NF SCHOLARSHIP PROGRAM

Bli utvalgt til vårt scholarshipprogram hvor vi fokuserer på å utvikle deg til proffnivå.

NF SCHOLARSHIP

Hvert år velger vi ut spillere til våre internasjonale og regionale scholarship, hvor vi i samspill med spiller og familie gir vår fulle støtte til spillerens utvikling og skaper karriereveier til proffkontrakt hos toppakademier.

Gjennom vårt samarbeid med NFPM, finansierer vi utviklingsaktiviteter for spillere og klargjør dem for en profesjonell karriere i utlandet.

HVEM ER DET FOR?

NF Academy velger spiller i alderen 13 til 16 år for scholarshipprogrammet. For å bli valgt må vi se et stort potensial i spilleren, og spilleren må selv vise stor arbeidsinnsats og fokusere på å nå målet om en proffkarriere i utlandet.

Spillere som ønsker å bli evaluert for Scholarship anbefaler vi å melde seg på NF International arrangementene i sommer.

«JEG ØNSKER Å TAKKE NF ACADEMY FOR Å HA GITT MEG SJANSEN TIL Å FØLGE DRØMMEN MIN OG FORBEREDE MEG PÅ EN KARRIERE SOM PROFESJONELL FOTBALLSPILLER»

BASHIR BASHIIR (f. 2005), MOTTAKER AV INTERNASJONALT SCHOLARSHIP

MÅL MED PROGRAMMET

Vårt hovedmål med scholarshipprogrammet og karriereveiledning, er å øke sjansene for at talentfulle spillere når målene sine om en profesjonell karriere internasjonalt. For å oppnå dette, fokuserer vi på det følgende:

 • Øke antallet høykvalitets kamper
 • Øke antallet høykvalitets treningsøkter
 • La spillere bli kjent med og integrert i toppakademier
 • Skape og integrere spillere i en prestasjonskultur
 • Detaljert tilbakemelding og oppfølging
 • Koordinere aktiviteter med lokale klubber og skoler

PROGRAMMER OG KARRIEREVEILEDNING

NF INTERNATIONAL SCHOLARSHIP

 • 100% finansiering av alle kostnader utenom fly
 • To ukers trening med toppakademi i utlandet
 • Muligheten til å delta med vårt elitelag i Riga Cup og MIC Barcelona
 • Muligheten til å delta på høyprestasjonssamlinger med speidere fra portugisiske toppklubber
 • Karriereveiledning med personlig oppfølging annenhver uke

NF REGIONAL SCHOLARSHIP

 • 50% finansiering av alle kostnader utenom fly
 • En treningsuke med toppakademier i utlandet
 • Muligheten til å delta med vårt elitelag i Riga Cup og MIC Barcelona
 • Muligheten til å delta på høyprestasjonssamlinger med speidere fra portugisiske toppklubber
 • Karriereveiledning med personlig oppfølging hver måned.

NF CAREER MANAGEMENT

Vi samarbeider også med topptalent i alderen 13 til 19, som spiller for profesjonelle klubber og/eller har proffkontrakter som hindrer muligheten for å delta i NF Academys aktiviteter.

Vårt hovedarbeid for disse spillerne er å være en konsultasjonspartner for å optimalisere spillerens utvikling, koordinere med klubb, organisere prøvespill og skape muligheter for proffkontrakt hos utenlandske toppakademi.

SPILLERE MED INTERNASJONALT SCHOLARSHIP

 • Magnus Gaunsbæk
  Magnus Gaunsbæk

  Club Nyborg, Norge, 2005

 • Cille Nilsen
  Cille Nilsen

  Stord, 2006

  Les mer

 • Emil Øverby
  Emil Øverby

  Norge, 2006

KARRIEREVEILEDNING

null
BENJAMIN BYGNES
NORWAY, 2004

ANNEN INFORMASJON

NFPM

NF Academy samarbeider med NFPM, et portugisisk selskap for spillerutvikling. NF Academy vil koble spillere med NFPM for representasjon om spilleren får muligheten til å signere proffkontrakt hos en portugisisk klubb. NFPM håndterer kontraktsforhandlinger, fremtidige overganger og de kommersielle og juridiske aspektene ved spillerens proffkarriere. For å sikre god oppfølging rundt spillerens utvikling, har også NFPM kontraktbundet NF Academy til å håndtere det sportslige og arbeide tett med en dedikert trener.

For spillere som får muligheten til å signere proffkontrakt i andre land, har NF Academy samarbeidsavtaler med andre selskap som kan forsikre tett oppfølging av spilleren i områder som utvikling, juridiske og kommersielle tjenester.

Scholarshipprogram

Den beste måten å bli evaluert for våre scholarshipprogram på, er ved å delta på våre samlinger. En god start kan være å melde seg på ett av våre lokale programmer, men for å få en full evaluering er det en fordel å også delta på et av våre internasjonale program, hvor du vil få en full uke til å arbeide tett med våre trenere.

Send oss en forespørsel og oppgi hvilke program du kan delta på for å bli vurdert for scholarshipprogrammet.

Karriereveiledning

Om du er under proffkontrakt med klubber som ikke tillater prøvespill eller aktiviteter i regi av NF Academy, send oss en forespørsel og vi vil forsøke å sende en av våre trenere for å se deg i kampsituasjoner om profilen din er interessant for oss. Før vi gjør dette vil det være fint om du sender oss videoopptak fra kamp med klubblag, kretslag og/eller landslag.

TOPPAKADEMI

Sporting CP er vår hovedsamarbeidspartner når det kommer til prøvespill. Om spillerne evalueres positivt av Sporting, vil de få muligheten til å trene og spille turneringer med Sporting CP flere uker i året.

Vi samarbeider også med andre toppakademier i Spania og Portugal, og arbeider nå med å bygge et nettverk av toppakademier i Skandinavia, Tyskland, Nederland, Belgia og England.

JEG ER INTERESSERT I SCHOLARSHIP ELLER KARRIEREVEILEDNING


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

RELATERTE HENDELSER

No Events

FINN DITT EVENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Start typing and press Enter to search