Personlig coaching i virtuelt akademi

Postet på: 07/05/2020
NF Virtual Academy Program
NF Academy Director João Plantier på oppfølgingssamtale med Cille Nilsen, en NF Scholarship spiller som jobber hardt mot målet om å bli profesjonell spiller.

PERSONLIG COACHING I VIRTUELT AKADEMI

NF Virtual Academy has lansert et nytt personlig coaching program med ungdomstrenere i verdensklassen som leverer tett oppfølging og skreddersydde øvelser til spillere via Zoom.
Finn ut mer om programmet og les noen av tilbakemeldingene fra spillere og deres foreldre nedenfor.

NF Virtual Academy gir spillere muligheten til å jobbe tett med en profesjonell NF coach og få personlig oppfølging og tilrettelegging hver uke i individuelt tilpassede privattimer.

Leder av programmet, UEFA Pro coach, João Plantier, er begeistret:
– Konseptet handler om å hjelpe spillere nå et høyere nivå ved å gi dem regelmessig individuell tilrettelegging og oppfølging. På denne måten kan vi hjelpe dem forbedre seg i spesifikke aspekter av spillet de finner utfordrende, og støtte dem slik at de overvinner disse barrierene og utvikler seg raskere, sier han.

Treningsprogrammene på én eller tre måneder gir spilleren ukentlige fysiske, tekniske og teoretiske øvelser og personlig rådgivning av sin coach i regelmessige oppfølgingssamtaler på Zoom.

En av spillerne som trener på programmet, Elias Giil, a 2006 spiller fra Florø Sportsklubb liker den personlige oppfølgingen:
– Coachen er alltid blid og profesjonell, og han har gitt meg fantastisk oppfølging, også utenom våre sessions på Zoom. Han svarer kjapt på spørsmål på Messenger og gjør det lett for meg å bli bedre, sier han.

NF Academy Player Elias Gill
Elias Giil, i fin flyt under en av de tekniske øvelsene på NF Virtual Academy.

For å frembringe spillerens utvikling på best mulig måte gir coachen spilleren ukentlige utfordringer og øvelser, og hjelper dem perfeksjonere dem.

Moren til Elias, Siri Giil ser tydelige fordeler med en-til-en oppfølging:
– Kommunikasjonen med coachen har vært utrolig givende og hjelpsom hele veien. Coachen og kursmaterialet er lett å relatere til, og feedbacken vi får, både på Zoom og på Messenger har vært veldig verdifull for å få mest mulig ut av øvelsene.

Få en gratis prøveuke.

Cille Nilsen er godt kjent for hennes dedikasjon til progresjon og gjør alltid mest mulig ut av øvelsene.

Programmet er tilgjengelig for spillere av alle aldre, ferdighetsnivå og posisjoner, inkludert keeper, som forklart av vår keepertrener, João Santos:
– Med dette programmet kan vi hjelpe deg forbedre både de tekniske og mentale ferdighetene som rask respons, 1-mot-1 situasjoner, konsentrasjon og øye-hånd koordinasjon. Vi gjør også mentor- og motivasjon øvelser for å bli bedre keepere, sier han.

Vår direktør, Gonçalo Nunes oppsummerer entusiastisk:
– NF Virtual Academy representerer en fantastisk utviklingsmulighet for alle ambisiøse gutter og jenter som tar sine fotballprestasjoner seriøst. Så langt i programmet har det blitt veldig tydelig hvilken enorm effekt personlig oppfølging på et nivå tidligere kun tilgjengelig for elitespillere gir unge norske spillere, også når denne støtten er gitt i et virtuelt coaching program. Det å ha en profesjonell coach som identifiserer og støtter deres individuelle behov er en kolossal fordel for langsiktig utvikling, sier han.

NF Academy Director Gonçalo Nunes
I det siste tiåret har Gonçalo Nunes være aktivt involvert i flere internasjonale program på forskjellige nivå. Nå bruker han sin erfaring for å utvikle unike program, som NF Virtual Academy, for ungdomsspillere over hele verden.

NF Virtual Academy is available for alle typer spillere, også de som ikke har deltatt på et NF Academy program tidligere. Når vi blir kjent med deg og ditt talent og ambisjoner vil du også ha muligheten til å søke på andre program som NF Club Experience og turneringer som Nordic Invitational Cup eller NF Elite Training Camps.

Jeg vil ha en gratis prøveuke

Send oss ​​en kort forespørsel med spillerens bakgrunn og hvilken type aktiviteter du vil delta i. Vi følger opp med råd om hva lokale og internasjonale programmer som kan passe deg.


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

FINN DITT ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke