NF WEEKEND TRAINING
Bli en bedre fotballspiller og få internasjonale muligheter

NF WEEKEND TRAINING

NF Weekend Training er ett 2 dagers program designet for å gi fotballspillere mulighet til å oppleve ulike aspekter av vår metodologi. I NF Weekend Training vil vi presentere og undervise i våre offensive og defensive prinsipper, og samtidig også ha fokus på individuelle ferdigheter som forskjellige typer avslutninger, pasninger, mottak, driblinger og beslutningstaking.  Helt til slutt så vil vi legge inn en «kampsekvens» som våre spillerutviklere bruker til å observere og evaluere spillerne for å kunne få ett godt totalinntrykk.

Bli trent av erfarne portugisiske spillerutviklere med bakgrunn fra de verdenskjente akademiene til SL Benfica, Sporting CP og andre toppklubber i Portugal. Våre økter gjennomføres med høy intensitet og vi inviterer motiverte og treningsvillige spillere til å melde seg på der utvikling og læring står i fokus.

HVEM PASSER DET FOR?

NF Weekend Training er skapt for motiverte spillere mellom 9-16 år som ønsker å forbedre sin teknikk og spillforståelse. For å sørge for at alle deltagerne blir utfordret på sitt ferdighetsnivå skaper vi grupper basert på alder og ferdigheter. Vi anbefaler alle deltakende spillere å ha gode basisferdigheter for sin alder og være mottakelig for læring.

Under NF Weekend Training får spillerne muligheten til å kvalifisere seg til premium programmet Team Training som arrangeres flere steder i Norge, og andre internasjonale programmer i regi av NF Academy.

Uavhengig av dette, er vårt hovedmål å gi alle spillere en utviklende og sosial treningsopplevelse med verdifull læring som spillerne kan ta med seg tilbake til sin treningshverdag for å ta nye steg i sin utvikling.

Mål med programmet

NF Academy har en tydelig visjon om å bidra til å utvikle flere internasjonale toppspillere. Gjennom våre lokale treningsleirer skal vi gi spillere verdifull læring som de kan ta med tilbake til sin treningshverdag. Ved gjennomføring av NF Weekend Training fokuserer vi på:

 • Gi lærelystene spillere et helprofesjonelt opplegg som fremmer utvikling, spillforståelse og spilleglede.
 • Presentere, og lære vekk, våre offensive og defensive prinsipper, vår metodologi.
 • Dekke ulike aspekter av spillet, både som lag og individuell tekninkk og ferdigheter.
 • Stimulere til utvikling av sosiale ferdigheter ved at spillere lærer å integrere seg i nye spillergrupper og møter nye venner.
 • Dele kompetanse med klubber i regionen der alle trenere er velkomne til å observere treningsøktene våre.
 • Gi kvalifiserte spillere muligheter videre sammen med NF Academy ved å invitere dem til program og arrangement i utlandet eller Premium programmet Team Training som arrangeres i Norge.

Speidere for

sporting

i Norden

Internasjonale muligheter

Etter campen gjør våre trenere en intern evaluering av alle deltakende spillere. Basert på denne evalueringen inviterer vi kvalifiserte spillere til å delta på andre programmer i regi av NF Academy Dette kan være alt fra treningsleir og turneringsspill i utlandet og vårt premium program Team Training.

I løpet av det siste året har flere spillere, gjennom å delta på lokale arrangement, kvalifisert seg til spennende programmer med NF Academy.

Pakker

SPILLER

 • 1 erfaren Portugisisk hovedtrener per treningsgruppe
 • 5  treningsøkter
 • 1 teorileksjon per dag
 • Kåring av Player of the Camp
 • Kvalifisering til premium programmet NF Team Training
 • Mulighet til å bli invitert til internasjonale program
 • Diplom til alle deltakerne

 

Pris per spiller
Fra 1699 NOK

KEEPER

 • 1 erfaren keepertrener*
 • 5 treningsøkter
 • 1 teorileksjon per dag
 • Kombinasjon av spesialisert keepertrening og øvelser med treningsgruppe
 • Kåring av Player of the Camp
 • Kvalifisering til premium programmet NF Team Training
 • Mulighet til å bli invitert til internasjonale program
 • Diplom til alle deltakerne

 

Pris per keeper
Fra 1699 NOK
* For å garantere egen keepertrener og eget opplegg til keepere må det være minimum 8 keeper påmeldt totalt 1 mnd før.

ANNET

 • Utstyrspakke Light fra NIKE – 499 NOK
  Inkluderer: 2 stk treningstrøyer, 1 shorts og 1 par fotballsokker

 

 • Utstyrspakke Standard fra NIKE – 899 NOK
  Inkluderer: 1 Jakke, 2 stk treningstrøyer 1 shorts, 2 par fotballsokker

Kommende NF Weekend Training Events

No Events

Se oversikt over alle våre arrangement her

PLAYER OF THE CAMP

Vi ønsker å inspirere spillere til å jobbe hardt på våre camps og kårer “Player of the Camp” i alderssegmentet 13 (året man fyller 13 år) til 16 år. Spillere som vinner denne prisen får et gavekort på en lokal treningscamp i fremtiden.

PLAYER OF THE CAMP

Vi ønsker å inspirere spillere til å jobbe hardt på våre camps og kårer “Player of the Camp” i alderssegmentet 13 (året man fyller 13 år) til 16 år. Spillere som vinner denne prisen får et gavekort på en lokal treningscamp i fremtiden.

Kvalitetstrening og Inspirasjon

Deltakere på NF  Weekend Training vil få oppleve treningsmetodene til de fremste akademiene i Portugal, som f.eks. vår partner Sporting CP. På landslaget til Portugal som vant EM i 2016, var hele 10 av de 14 spillerne som ble brukt i finalen et produkt av Sporting sitt akademi.

Ved å gjøre treningsmiljøet vårt mer intenst, gir vi spillerne den innstillingen som trengs for å gjøre treningene produktive og utfordrende. Trenerne våre vil øke intensiteten underveis i treningene og samlingene, basert på spillernes nivå.

De vil gjøre det samme med kompleksiteten, ved å starte med enkle øvelser og gradvis legge til flere aspekter for å gjøre dem mer utfordrende.

NF Academy kjennetegnes ved:
Offensive prinsipp: Progresjon; Offensiv dekning; Mobilitet; Rom.
Defensive prinsipp: Forsinkelse av spill: Defensiv dekning; Balanse; Kompakthet

Informasjon

Metodologi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer, fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre spillforståelse.

I alle våre aktiviteter er vår prioritet utvikling av spilleren. For de spillerne som ønsker å trene regelmessig med NF Academy fokuserer vi på følgende:

 • Intensiv trening designet for spillerutvikling.
 • Individuell oppfølging over tid.
 • Trening som er tilpasset spilleren sitt nivå og læringsmål.
 • Spille kamper mot lag som gir spillere nok utfordring til å styrke eget nivå.

Vi verdsetter dedikerte og motiverte spillere da vi ser dette som en av de viktigste egenskapene til å utvikle sine ferdigheter.

Treningsgrupper

På våre lokale treningsleirer differensierer vi på nivå og alder med mål om å skape homogene treningsgrupper. Hver treningsgruppe består normalt av 12 til 20 spillere + keepere. En erfaren portugisisk hovedtrener vil bli allokert til hver treningsgruppe, og vil normalt bli assistert av en lokal trener som snakker lokalt språk.

NF ACADEMY TRENERE

I NF Academy benytter vi oss av dyktige og erfarne trenere med bakgrunn fra Europeiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambisiøse trenere med stor faglig tyngde til våre prosjekter. Trenerne er nøye selektert ut ifra søknader vi mottar, og vårt eksisterende kontaktnettverk.

Se NF Academy Trenere

Arrangør og samarbeid

NF Academy samarbeider med lokale klubber og partnere ved gjennomføring av lokale treningsleirer. Klikker du ”les mer” på det arrangementet du ønsker å delta på, så vil du få informasjon om hvem som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger. Ønsker du at vi skal komme til ditt sted? Vi har portugisiske trenere tilgjengelig til å gjennomføre treningsleirer året rundt. For at vi skal komme til ditt sted kan du bli en lokal partner eller koble oss med en klubb som ønsker å gjøre en treningsleir i samarbeid med oss.

Bli partner
Vi har regionale partnere i flere ulike land som ønsker å organisere lokale treningsleirer der de benytter seg av vår ekspertise og erfarne portugisiske spillerutviklere. Ønsker du å ha flere spillerutviklingsaktiviteter i din region kan du søke om å bli partner.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

Finn Arrangement

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke