NF GOALKEEPER CAMP
Spiss dine ferdigheter som keeper!

NF GOALKEEPER CAMP

Vi inviterer lærelystene keepere til å oppleve spesialisert keepertrening og få kunnskap om moderne treningsmetoder innen keepertrening. Bli trent av erfarne portugisiske keepertrenere med bakgrunn fra de verdenskjente akademiene til SL Benfica, Sporting CP og andre toppklubber i Portugal.

Keepere som utmerker seg vil også gjennom deltakelse kunne få muligheten til å bli invitert til program i utlandet og treningsopphold hos europeiske toppakademi.

HVEM PASSER DET FOR?

NF Goalkeeper Camp er en camp for keepere i alderen 8 til 16 år som ønsker å utvikle sine ferdigheter og få en bedre spillforståelse. Vi anbefaler alle deltakende keepere å ha gode basisferdigheter for sin alder og være mottakelig for læring.

Under programmet jobber vi med de forskjellige fasene av spillet, i henhold til en metodikk basert på teknikk, posisjonering, beslutningstaking samt spillbevissthet. Keeperne vil bli delt opp i grupper basert på alder.

Mål med programmet

NF Academy har et tydelig mål om å bidra til å utvikle keepere som kan nå et høyt internasjonalt nivå gjennom å tilby spesialisert keepertrening fra ung alder og individuell oppfølging over tid. I våre Goalkeeper Camps arbeider vi med å utvikle ferdigheter innenfor følgende områder:

  • Skudd
  • 1×1
  • Tilbakespill
  • Igangsetting
  • Utspark
  • Sweeper posisjon

SPEIDERE FOR

sporting

I NORDEN

Internasjonale muligheter

Våre keepertrenere gjør en intern evaluering av alle deltakende spillere. Basert på evaluering og nivå til keeper, gir vi invitasjoner til å trene med europeiske toppakademi, vårt scholarship program, deltakelse i internasjonale eliteturneringer med våre talentlag eller deltakelse i internasjonale treningsleirer.

Gjennom det siste året har vi tilrettelagt for at keeperen Morten Haug (2006) har fått trene og spilt turnering med Sporting CP, og vi ønsker å gi flere keepere slike muligheter fremover.

Keeperpakke

Inkludert

• 2 daglige treningsøkter
• 1 teoridel pr dag
• Økter ledet av erfaren portugisisk keepertrener
• Assistanse fra norsk keepertrener
• Maks 12 keepere per treningsgruppe
• Kåring av Goalkeeper of the Camp
• Mulighet til å bli invitert til internasjonale program
• Diplom til alle deltakerne

 

Pris per keeper
2 dager 1690 NOK

ANNET

• Utstyrspakke Light – 499 NOK
Inkluderer: 1 par fotballsokker, 1 shorts og 2 stk treningstrøyer

 

• Utstyrspakke Standard – 899 NOK
Inkluderer: 1 Jakke, 2 par fotballsokker, 1 shorts, 2 stk treningstrøyer

 

• Utstyrspakke Pro – 1499 NOK
Inkluderer: 1 regnjakke, 1 treningsgenser, 2 par fotballsokker, 2 stk treningstrøyer, 1 shorts, 1 ryggsekk

Kommende NF Goalkeeper Camp Events

Ingen arrangementer - timeplanen er snart tilgjengelig!

Se oversikt over alle våre arrangement her

GOALKEEPER OF THE CAMP

Vi ønsker å inspirere keepere til å jobbe hardt på våre treningsleirer og kårer “Goalkeeper of the Camp” i alderssegmentet 13 (året man fyller 13 år) til 16 år. Spillere som vinner prisen får et gavekort på lokal trening og et bilde på vår ”Wall of Fame.”

GOALKEEPER OF THE CAMP

Vi ønsker å inspirere keepere til å jobbe hardt på våre treningsleirer og kårer “Goalkeeper of the Camp” i alderssegmentet 13 (året man fyller 13 år) til 16 år. Spillere som vinner prisen får et gavekort på lokal trening og et bilde på vår ”Wall of Fame.”

Annen Informasjon

Treningsgrupper

Vi deler inn i treningsgrupper på inntil 12 keeper per treningsgruppe som blir trent av en portugisisk keepertrener og en norsk assistent. Når 12 keeper trener samtidig vil de videre bli delt inn 2 grupper og vekselsvis få instruksjon av portugisisk keepertrener og norsk assistent.

Trenere

Joao Plantier er akademisjef for våre lokale program og UEFA PRO sertifisert trener. Han er ansvarlig for å velge dyktige keepertrenere fra Portugal til våre Goalkeeper Camper.

Under kan du lese mer om noen av trenerne vi benytter.

João Santos, keepertrener

João Santos var selv en del av Sporting sitt akademi i ti år som målvakt. Som 18-åring valgte han å satse som keepertrener. Han er klar på at de mest dedikerte og største skandinaviske keepertalentene, ikke kan få en bedre treningshverdag enn der kunnskapen om moderne keepere er størst i verden – i Portugal.

Han er en del av Sporting akademiet sitt keeperteam, og har i tillegg sin egen keeperskole som løper gjennom hele året. Santos er en stor ressurs, alltid blid, og populær blant de skandinaviske keeperne i NF Academy systemet.

Pedro Cerveira NF Academy Goalkeeper Coach

Pedro Cerveira, Keepertrener

NF Academy keepertrener Pedro Cerveira har jobbet tett med mange av NF Academy sine keepere. 30-åringen er ikke i tvil om at den neste Rui Patricio kan komme fra et av de nordiske landene.

De siste fem årene har den tidligere målvakta jobbet som trener. Både for yngre lag, men også de senere år for seniorlag. Han ser en vesentlig forskjell på de nordiske unge målvaktene og de portugisiske på samme alder.

«Vi ser mange med god teknikk og fysikk, men de mangler litt på spillforståelsen og kamperfaringen. Det handler om å ta flere raske avgjørelser, og da gjør de nødvendigvis litt flere feil med det utgangspunktet de har», sier Cerveira.

Arrangør og samarbeid

NF Academy samarbeider med lokale klubber og partnere ved gjennomføring av lokale treningsleirer. Klikker du ”les mer” på det arrangementet du ønsker å delta på, så vil du få informasjon om hvem som er ansvarlig arrangør og kontaktopplysninger.

Ønsker du at vi skal komme til ditt sted? Vi har portugisiske trenere tilgjengelig til å gjennomføre treningsleirer året rundt. For at vi skal komme til ditt sted kan du bli en lokal partner eller koble oss med en klubb som ønsker å gjøre en treningsleir i samarbeid med oss.

Bli partner
Vi har regionale partnere i flere ulike land som ønsker å organisere lokale treningsleirer der de benytter seg av vår ekspertise og erfarne portugisiske spillerutviklere. Ønsker du å ha flere spillerutviklingsaktiviteter i din region kan du søke om å bli partner.

Finn Arrangement

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke