NF Academy Partner – Inge Rå

Postet på: 22/04/2021

NF Academy Partner West – Inge Rå

NF Academy Partner Inge Rå

«Mitt navn er Inge Rå og jeg bor i Bergen. Jeg har ingen fotballkarriere å se tilbake på, annet enn på lavere nivåer, bedrift- og «løkke-fotball». Jeg har også spilt på student-landslag i Singapore og norsk landslag i «Disney-VM» i USA i ungdommen. Ikke akkurat elite-materiale der altså…

Men jeg er opptatt av – og glad i – fotball, og ikke minst barn og unges muligheter til å utvikle sine evner og få den gode følelsen av utvikling og mestring. Dette er noe av det som bidrar til å gjøre barn og unge trygge på seg selv, bearbeide talent og kanskje til og med oppnå sine mål og drømmer.»

Mitt mål som partner er å kunne tilrettelegge for et miljø der barn og unge kan få en trygg ramme som åpner for denne utviklingen av seg selv og sitt talent.

Hva er den største fordelen spillere får ved å være med på NF Academy?

Med NF Academy vil barn og unge fotballinteresserte oppleve trygge og gode rammer for å utvikle seg selv som fotballspiller. Små grupper og dyktige trenere sørger for at alle får godt utbytte av treningen med personlig oppfølging og tilbakemeldinger.

 

Hva liker du best ved å jobbe hos NF Academy?

Det jeg liker best med NF Academy er fokuset på individuell utvikling. At alle med et ønske om å utvikle seg selv og bli en bedre fotballspiller kan delta – uansett nivå. Dette er mangelvare i de fleste breddeklubber i landet i dag.

 

Føler du at NF Academy har en reell og positiv innflytelse på barna fra din region?

Jeg opplever absolutt at NF Academy har en positiv og reell påvirkning på unge fotballspillere i vår region. Vi ser av tilbakemeldinger fra deltakerne og deres foreldre at vi leverer et etterlengtet tilbud, og gleden ved å spille fotball og bli utfordret på en konstruktiv måte er noe som gir reelle resultater for spillerne. De blir rett og slett bedre fotballspillere.

KOMMENDE ARRANGEMENTER - NF ACADEMY WEST

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
09 - 11 Aug 2024 NF International Trials Norge Bergen 2008-2015

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke