NF INTENSIVE TRAINING

NF Academys trenere gjennomfører tre treningsøkter på samme dag for hver aldersgruppe, hvor det mellom annet fokuseres på motorikk, fysisk kapasitet og å utvikle et positivt forhold til konkurranse.

NF INTENSIVE TRAINING

NF Intensive Training er utviklet for å berike alle våre spillere med nye og forbedrede motorikkøvelser som gjør dem mer fysisk forberedt for spillet og gir mulighet til å prestere på et høyt kompetitivt nivå.

Alle øvelsene er designet etter de ulike stegene i et barns fysiske utvikling, basert på den beste og nyeste dataen tilgjengelig. Programmet passer for både utespillere og målvakter.

Programmet er utviklet av trenere med erfaring fra portugisiske toppklubber, som Sporting CP, SL Benfica med flere.

HVEM ER DET FOR?

Aldersspennet for dette programmet er mellom 8 (født 2012) og 16 (født 2004) år. Enten man ser etter nye utfordringer, nye metoder for utvikling, eller er ute etter å ha det gøy under læringen, er man velkommen til NF Intensive Training.

NF Academys trenere vil gjennomføre tre økter samme dag for hver aldersgruppe, hvor en vil fokusere på motorikk (f.eks. fart, smidighet, koordinasjon) og en vil handle om konkurranse og inneholde ulike kompetitive øvelser.

Grunnet preventive tiltak rundt COVID-19, er det et begrenset antall plasser tilgjengelig, så sikre deg en plass i dag.
Les mer om våre COVID-19 tiltak her.

MÅL FOR PROGRAMMET

NF Intensive Training har følgende mål:

 • Utvikle motorisk og fysisk kapasitet.
 • Gi et positivt forhold til konkurranse.
 • Gjøre spillerne mer kreative og klare for kamp.
 • Utvikle spillerne gjennom en balanse av underholdende og lærerike aktiviteter.

SPEIDERE FOR

sporting

I NORDEN

INTERNASJONALE MULIGHETER

Våre trenere gjør en intern evaluering av alle deltakende spillere. Basert på evaluering og nivå til spiller, gir vi invitasjoner til å trene med europeiske topp akademi, vårt scholarship program, deltakelse i internasjonale eliteturneringer med våre talentlag eller deltakelse i internasjonale treningsleirer.

Gjennom det siste året har flere spillere gjennom å delta på lokal camp blitt utvalgt til å trene med toppakademi.

Pakker

SPILLER

• Økt 1 – Motorikk
(Styrke, fart, smidighet, koordinasjon, bruke venstre og høyre fot i kampsituasjoner).
• Økt 2 – Teknikk
(Pasninger, skudd, ballkontroll, dribling, ballbeskyttelse, heading).
• Økt 3 – konkurranse
(Mentale mål, strategisk lagkommunikasjon).
• En erfaren portugisisk trener per gruppe.
• Muligheten for å bli invitert til internasjonale program.
• Diplom til alle deltagere.

 

Pris per spiller
990 NOK

MÅLVAKT

• Økt 1 – Motorikk
(Styrke, fart, smidighet, koordinasjon, bruke venstre og høyre fot i kampsituasjoner).
• Økt 2 – Teknikk
(Pasninger, skudd, ballkontroll, dribling, ballbeskyttelse, heading).
• Økt 3 – konkurranse
(Mentale mål, strategisk lagkommunikasjon).
• Erfaren portugisisk keepertrener.
• Muligheten for å bli invitert til internasjonale program.
• Diplom til alle deltagere.

 

Pris per spiller
990 NOK
* For å garantere egen keepertrener og eget opplegg til keepere må det være minimum 6 keepere påmeldt totalt.

UTSTYR

 • Utstyrspakke Light fra NIKE – 499 NOK
  Inkluderer: 2 stk treningstrøyer, 1 shorts og 1 par fotballsokker

 

 • Utstyrspakke Standard fra NIKE – 899 NOK
  Inkluderer: 1 Jakke, 2 stk treningstrøyer 1 shorts, 2 par fotballsokker

KOMMENDE NF INTENSIVE TRAINING EVENTS

Ingen arrangementer - timeplanen er snart tilgjengelig!

Se oversikt over alle våre arrangement her

Annen Informasjon

Metodologi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer, fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre spillforståelse.

I alle våre aktiviteter er vår prioritet utvikling av spilleren. For de spillerne som ønsker å trene regelmessig med NF Academy fokuserer vi på følgende:

 • Intensiv trening designet for spillerutvikling.
 • Individuell oppfølging over tid.
 • Trening som er tilpasset spilleren sitt nivå og læringsmål.
 • Spille kamper mot lag som gir spillere nok utfordring til å styrke eget nivå.

Vi verdsetter dedikerte og motiverte spillere da vi ser dette som en av de viktigste egenskapene til å utvikle sine ferdigheter.

Treningsgrupper

På våre lokale treningsleirer differensierer vi på nivå og alder med mål om å skape homogene treningsgrupper. Hver treningsgruppe består normalt av 12 til 20 spillere + keepere. En erfaren portugisisk hovedtrener vil bli allokert til hver treningsgruppe, og vil normalt bli assistert av en lokal trener som snakker lokalt språk.

Trenere

João Plantier er akademisjef for våre lokale program og UEFA PRO sertifisert trener. Han er ansvarlig for å velge dyktige spillerutviklere til å jobbe tett sammen med våre deltakere på våre arrangement. Med mer enn 20 års erfaring som spillerutvikler og 7 års erfaring som akademitrener hos Sporting CP, har Plantier den perfekte kompetansen og nettverket til å skape trener-team som kan ta spillere sine ferdigheter til det neste nivået.

Se NF Academy Trenere

Nf Academy Coach João Plantier

JOÃO PLANTIER

 • Master i fysiologi
 • 7 år som hovedtrener til akademilag hos Sporting CP
 • 10 år som scout for Sporting CP
 • 1 år erfaring fra Manchester United Soccer Schools
 • 4 år som hovedtrener til ungdomslag hos Associação Desportiva de Oeiras
 • 4 år som hovedtrener til ungdomslag hos Casa Pia Atlético Clube

Hva liker du best som trener?

«Å hjelpe spillere til å nå sitt fulle potensial er noe som gjør meg veldig tilfreds.»

Hvorfor bør spillere delta på NF Academy Program?

«Jeg ser et stort potensial blant NF Academy spillere. Spillere som deltar på våre arrangement er fokusert og ønsker å lære. Teknisk er de god med ballen og på nivå med portugisiske spillere på samme alder. Utfordringen er at norske spillere har for få kamper og treningsøkter med spillere som holder et godt nivå. Dette er noe vi kan bidra til å gi dem i kombinasjon med å gi dem en bedre spillforståelse.»

Arrangør og samarbeid

NF Academy samarbeider med lokale klubber og partnere ved gjennomføring av lokale treningsleirer. Klikker du ”les mer” på det arrangementet du ønsker å delta på, så vil du få informasjon om hvem som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger. Ønsker du at vi skal komme til ditt sted? Vi har portugisiske trenere tilgjengelig til å gjennomføre treningsleirer året rundt. For at vi skal komme til ditt sted kan du bli en lokal partner eller koble oss med en klubb som ønsker å gjøre en treningsleir i samarbeid med oss.

Bli partner
Vi har regionale partnere i flere ulike land som ønsker å organisere lokale treningsleirer der de benytter seg av vår ekspertise og erfarne portugisiske spillerutviklere. Ønsker du å ha flere spillerutviklingsaktiviteter i din region kan du søke om å bli partner.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

FINN ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke