NF ELITE SELECTION
NORDIC INVITATIONAL

NF Academy returnerer til Nordic Invitational denne sommeren for å forsvare førsteplassen!

NF ELITE SELECTION
NORDIC INVITATIONAL

NF Academy returnerer til Nordic Invitational for å forsvare førsteplassen denne sommeren!

NF ELITE SELECTION
NORDIC INVITATIONAL

NF Academy inviterer talentfulle spillere til å melde seg på sine turneringslag som deltar i eliteturneringen Nordic Invitational Cup i Esbjerg, Danmark.

Vi ønsker med dette arrangementet å gi unge nordiske talenter muligheten til å matche seg mot topp Skandinavisk motstand og få oppfølging fra dyktige Portugisiske spillerutviklere. I forkant av turneringen vil det være en tre dagers treningsleir for at spillere og trenere skal bli bedre kjent både på og utenfor banen.

HVEM PASSER DET FOR?

Vi søker spillere til denne turneringen med en sterk motivasjon for å utvikle sine ferdigheter. Spillere bør ha gode basisferdigheter og holde fra et godt til høyt regionalt nivå.

Spillere i følgende alderskategorier kan delta:

  • U16 – Gutter født i 2007 (11v11)
  • U15 – Gutter født i 2008 (11v11)
  • U14 – Gutter født i 2009/2010 (11v11)
  • U12 – Gutter født i 2011 (8v8)
  • U12 – Gutter født i 2011/2012 (8v8)

MÅL MED PROGRAMMET

Våre hovedmål med NF Elite Selection Nordic Invitational er å gi spillere referanser mot Skandinaviske topplag, styrke spillforståelsen og gi erfaring i å integrere seg i nye spillergrupper med spillere fra ulike land. Vår erfaring tilsier at NF Elite Selection er et optimalt program for spillere som ønsker å stille godt forberedt inn mot krets- og landslagsuttak.

Under den forberedende treningsleiren og turneringen, vil vårt sportslige apparat gjennomføre en full evaluering av alle deltakende spillere. Hver spiller vil ha et møte med sin hovedtrener og motta detaljert tilbakemelding på hva som må forbedres for å nå et høyere nivå. Alle spillere vil også motta en evalueringsrapport som skal gi retning for videre treningsarbeid.

“Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.”

Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sverige U17.

PAKKER

SPILLERPAKKE

• Overnatting i 3 til 4-mannsrom på hostel
• Frokost, lunsj og middag (middag ved ankomst, frokost ved avreise)
• 2 dager med trening før turneringskampene
• Erfaren NF Academy hovedtrener per lag
• 1 fysioterapeut og keepertrener delt mellom NF-lagene
• Team- og individuelle møter
• Sosialt opplegg og tilsyn med spillere
• Individuell spillerrapport
• Tilgang til Vejen idrettsanlegg (inkludert svømmebasseng)
• Utstyrspakke med 1 shorts, 1 par sokker og 1 hjemme- og 1 bortenummerert kamptrøye

*Obligatorisk å ha på seg NF Academy treningssett på treningsøktene

Pris per spiller
1095 EUR (8 dager / 7 netter)

FAMILIEPAKKE

• Overnatting ved Sports Hotel Vejen, frokost inkludert
• Deltakelse i lagmøter og individuelle spillermøter
• Tilgangen til Vejens sportsfasiliteter (inkludert svømmebasseng)

Pris per person – dobbeltrom
525 EUR (8 dager / 7 netter)

DELTAKENDE KLUBBER

OM TURNERINGEN

Nordic Invitational Cup er en skandinavisk turnering, hvor toppklubber fra Skandinavia og Europa kommer sammen for å konkurrere. Turneringen spiller i Esbjerg, på sørvestkysten av Danmark.

Mer informasjon om turneringen finner du på Nordic Invitational Cup sin hjemmeside.

DELTAKENDE KLUBBER

nf academy elite selection nordic invitational esbjerg
Top confirmed teams - Nordic Invitational

OM TURNERINGEN

Nordic Invitational Cup er en skandinavisk turnering, hvor toppklubber fra Skandinavia og Europa kommer sammen for å konkurrere. Turneringen spilles i Esbjerg, på sørvestkysten av Danmark.

Mer informasjon finner du på hjemmesiden til Nordic Invitational Cup.

Esbjerg

Esbjerg er en havneby i Jylland, på vestkysten av Danmark. For de kulturelt interesserte, kan byen by på flere museer, som Esbjerg Kunstmuseum, Esbjerg Museum og Fiskeri- og Sjøfartsmuseet. Utenfor byen finner man også Blåvand Zoo, som innehar om lag 400 dyr og 80 arter.

ESBJERG

Esbjerg er en havneby i Jylland, på vestkysten av Danmark. For de kulturelt interesserte, kan byen by på flere museer, som Esbjerg Kunstmuseum, Esbjerg Museum og Fiskeri- og Sjøfartsmuseet. Utenfor byen finner man også Blåvand Zoo, som innehar om lag 400 dyr og 80 arter.

VIDEOER

ØVRIG INFORMASJON

Vi verdsetter å gi god rådgivning før man bestiller et program for å sikre riktig utfordring for alle våre deltakere. Beste måte å identifisere om dette programmet passer for deg er å sende oss en kort forespørsel. Gi oss kort informasjon om klubb, posisjon, alder, nivå og mål som fotballspiller, og vi følger deg opp med rådgivning.

Er du usikker på om du har nivået til å delta på dette programmet? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gir informasjon om neste tilgjengelige lokale treningssamling der vi kan evaluere nivå og gi anbefalinger til program.

Program 2022

• Dag 1 – Ankomstdag med lagtrening og middag.

• Dag 2 – Frokost fulgt av informasjonsmøte og trening på morgenen, fulgt av treningsøkter på ettermiddagen.

• Dag 3 – Treningsøkter med fokus på å forberede seg for turneringen.

• Dag 4 – Turneringen starter.

• Dag 5 til Dag 7 – Turneringskamper.

• Dag 8 – Finaler og avslutningsseremoni. Avslutning av programmet ved lunsjtider.

VEJEN SPORTS CENTER, DANMARK

Under hele oppholdet vil spillerne bo på Vejen Sports Center som egner seg perfekt til å gjennomføre treningsleir i forkant av turneringen samt at vi også har anledning til å trene under turneringen.

Spillerne vil bli innkvartert i 4-6 mannsrom sammen med sine lagkamerater på Danhostel Sport Vejen.

Til familie tilbyr vi hotellovernatting på Sport Hotel Veijen som ligger 500 meter fra hostellet der spillerne bor.

Les mer om Vejen Sports Center på www.vejenic.dk

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES, AKADEMISJEF

Goncalo Nunes er akademisjef for NF Academy sine internasjonale program og ansvarlig for å velge ut trenere. Med mer enn 25 års erfaring fra spillerutvikling, der han har jobbet i både SL Benfica og Sporting CP, har han den rette kompetansen og nettverket til å sikre at spillere vil få oppfølging av dyktige spillerutviklere med detaljkunnskap om den portugisiske fotballmetodikken.

Goncalo har i hovedsak arbeidet som hovedtrener, teknisk koordinator og teknisk direktør. Han har UEFA A-lisens, i tillegg til nivå 3 IPDJ som sportstrener, og ser frem til å arbeide tett med deltakende spillere.

Les mer om våre trenere her.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

NESTE INTERNASJONALE TURNERINGER

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013

FINN ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke