NF Academy Trener – David Fernandes

Postet på: 26/11/2020
NF Academy Trener David Fernandes

NF Academy Trener – David Fernandes

De siste fem årene har David arbeidet med spillerutvikling, hvorav tre er som hovedtrener for ungdomslag. Han drives av en sterk lidenskap for å bidra til unge spilleres utvikling.

Som trener har David som spesialitet å identifisere spillernes svakheter og luke disse ut gjennom en balansert kombinasjon av individuelle øvelser og lagtrening, noe som passer perfekt med NF Academys metoder.

UEFA B kurs | 11 års erfaring

Bakgrunn:

  • Hovedtrener for Sporting Clube de Portugal U10
  • Hovedtrener for Escola Academia Sporting – Carnide U13
  • Hovedtrener for Grupe Desportivo da Ilha U15
  • Assistenttrener for Grupo Desportivo da Ilha U13

Hva er det som fascinerer deg ved prosjektet vårt?

Om man ser på validiteten og betydningen det har, tror jeg at dette prosjektet har stort potensial. Dette tror jeg av to årsaker.

Først, at alle spillerne som er del av NF sitt prosjekt får utvikle seg via en metode som ikke nødvendigvis er bedre eller dårligere en noen annen, men definitivt annerledes. Den lar spillerne utvikle evnene sine, enten det går på prestasjoner eller beslutninger, samtidig som de lærer selve spillet og hvor komplekst det hele er.

I tillegg ser jeg at spillerne vi har arbeidet med har med seg den grunnleggende viljen for læring og utvikling, at de er fokuserte atleter, interesserte, tar initiativ og innehar et sterkt konkurranseinstinkt, som gjør at de legger ned stor innsats for å takle utfordringer og yte maks. Etter mitt syn legger dette perfekt til rette for at prosjektet skal kunne lykkes og vokse videre.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke