NF TEAM TRAINING

Treninger og kamper med våre regionslag.

NF Team Training

Et unikt tilbud for lærelystene spillere som ønsker kontinuitet og kvalitet. Gjennom Team Training får spiller over tid mulighet til å samarbeide tett med erfarne spillerutvikler fra portugisiske toppklubber, samt bli integrert i en spillergruppe med dyktige spillere i regionen.

Hver treningsgruppe bygges opp med spillere i ulike posisjoner og programmet kombineres med lagtreninger, treningskamper, lagsmøter og individuelle spillersamtaler.

HVEM PASSER DET FOR?

NF Team Training er et skreddersydd program for satsende spillere som ønsker å delta på lagtreninger der man kombinerer teori, treningskamper og treningsøkter. Opplegget passer perfekt for spillere som ikke blir tatt ut til kretslag, men er også et godt supplement for krets- og sonelagsspillere.

Gutter født mellom 2008 og 2005 må ha fra et godt til høyt regionalt nivå. For de yngre spillerne født mellom 2012 og 2009 er Team Training et åpent program, men vi anbefaler spillere å holde fra et godt til høyt regionalt nivå for sin alder.

Mål med programmet

Ved gjennomføring av NF Team Training har vi følgende mål:

 • Gi lærelystne norske spillere et helprofesjonelt opplegg som fremmer utvikling, der man kan jobbe med dyktige trenere over tid.
 • Gi alle talentfulle spillere som ikke blir tatt ut på kretslag en arena som muliggjør at man kan satse videre.
 • Stimulere til sosial utvikling ved at spillere lærer å integrere seg i nye spillergrupper og møter nye venner.
 • Dele kompetanse med klubber i regionen der alle trenere er velkommen til å observere treningsøktene våre
 • Gi spillere internasjonale utfordringer ved å invitere dem til program i utlandet

SPEIDERE FOR

sporting

I NORDEN

Internasjonale muligheter

Våre trenere gjør en intern evaluering av alle deltakende spillere. Basert på evaluering og nivå til spiller, gir vi invitasjoner til å trene med europeiske topp akademi, vårt scholarship program, deltakelse i internasjonale eliteturneringer med våre talentlag eller deltakelse i internasjonale treningsleirer.

Gjennom det siste året har flere spillere, gjennom å delta på lokal arrangement, blitt utvalgt til å trene med toppakademi.

Pakker

SPILLER

 • 5 helgesamlinger over 2 dager
 • Totalt 10 treningsøkter
 • Totalt 5 treningskamper*
 • Erfaren portugisisk hovedtrener
 • Lagsmøter og kampanalyser
 • Evalueringsrapport tilsendt etter Team Training sesongen er over (Kun ved kjøp av pakker)
* Pga Covid vil kampene bli arrangert internt mellom deltakerne som deltar på samlingen.

 


Enkeltsamling 1690 NOK
5 Helgesamlinger 6490 NOK (1960 i rabatt)
4 Helgesamlinger 5490 NOK (1270 i rabatt)
3 Helgesamlinger 4490 NOK (580 i rabatt)

KEEPER

 • 5 helgesamlinger over 2 dager
 • Totalt 10 treningsøkter
 • Totalt 5 treningskamper*
 • Erfaren portugisisk keepertrener
 • Kombinasjon av spesialisert keepertrening og øvelser med laget
 • Lagsmøter og kampanalyser
 • Evalueringsrapport tilsendt etter Team Training sesongen er over (Kun ved kjøp av pakker)
* Pga Covid vil kampene bli arrangert internt mellom deltakerne som deltar på samlingen.

 

Enkeltsamling 1690 NOK
5 Helgesamlinger 6490 NOK (1960 i rabatt)
4 Helgesamlinger 5490 NOK (1270 i rabatt)
3 Helgesamlinger 4490 NOK (580 i rabatt)

ANNET

• Utstyrspakke Light – 499 NOK
Inkluderer: 1 par fotballsokker, 2 stk treningstrøyer og 1 shorts

 

• Utstyrspakke Standard – 899 NOK
Inkluderer: 1 regnakke, 2 par fotballsokker, 2 stk treningstrøyer, 1 shorts,

 

• Utstyrspakke Pro – 1499 NOK
Inkluderer: 1 regnjakke, 1 treningsgenser, 2 par fotballsokker, 2 stk treningstrøyer, 1 shorts, 1 ryggsekk

Kommende TEAM TRAINING Events

For å bestille Team Training pakkeløsning, klikk her.

No Events

Riga Cup og Future Cup

Team Training er et program som kan kombineres med å delta i Riga Cup eller Future Cup. Spillere vil gjennom Team Training få mulighet til å bli samspilt, der en høy andel av disse spillerne vil bli invitert til å delta med regionslaget til NF Academy West eller NF Academy East. Ønsker du å delta i en av disse turneringene så gi oss beskjed når du booker Team Training.

Annen Informasjon

Metodologi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer, fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre spillforståelse.

I alle våre aktiviteter er vår prioritet utvikling av spilleren. For de spillerne som ønsker å trene regelmessig med NF Academy fokuserer vi på følgende:

 • Intensiv trening designet for spillerutvikling.
 • Individuell oppfølging over tid.
 • Trening som er tilpasset spilleren sitt nivå og læringsmål.
 • Spille kamper mot lag som gir spillere nok utfordring til å styrke eget nivå.

Vi verdsetter dedikerte og motiverte spillere da vi ser dette som en av de viktigste egenskapene til å utvikle sine ferdighete.

Treningskamp

* Pga Covid vil kampene bli arrangert internt mellom deltakerne som deltar på samlingen.

Trenere

Joao Plantier er akademisjef for våre lokale program og UEFA PRO sertifisert trener. Han er ansvarlig for å velge dyktige spillerutviklere til å jobbe tett sammen med våre deltakere på våre arrangement. Med mer enn 20 års erfaring som spillerutvikler og 7 års erfaring som akademitrener hos Sporting CP, har Plantier den perfekte kompetansen og nettverket til å skape trener-team som kan ta spillere sine ferdigheter til det neste nivået.

Se NF Academy Trenere

Nf Academy Coach João Plantier

JOÃO PLANTIER

 • Master i fysiologi
 • 7 år som hovedtrener til akademilag hos Sporting CP
 • 10 år som scout for Sporting CP
 • 1 år erfaring fra Manchester United Soccer Schools
 • 4 år som hovedtrener til ungdomslag hos Associação Desportiva de Oeiras
 • 4 år som hovedtrener til ungdomslag hos Casa Pia Atlético Clube

Hva liker du best som trener?

“Å hjelpe spillere til å nå sitt fulle potensial er noe som gjør meg veldig tilfreds.”

Hvorfor bør spillere delta på NF Academy Program?

“Jeg ser et stort potensial blant NF Academy spillere. Spillere som deltar på våre arrangement er fokusert og ønsker å lære. Teknisk er de god med ballen og på nivå med portugisiske spillere på samme alder. Utfordringen er at norske spillere har for få kamper og treningsøkter med spillere som holder et godt nivå. Dette er noe vi kan bidra til å gi dem i kombinasjon med å gi dem en bedre spillforståelse.”

Regioner

NF Team Training er et regionalt program der det bygges opp egne lag i hver region. Spillere som bor i andre fylker, men som ønsker å delta, kan fortsatt søke om deltakelse men må ta stilling til hvilket regionale NF Team Training program de ønsker å delta på.

I dagens situasjon tilbyr vi Team Training i Bergen. Dette gjelder kun for spillere tilhørende Hordaland fotballkrets.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

Finn Arrangement

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Start typing and press Enter to search