NF INDIVIDUAL TRAINING GOALKEEPERS

Intensiv keepertrening i små grupper ledet av profesjonelle trenere hvor keepere får utvikle tekniske, taktiske og fysiske ferdigheter.

NF Individual Training Goalkeeper

Norges største fotballakademi kjører nå i gang med ukentlige keepertreninger i Rogaland!

På våre treninger vil det bli lagt opp til at du som keeper tar steg mot dine mål og utvikler deg til en bedre keeper. Treningene vil bli planlagt ut i fra aldersgrupper og med målsetting på utvikling over tid.

I dette programmet samles keeperne i grupper maks 8 stk for å sørge for at alle får en skreddersydd opplevelse.

Hvem passer det for?

NF Individual Training Goalkeeper passer for både gutter og jenter i alderen fra 8 år og oppover. Programmet er ment for læringsvillige keepere som ønsker å utvikle sine keeperferdigheter. Det vil bli jobbet med tekniske, fysiske og taktiske ferdigheter.

Treningsøktene er på 60 minutter hver og har et spesifikt mål hver gang. Øvelsene har direkte tilknytning til spillet, består av mange repetisjoner og er utviklet for bruk i høyintensitets trening.

Gruppene vil lages basert på alder og nivå.

SKREDDERSYDDE TRENINGSØKTER

Den største fordelen ved dette programmet er at treneren kan skreddersy hver økt basert på deltagerne. Med så små grupper kan treneren ta store hensyn når det gjelder hver enkelt spillers behov, posisjon, alder og ambisjoner.

I tillegg vil treneren få mer tid med hver spiller og kan gi mer detaljert tilbakemelding. Dette har i sin tur enda større effekt når spilleren og treneren arbeider sammen over tid, heller enn kun i en enkelt treningsøkt.

SKREDDERSYDDE TRENINGSØKTER

Den største fordelen ved dette programmet er at treneren kan skreddersy hver økt basert på deltagerne. Med så små grupper kan treneren ta store hensyn når det gjelder hver enkelt spillers behov, posisjon, alder og ambisjoner.

I tillegg vil treneren få mer tid med hver spiller og kan gi mer detaljert tilbakemelding. Dette har i sin tur enda større effekt når spilleren og treneren arbeider sammen over tid, heller enn kun i en enkelt treningsøkt.

FERDIGHETER SOM UTVIKLES I PROGRAMMET

Keeperenes tekniske ferdigheter

Keepernes tekniske ferdigheter
– Utgangsstilling
– Forflytningsteknikk
– Grep
– Kontroll
– Førsteberøring/korte pasninger
– Langpasninger/innlegg
– Øye-hånd koordinasjon
– Øye-fot koordinasjon

Fart, smidighet og hurtighet

Fart, smidighet og hurtighet 
– Fallteknikk
– Retningsforandring
– Hurtighetsforandring
– Reaksjonstider
– Spenst

Motoriske koordineringsevner

Motoriske koordineringsevner
– Styrke
– Øye/hånd-koordinasjon
– Øye – fotkoordinasjon
– Rytme
– Balanse
– Bevegelighet

Mentale ferdigheter

Mentale ferdigheter
– Motstandsdyktighet
– Fokus
– Tilstedeværelse
– Selvtillit
– Game smartness
– Beslutsomhet

Vår Keepertrener i Rogaland

Sondre har allerede arbeidet i flere år med å utvikle unge spillere, ikke bare hos NF Academy, men har også flere års erfaring hos lokale talentfabrikker som Klepp IL,  Bryne FK samt Rogaland Keeperskole. Han er ekspert til å kjenne igjen behov og å støtte opp om riktig utvikling hos spillerne.

  • Sondre Vestbø Kyllingstad
    Sondre Vestbø Kyllingstad

    Keepertrener

PAKKER

For keeperne:
• 1 treningsøkt på 60 minutter pr uke inne i Rogalands storstue, Randaberg Arena
• 1 erfaren trener per treningsgruppe
• Grupper på maks 10 keepere
• Skriftlig evaluering for spillere som deltar i tre mnd eller mer
• Mulighet til å jobbe tett, og over tid, med proffe spillerutviklere
• Forhåndsdefinerte tema hver mnd
• Mulighet til å kombinere med andre program som feks Team Training

Priser:
Ikke NF Academy Medlem: 2149 NOK pr mnd
NF Academy Medlem:           1719 NOK pr mnd

Ved å booke plass på NF Individual Training – Goalkeeper så tegner man automatisk ett månedlig abonnement som er gjeldende fra dato man booker og 1 mnd fremover. Man kan med andre ord ikke forhåndsreservere plass i en spesiell mnd,  men de som er med fra mnd til mnd har «førsterett»
Abonnementet blir automatisk fornyet ved endt periode om man ikke selv har kansellert dette i forkant.

Les mer om NF Academys medlemsprogram her.

KOMMENDE NF INDIVIDUAL arrangementer

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
Pågår til 30 Jun 2024 NF Individual Training Goalkeeper Norge Stavanger 2006-2015

UKENTLIG TRENING (1 ØKT PR UKE)

PROGRAM Vinteren 2023/2024

Fredager
Tid: 18:00 – 19:00
For: Spillere født 2015 – 2012
Sted: Randaberg Arena
Tid: 19:00 – 20:00
For: Spillere født fra 2011 –
Sted: Randaberg Arena

Første trening blir fredag 25 august

Sjekk den komplette Eventkalender her.

Annen Informasjon

Metodologi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer, fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre spillforståelse.

I alle våre aktiviteter er vår prioritet utvikling av spilleren. For de spillerne som ønsker å trene regelmessig med NF Academy fokuserer vi på følgende:

  • Intensiv trening designet for spillerutvikling.
  • Individuell oppfølging over tid.
  • Trening som er tilpasset spilleren sitt nivå og læringsmål.

Vi verdsetter dedikerte og motiverte spillere da vi ser dette som en av de viktigste egenskapene til å utvikle sine ferdigheter.

Treningsgrupper

I alle våre program differensierer vi på nivå og alder med mål om å skape homogene treningsgrupper. Hver treningsgruppe består normalt av maks 8 spillere.
En erfaren hovedtrener vil bli allokert til hver treningsgruppe.

UKENTLIG TRENING (1 ØKT PR UKE)

PROGRAM Vinteren 2023/2024

Fredager
Tid: 18:00 – 19:00
For: Spillere født 2015 – 2012
Sted: Randaberg Arena
Tid: 19:00 – 20:00
For: Spillere født fra 2011 –
Sted: Randaberg Arena

Første trening blir fredag 25 august

Sjekk den komplette Eventkalender her.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

JEG ER INTERESSERT OG JEG VIL BLI MED


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

FINN ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke