIOT

I den kulturrike byen Riga, er AC Hotek Riga et nydeleg sted å overnatte. Byen holder på verdens største samling av Art Nouveau arkitektur og er listet på UNESCO sin verdensarvsliste.

Omgitt av det beste byen kan by på innen kultur, sport og mat, har hotellet mottatt fremragende tilbakemeldinger fra tidligere gjester. Hotellet ligger bare noen få minutters gange fra Skonto Hall, hvor turneringen vil finne sted.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES,
HOVEDTRENER OG AKADEMIDIREKTØR HOS NF ACADEMY

NF Academys internationale direktør Goncalo Nunes, har en imponerende 25 års bakgrunn i ungdomsfotball. Han er en solid ressurs for både NF Academy og spillere i akademisystemet, sammen med NF Academy direktør João Plantier.

Goncalo har i hovedsak arbeidet som hovedtrener, teknisk koordinator og teknisk direktør i 25 år i internasjonal fotball. Han har UEFA A-lisens, i tillegg til nivå 3 IPDJ som sportstrener, og ser virikelig frem til å arbeide tettere med de talentfulle spillerne hos NF Academy.

Goncalo vil velge trenerstab for dette programmet. Du kan se alle våre trenere her.

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 and Norges U17-lag

«Jeg vil si tida i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller», avslutter Oscar Fuglsang.
Oscar Fuglsang, Silkeborg and Danmarks U17-lag

«Joâo Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. Joâo ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.
Zeca, Captein FC København og Hellas landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein på Norway U15

“Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere proffbokser og norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sverige U17

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark.  Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.
Filip Mellbin, Danmark U16

TURNERINGSDATOER

No Events

JEG ER INTERESSERT OG JEG VIL BLI MED


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

NESTE INTERNASJONALE TURNERINGER

No Events

FINN HENDELSER

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Start typing and press Enter to search