Personvernerklæring for NF Academy

Følgende personvernserklæring gjelder for varemerket NF Academy og andre varemerker knyttet til Football Invest AS i Norge.

Dine personlige opplysninger tilhører deg, og å ta godt vare på alle personlige opplysninger du deler med oss er svært viktig for oss i NF Academy. Vi ønsker at du skal være trygg på at all informasjon er i trygge hender og at du forstår at vi vil bruke din informasjon for å gi deg den best mulige opplevelsen. Football Invest AS håndterer alle personlig data etter personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR), og vil bare bruke disse i relasjon til NF Academys varemerke.

Når du melder deg på et av våre arrangement, er vi ansvarlige for hvordan og hvorfor dine personlige opplysninger behandles, og er derfor også ansvarlige for å beskytte alle dine data gjennom hele påmeldingsprosessen.

 

ANSVARLIG FOR BEHANDLING AV DATA

Football Invest AS er ansvarlig for selskapets behandling av personlig informasjon.

 

OPPBEVART PERSONLIG INFORMASJON

Vi lagrer følgende personlig informasjon om våre kunder, avhengig av hva som trengs for det enkelte programmet:

  • Navn
  • Fødselsdato
  • Fødselsnummer (noen ganger)
  • Kjønn
  • Adresse
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Allergier
  • Klesstørrelse
  • Kontaktinformasjon til foreldre/verge (navn, telefonnummer og e-postadresse)

 

HENSIKTEN MED BEHANDLINGEN

For å kunne tilby våre NF produkt, må vi hente informasjon om deltageren og deres forelder/verge. Datakontrolløren ansvarlig for din informasjon er Football Invest AS, Statsminister Michelsens veg 38, 5230 Paradis, Norge.

Hensikten med å lagre denne informasjonen er å fullbyrde våre plikter i avtalen med kunden.

Vi bruker denne informasjonen også for å kunne tilby deg informasjon, tilbud og andre tjenester i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og post.

 

GRUNNLAGET FOR BEHANDLINGEN

Personlig informasjon brukes for å fullbyrde kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernsforordningen, artikkel 6 (b).

Som du har samtykket til, vil informasjonen også brukes for å tilby deg informasjon, tilbud og tjenester i forbindelse med kjøpet via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for behandlingen er personvernsforordningen, artikkel 6 (a). Du kan når som helst reservere deg mot slik informasjon fra oss.

 

SAMLING AV PERSONLIG INFORMASJON

Vi lagrer opplysningene du har oppgitt på våre nettsider og til våre ansatte i forbindelse med kjøpet.

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å tilby deg den beste kundeopplevelsen og servicen mulig. Etter The Electronic Communications Act er vi pålagt å informere våre besøkende om at vi bruker nettkapsler. Les mer om bruk av nettkapsler her http://nfacademy.no/cookie-policy.

 

DELING AV INFORMASJON MED TREDJEPARTER

Dataen deles med NF Academy International Lda. og andre tredjeparter vi samarbeider med (f.eks. fotballturneringer) og vil kun brukes i forbindelse med NF Academy produkt. For å kunne fullbyrde våre plikter ved avtalen, deles nødvendig informasjon med våre partnere, som overnattingssteder og turneringer.

 

MAILCHIMPS PERSONVERNSERKLÆRING

Vi nytter Mailchimp som vår markedsføringsplatform. Når du melder deg på vårt nyhetsbrev godtar du at din informasjon går via Mailchimp for behandling. Les mer om Mailchimp håndterer personlig informasjon her.

 

UNDER ARRANGEMENTET

Du er inneforstått med at arrangementet kan bli fotografert, filmet eller på annet vis bli gjort opptak av, og samtykker til at arrangementet skal være den eksklusive eieren av resultatene av slik fotografering, videoopptak og/eller opptak, med tilhørende rett, verden over, for alltid, til å registrere kopirett, til å bruke og tildele og/eller tillate andre å bruke hele eller deler av resultatene (eller en reproduksjon derav), i alle medier og på noe vis som nå er kjent eller heretter utviklet, i forbindelse med arrangementet eller andre sammenhenger, uten ytterligere hensyn til deg eller noen tredjepart. Jeg godtar også at arrangementet kan bruke ditt navn, din stemme og likhet (i hvilken som helst form og uten hensyn til forvrengninger av karakter, form eller farge eller andre endringer) i fotografi, videoopptak, lydopptak, eller hvilket som helst annet medium som nå er kjent eller heretter utviklet, over helse verden, et ubegrenset antall ganger, for alltid, i forbindelse med arrangementet eller annet, uten ytterligere hensyn til deg eller noen tredjepart.

 

SLETTING AV PERSONLIG INFORMASJON

Informasjon vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp er lagret i vårt aktive kunderegister i 8 til 10 år. Dette på bakgrunn av at en spiller kan være aktiv hos NF Academy i omtrent 8 år.

Informasjon vi er pålagt å lagre etter Regnskapslovgivningen, vil lagres i opp til 5 år, i henhold til kravene i lovgivningen.

 

DEN REGISTRERTES RETTIGHETER

Vi behandler din personlige informasjon i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter.

Det er påpekt at du kan kreve tilgang til og overføring av dine personlige data, samt kreve retting eller sletting av informasjon.

Ved behandling i strid med reglene, kan det klages til Datatilsynet.

 

PERSONVERNAGENTER

Daglig leder fungerer som ansvarlig for databeskyttelsen og sørger for at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger følges.

 

INFORMASJONSSIKKERHET

Vi sikrer din personlige informasjon gjennom både fysisk og virtuell tilgang og tilgangskontroll, samt kryptering av sensitive deler av informasjonen som oppgis.

 

KONTAKTINFORMASJON

Henvendelser knyttet til hvilken informasjon som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresse: customerservice@nfacademy.com

Finn Arrangement

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke