Norges største akademi enda bedre på spillerutviklingen

 In Generelle nyheter
Postet på: 16/10/2023
nfacademy-q4-october-1200x600_01
nfacademy-q4-october-600x600

Norges største akademi enda bedre på spillerutviklingen

NF Academy har tatt noen mindre grep for å tilpasse programmene enda bedre for de som ønsker å ta sitt neste steg mot å bli en bedre spiller.

NF Academy evaluerer alle spillere som deltar i turneringer eller program, og kommer med tilbakemeldinger på styrker og svakheter. Samt ikke minst hvordan spilleren bør jobbe for å bli en bedre spiller.

Evalueringen skjer også motsatt vei, der alle spillere og foreldre leverer inn tilbakemeldinger etter hvert program gjennom året. Nå er disse oppsummert internt, og noen nye detaljer er tatt inn i programmet.

I korte trekk har vi lyttet til spillere og foreldre etter denne sesongen sammen med oss. Noen punkter gikk igjen, som vi nå har implementert i programmene våre for å spisse fokuset på enkeltspilleren enda mer i 2024-sesongen, sier sportssjef Gonçalo Moura.

Topp trenere og spillere

NF Academy har knyttet til seg erfarne portugisiske trenere med sin faglige bakgrunn fra noen av de største akademiene i verden.

«Learning the game by playing it” er den røde tråden som går igjen på feltet i alle faser av treningene. Noe som tydeligvis faller i god smak.

Vi er svært fornøyde med tilbakemeldingene på vårt sportslige apparat. Trenerstaben var faktisk det spørsmålet som fikk den beste evalueringen i alle våre spørreundersøkelser året gjennom, forteller Moura.

Selv om resultatene er underordnet individets utvikling, kan sportssjefen glede seg over en rekke sterke prestasjoner levert av NF Academy sine talentlag rundt om i europeiske store turneringer i år.

Vi er ikke kun resultatorienterte. Ønsket er å være sikre på at spillerne blir integrert i en gruppe som gir dem utfordringer på samme sportslige nivå som dem selv. Det er ofte nøkkelen for gode prestasjoner.

I år har våre lag vunnet turneringer som Future cup og MIC Barcelona, mens flere andre har endt topp 4 i internasjonale turneringer, sier hovedtrener Ricardo Silva, som er rask med å fortelle om utviklingen av enkeltspillere.

Det er fokuset til norges største akademi.

NF Academy har mange talentfulle spillere og en attraktiv måte å spille fotball på. Sporting CP og andre store klubber har speidere som følger oss rundt i Europa.

I sommer ble fire av spillerne plukket ut til et treningsopphold i Lisboa. En rekke andre fikk muligheter til å vise seg fram både for klubber, speidere og agenter, fullfører Ricardo Silva

nfacademy-q4-october-600x600-01
nfacademy-q4-october-600x600-02

Færre og mer

Endringene spillerne og foreldre vil legge merke til i 2024 er på et detaljnivå, som skal gjøre spillerne både bedre forberedt og samspilte inn mot turneringer.

Vi har lagt til en ekstra dag i turneringsprogrammene, med unntak av Riga cup. Denne spilles utenom skoleferien og er en cup hvor uttaket av tropp skjer etter en lengre høst og vinter der spillerne har trent sammen, vi har lært de å kjenne, og de kjenner vår måte å spille på. Riga cup er for de beste spillerne i våre lokale programmer.

Målet med den ene dagen ekstra er å få lagt inn en-to ekstra treningsøkter for å styrke det relasjonelle på banen og bånda mellom spillerne utenfor, forteller Moura.

Uttaket av tropp gir også noe færre spillere til alle turneringer.

Dette gjør oss mer sårbare for skader, men gir samtidig mer spilletid til de som er tatt ut. Det er viktig både for opplevelsen og spillerutviklingen. Til de sterkeste turneringene vil man nok også oppleve seleksjonen som strengere i 2024, fullfører sportssjef i NF Academy, Gonçalo Moura.

nfacademy-q4-october-750x500-01

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Treningsleir i utlandet

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Turneringer

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke