NF MATCH CAMP SALOU

En intens og kompakt turnering full i utfordringer, hvor du spiller kamper mot lokale spanske lag. Du har treningsøkter av topp kvalitet, daglig instruksjoner av lag med individuelt fokus samt utvikling utenfor banen.

NF MATCH CAMP SALOU

En utmerket mulighet til å få kampreferanser mot spanske lag som alltid er kjent for å kombinere en attraktiv og veldig intens spillestil.

Dette programmet vil jobbe med spillerens utvikling i alle faser før, under og etter kamp. Ledet av våre profesjonelle trenere, som vil ha et kombinert fokus på treningsforberedelse og teoretisk tilnærming til organisering. Kampledelsen vil alltid ha hovedmål på den individuelle spillerutviklingen i alle aspekter fra det taktiske til det mentale.

HVEM PASSER DET FOR?

NF Match Camp er for spillere på et godt høyt regionalt nivå. Dette programmet vil også være for alle spillere som ønsker å delta i de forskjellige Elite-turneringene og high performance-programmene. Dette programmet er tidlig på året, for å forberede lagene og spillerne våre på en intens sesong og turneringene som kommer opp.

Dette programmet er for gutter fra:

3 lag – 2009, 2008 og 2007
Datoer: 22. – 25. januar 2022

3 lag – 2006, 2005 og 2004
Datoer: 29. januar – 1. februar 2022

MÅL MED PROGRAMMET

På NF Match Camp fokuserer vi på å gi spillerne erfaring med hvordan være en del av et lag i alle aspekter og områder knyttet til det. Dette under en profesjonell ledelse av erfarne portugisiske profesjonelle trenere.

  • Taktisk og mental individuell utvikling som sikrer at spillere har bedre spilleforståelse og en mental robusthet som gir de mulighet til å håndtere alle aspekter og faktorer i kampsituasjon.
  • Høy intensitet i treningsøktene og mål for kampgjennomføringen.
  • Øk spilleforståelsen ved å spille fotball på NF Academy-måten ved å kunne ta de beste avgjørelsene i alle kampsituasjoner.
  • Sosial og kulturell ferdighetsutvikling gjennom integrering av en spiller i en gruppe med ulike nasjonaliteter, språk, kulturer og personligheter.
  • Gi spillerne tilbakemelding på hvilke områder de trenger å forbedre.

PAKKER

SPILLER

• Overnatting i en lokal Sports Village (4 dager / 3 netter).
• Frokost- lunsj- middag.
• 1 komplett sett med utstyr (skjorte, shorts og sokker).
• To treningsøkter på ettermiddagen ankomstdagen.
• Tre hele kamper mot lokal motstand.
• Fullt tilsyn med spillere gjennom hele oppholdet.
• Lag- og individuelle spillermøter.
• Sosiale- og fritids-aktiviteter.
• En erfaren portugisisk hovedtrener per lag.
• Fysioterapeut og keepertrener delt på alle NF-lag som deltar.
• Skriftlig detaljert individuell rapport om alle deltakende spillere.

Pris per spiller
699 EUR (4 dager / 3 netter)

FAMILIE

• Overnatting på hotell (tomannsrom)
• Halvpensjon

Pris per person
Fra 349 EUR (4 dager / 3 netter)

Ved å kjøpe NF Academy Fordelsprogram så er en av fordelene 75 EUR i rabatt på valgfritt Internasjonalt Program.
Vårt fordelsprogram er skreddersydd for fotballspillere og foresatte og du kan lese mer om det her.

TILGJENGELIGE PROGRAM

No Events

HER BOR DU

Byen Salou er et yndet reisemål blant britiske turister; det ligger på Costa Dorada, eller «gullkysten», i Catalonia-regionen i Spania. Det er det mest besøkte av feriestedene på Costa Dorada, med en ren, sandstrand som strekker seg langt inn i horisonten. Salou ligger kun 20 minutter fra Reus lufthavn.

Salou har blitt et av de viktigste turistområdene på Costa Dorada, med over to millioner besøkende i året som tiltrekkes av sine varme, gylne middelhavsstrender. Salou har blitt et populært familieferiested med trygge grunne vann, vennlig lokalbefolkning, fornøyelsesparken Port Aventura og et stort utvalg av underholdningsfasiliteter og attraksjoner.

HER BOR DU

Byen Salou er et yndet reisemål blant britiske turister; det ligger på Costa Dorada, eller «gullkysten», i Catalonia-regionen i Spania. Det er det mest besøkte av feriestedene på Costa Dorada, med en ren, sandstrand som strekker seg langt inn i horisonten. Salou ligger kun 20 minutter fra Reus lufthavn.

Salou har blitt et av de viktigste turistområdene på Costa Dorada, med over to millioner besøkende i året som tiltrekkes av sine varme, gylne middelhavsstrender. Salou har blitt et populært familieferiested med trygge grunne vann, vennlig lokalbefolkning, fornøyelsesparken Port Aventura og et stort utvalg av underholdningsfasiliteter og attraksjoner.

DIVERSE INFORMASJON

Vi ønsker å gi en god konsultasjon før bestilling av et program for å sikre den rette utfordringen for alle våre deltakere. Den beste måten å finne ut om dette programmet passer for deg er å starte med å sende oss en forespørsel. Gi oss litt informasjon om klubben, posisjon, alder, nivå og mål, så følger vi opp derfra. Hvis du har en video tilgjengelig, del gjerne.

Er du usikker på om du har nivået for å være i dette programmet? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi kan gi deg beskjed når den neste tilgjengelige lokale treningsleiren i din region finner sted og evaluere spilleren for internasjonale programmer.

Program 2022

Dag 1, lørdag
Ankomst til Sports Village (overnatting) mellom 14.00 og 18.00
Treningsøkt
Middag
Fritid

Dag 2, søndag
Frokost
Treningsøkt
Gruppemøte
Lunsj
Teoretisk økt (kampforberedelse)
Kamp 1
Middag
Fritid

Dag 3, mandag
Frokost
Gruppemøte
Fritid/sosial aktivitet
Lunsj
Teoretisk økt (kampforberedelse)
Kamp 2
Middag
Fritid

Dag 4, tirsdag
Frokost
Teoretisk økt (kampforberedelse)
Kamp 3
Lunsj
Avreise kl 14.00

Merk: Dette er et programutkast. Vi vil sende de endelige og detaljerte programretningslinjene til alle bookede spillere to uker før arrangementet.

salou-sports-village

SALOU SPORTS VILLAGE

Maksimal kvalitet og komfort med følelsen av å være hjemme. Etter time på time med hardt arbeid, trening, vennskapskamper og turneringer, er det på tide å hvile og restituere. Kvalitet og komfort definerer innkvarteringene våre. Det er 3 typer leiligheter. Fargerike villaer på 65m2 og bungalower med kapasitet til 6 personer vil hjelpe utøverne med å forberede seg på å yte maksimalt på feltet eller banen.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
HOVEDTRENER OG AKADEMIDIREKTØR

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerende 25-årig bakgrunn innen ungdomsfotball. Han er en solid ressurs for både NF Academy og aktørene i akademisystemet sammen med NF Academy Director Joao Plantier.

Gonçalo har hovedsakelig jobbet som hovedtrener, teknisk koordinator og teknisk direktør i 25 år i internasjonal fotball. Han har UEFA-A-lisens samt nivå 3 IPDJ som sportstrener, og ser virkelig frem til å jobbe nærmere de talentfulle spillerne til NF Academy.

Internasjonal bakgrunn
Han har jobbet under Carlos Queiroz, og Manchester Uniteds fotballskoleprosjekt i 6 år. Gonçalo har også vært knyttet til Sporting Clube de Portugal i 2 år, og de siste 5 årene har han vært ansvarlig for det internasjonale feltet for ungdomsfotball i Sport Lisboa e Benfica. Der har han også vært spillerutviklerkoordinator de siste tre årene. I løpet av det siste tiåret har han vært involvert i flere internasjonale prosjekter og programmer på ulike nivåer, hvor han har reist rundt i verden, samt koordinert og involvert med tusenvis av spillere og trenere på programmer i Portugal.

Gonçalo vil velge trenerteamet for dette programmet. Du kan se alle våre trenere her.

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag


«Jeg vil si tida i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller», avslutter Oscar Fuglsang.
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 


«Joâo Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. Joâo ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag


«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 


«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 


“Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag


«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester


«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 


«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark.  Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17


«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.
Filip Mellbin, Danmark U16

JEG ER INTERESSERT OG VIL VITE MER

FINN ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke