Norges største fotball-Tiktoker kommer til NF Progression

 In Generelle nyheter
Postet på: 04/09/2023
nfacademy-norge-football-1200x600
nfacademy-norge-football-600x600

Norges største fotball-Tiktoker kommer til NF Progression

Christian Karlsen har trikset seg til å bli Norges største fotballprofil på TikTok. 26-åringen brenner for å inspirere og motivere barn og unge. Nå kan du lære deg triksene hans.

Han er barneskolelærer og pedagog av profesjon i det daglige, men passerte tidligere i år 200 000 følgere på TikTok. Rakkestad-karen er genuint interessert i fotball, og finner stor motivasjon i å lære bort tekniske finesser og detaljer til yngre spillere.

Jeg har spilt fotball hele livet, og har hatt gode tekniske forutsetninger siden oppveksten. Det gir meg et godt grunnlag, og så lærer jeg meg nye triks og finter raskt. Nå skal det bli både en glede og veldig morsomt å være med under campene til NF Academy i høst, sier Christian Karlsen.

Lærerike øvelser

Fotballinfluenser, som han liker å bli kalt, har hatt en fantastisk reise på TikTok de to siste årene. Blant annet har skyteteknikk-videoen «Rabona tutorial» godt over 10 millioner visninger.

Der viser Christian Karlsen hvordan man bruker teknikken. Det er nettopp slike triks og øvelser deltakerne under NF Academy også får sjansen til å studere nærmere. Eller lære seg. Men det krever innsats på egenhånd også.

Det er lærerike fotballøvelser, som krever fokus og mye trening for å sette sitt eget preg på. Jeg tror at om barn og unge er like dedikerte som meg, så vil de kunne lære seg disse teknikkene like bra som meg. Det handler om dedikasjon, og at man står flere timer på egenhånd for å lære seg ei finte for eksempel, sier Karlsen videre.

Favorittlaget er Barcelona. Noe som ikke er overraskende for en gutt som alltid så opp til de store tekniske spillerne.

Under NF Academy-campene vil deltakerne få muligheter til å få tips og forslag til treningsprogram for å selv lære seg triksene og øvelsene Karlsen kjører.

Jeg brenner for å bruke kunnskapen og ferdighetene mine til å inspirere og motivere barn og unge til å bli bedre i fotball og ha det gøy med fotballen, sier Karlsen.

nfacademy-norge-football-600x600-1
nfacademy-norge-football-600x600-2

Bli trent av Christian

Det er nødvendigvis ikke de som ønsker å bli best 26-åringen ønsker å nå ut til.

Jeg vil at også de som kanskje ikke er så interessert, skal se hvor mye gøy man kan ha det på egenhånd med en fotball, sier breddefotballspilleren Christian Karlsen, som til daglig er en del av Rakkestads lag i 5. divisjon.

Deltakelsen til Norges største fotball-tiktoker går ikke ut over det sportslige opplegget under campene til NF Academy. Der skal Christian Karlsen lage Tik Toks underveis, være til stede under hele campen, og kjøre en times trening med hver gruppe etter endte NF-økter.

Der disse øvelsene er å finne på programmet:

  • Blazepods
  • Panna
  • 1v1
  • Skills (type show offs)
  • Tik Toks for seg selv og oss
  • Favorittlag
  • Favoritt spiller

Jeg prøver å inkludere så mange som mulig, og skal egentlig bare gjøre det jeg pleier. Det blir også en del morsomme konkurranser med tekniske ferdigheter og triksing. Premier kan det også bli, avslutter Norges største fotball-tiktoker Christian Karlsen.

nfacademy-norge-football-750x500-1

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

NF Progression

No Events

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke