NF INDOOR TRAINING

Denne vinteren gir vi deg muligheten til å bli med vårt trenerteam og likesinnede spillere på et intensivt treningsprogram innendørs i førsteklasses lokaler.

UAVBRUTT PROGRESJON

NF Indoor Training er en utmerket mulighet til å opprettholde progresjonen og spille med likesinnede spillere i vintersesongen. Trenerteamet, med bakgrunn fra ledende Portugisiske akademi som Sporting CP, SL Benfica og lignende inviterer deg til å bli med oss på et intensivt innendørs treningsprogram.

Gjennom personlig oppfølging etter NF-metoden vil våre ekspert-trenere introdusere deg til et spennende utvalg spesialøvelser for utførelse i førsteklasses fasiliteter.
Disse omgivelsene er ikke bare ideelle for gjennomføring av driller og øvelser, men gjør det gøy og sosialt for hele familien å bli med.

HVEM PASSER DET FOR?

NF Indoor Training er skapt for motiverte gutter og jenter mellom 8-16 år som ønsker å forbedre sin teknikk og spillforståelse. For å sørge for at alle deltagerne blir utfordret på sitt ferdighetsnivå skaper vi mindre grupper basert på alder og dyktighet. Ved deltagelse på campen vil alle spillere også få en unik sjanse til å vise sine ferdigheter til våre lisensierte talentspeidere fra Sporting CP, som kan lede til invitasjoner til deltagelse på våre akademi-lag i internasjonale turneringer eller prøvespilling for ledende Europeiske akademi.

Grunnet forebyggende tiltak mot spredning av COVID-19 er det begrensede plasser, så reservér din plass i dag.
Les alt om vår COVID-19 smittevernsprotokoll her.

MÅL MED PROGRAMMET

Ved gjennomføring av NF Indoor Training har vi følgende mål:

 • Gi lærelystne spillere et helprofesjonelt opplegg som fremmer utvikling, spillforståelse og spilleglede.
 • Gi alle talentfulle spillere en arena som muliggjør full satsing, også på vinteren.
 • Stimulere til utvikling av sosiale ferdigheter ved at spillere lærer å integrere seg i nye spillergrupper og møter nye venner.
 • Dele kompetanse med klubber i regionen der alle trenere er velkommen til å observere treningsøktene våre.
 • Gi kvalifiserte spillere internasjonale muligheter ved å invitere dem til program og arrangement i utlandet.

SPEIDERE FOR

sporting

I NORDEN

INTERNASJONALE MULIGHETER

Etter campen gjør våre trenere en intern evaluering av alle deltakende spillere. Basert på denne inviterer vi kvalifiserte spillere til å trene med europeiske topp akademi, vårt scholarship program, deltakelse i internasjonale eliteturneringer med våre talentlag eller deltakelse ved internasjonale treningsleire.
I løpet av det siste året har flere spillere, gjennom å delta på lokale arrangement, blitt utvalgt til å trene med toppakademi.

Pakker

SPILLER

 • 1 erfaren Portugisisk hovedtrener per treningsgruppe
 • 2 daglige treningsøkter
 • 1 teorileksjon per dag
 • Kåring av Player of the Camp
 • Mulighet til å bli invitert til internasjonale program
 • Diplom til alle deltakerne

 

Pris per spiller
2 dager fra kr. 1790

KEEPER

 • 1 erfaren portugisisk keepertrener*
 • 2 daglige treningsøkter
 • 1 teorileksjon per dag
 • Kombinasjon av spesialisert keepertrening og øvelser med treningsgruppe
 • Kåring av Player of the Camp
 • Mulighet til å bli invitert til internasjonale program
 • Diplom til alle deltakerne
Pris per keeper
2 dager fra kr 1790
* For å garantere egen keepertrener og eget opplegg til keepere må det være minimum 6 keeper påmeldt totalt.

UTSTYR

 • Utstyrspakke Light fra NIKE – 499 NOK
  Inkluderer: 2 stk treningstrøyer, 1 shorts og 1 par fotballsokker

 

 • Utstyrspakke Standard fra NIKE – 899 NOK
  Inkluderer: 1 Jakke, 2 stk treningstrøyer 1 shorts, 2 par fotballsokker

Kommende NF Indoor Training arrangement

No Events

Få en oversikt over alle våre arrangement her

PLAYER OF THE CAMP

Vi ønsker å inspirere spillere til å jobbe hardt på våre camps og kårer “Player of the Camp” i alderssegmentet 13 (året man fyller 13 år) til 16 år. Spillere som vinner denne prisen får et gavekort på en lokal treningscamp og sitt bilde representert på vår ”Wall of Fame.”

PLAYER OF THE CAMP

Vi ønsker å inspirere spillere til å jobbe hardt på våre camps og kårer “Player of the Camp” i alderssegmentet 13 (året man fyller 13 år) til 16 år. Spillere som vinner denne prisen får et gavekort på en lokal treningscamp og sitt bilde representert på vår ”Wall of Fame.”

KVALITETSTRENING OG INSPIRASJON

Deltakere på NF Indoor Training vil få oppleve treningsmetodene til de fremste akademiene i Portugal, som f.eks. vår partner Sporting CP. Dette er høyst effektive metoder,  kanskje best illustrert av at på landslaget til Portugal som vant EM i 2016, hadde hele 10 av de 14 spillerne som spilte finalen bakgrunn fra Sporting CP’s akademi.

ØVRIG INFO

METODOLOGI

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer, fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre spillforståelse.

I alle våre aktiviteter er vår prioritet utvikling av spilleren. For de spillerne som ønsker å trene regelmessig med NF Academy fokuserer vi på følgende:

 • Intensiv trening designet for spillerutvikling.
 • Individuell oppfølging over tid.
 • Trening som er tilpasset spilleren sitt nivå og læringsmål.
 • Spille kamper mot lag som gir spillere nok utfordring til å styrke eget nivå.

Vi verdsetter dedikerte og motiverte spillere da vi ser dette som en av de viktigste egenskapene til å utvikle sine ferdigheter.

TRENINGSGRUPPER

På våre lokale treningsleirer differensierer vi på nivå og alder med mål om å skape homogene treningsgrupper. Hver treningsgruppe består normalt av 12 til 20 spillere + keepere. En erfaren portugisisk hovedtrener vil bli allokert til hver treningsgruppe, og vil normalt bli assistert av en lokal trener som snakker lokalt språk.

TRENERE

João Plantier er akademisjef for våre lokale program og UEFA PRO sertifisert trener. Han er ansvarlig for å velge dyktige spillerutviklere til å jobbe tett sammen med våre deltakere på våre arrangement. Med mer enn 20 års erfaring som spillerutvikler og 7 års erfaring som akademitrener hos Sporting CP, har Plantier den perfekte kompetansen og nettverket til å skape trener-team som kan ta spillere sine ferdigheter til det neste nivået.

Se trenerne til NF Academy

Nf Academy Coach João Plantier

JOÃO PLANTIER

 • Master of Physiology
 • 7 years as headcoach of academy-teams at Sporting CP
 • 10 years as a scout for Sporting CP
 • 1 year experience from Manchester United Soccer Schools
 • 4 years as headcoach for youth teams at Associação Desportiva de Oeiras
 • 4 years as headcoach for youth teams at Casa Pia Atlético Club

What do you like the most about Coaching?

“To help players reach their full potential is something that makes me very satisfied.”

Why should Scandinavian players participate in the NF Academy Programs?

“I see a big potential among the NF Academy players. Players that participate in our programs are focused and willing to learn. Technically they have good control of the ball, and they are at the same level as Portuguese players at the same age. What the Norwegian players are missing is that they have too few games and training with and against players that can challenge them on their actual level. This is something we can contribute with by giving them, in a combination of giving them a better understanding of the game.»

SAMARBEID OG LOKALE ARRANGEMENT

NF Academy samarbeider med lokale klubber og partnere ved gjennomføring av lokale treningsleire. Klikker du ”les mer” på det arrangementet du ønsker å delta på, så vil du få informasjon om hvem som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger. Ønsker du at vi skal komme til ditt sted? Vi har portugisiske trenere tilgjengelig til å gjennomføre treningsleire året rundt. Hvis du ser muligheter i din region kan søke om å bli en lokal partner eller koble oss med en klubb som ønsker å gjennomføre en treningsleir i samarbeid med oss.

Bli partner
Vi har regionale partnere i flere ulike land som ønsker å organisere lokale treningsleire der de benytter seg av vår ekspertise og erfarne portugisiske spillerutviklere. Ønsker du å ha flere spillerutviklingsaktiviteter i din region kan du søke om å bli partner.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

FINN ET ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke