NF Academy Partner – Mauricio Campos

NF Academy Partner Adger – Mauricio Campos

NF Academy Partner Mauricio Campos

Mitt navn Mauricio Campos, 39 år og gift, har 3 barn 2 jenter og 1 gutt. Jeg elsker fotball og brenner for at barn skal kunne utvikle seg og føle mestring på sine egne ferdighetsnivåer. Det blir derfor utrolig spennende å være en del av NF teamet her i Agder.

Jeg er utdannet pedagog. Min bakgrunn fra fotball er trener for barne- og ungdomslag. Har vært i styret i en breddeklubb. Har også spillererfaring fra breddefotball her i Agder.

Jeg er også delaktig i et nystartet FIFA agentvirksomhet som har fokus på å tilrettelegge og finne de beste talentene her til lands og internasjonalt og gi de best mulig springbrett for fremtiden.

Med Mauricio bak spakene er vi overbevist om at vi klarer å innfri forventningene dere har til oss, samt våre egne krav over. Vi har en målsetting om flere events i Agder enn vi har hatt tidligere, med større spredning i fylket og over hele året. Sannsynligvis vil fokuset vårt være i bynære områder, men er det noen ønsker om hvor vi bør / kan gjennomføre camps er det bare å ta kontakt med Mauricio.

KOMMENDE ARRANGEMENTER - NF ACADEMY AGDER

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
03 - 05 Okt 2022 NF Progression Norge Kristiansand 2007-2013

Start typing and press Enter to search