NF Academy Partner – Håvard Åmot

Postet på: 20/04/2021

NF Academy Partner Buskerud og Vestfold – Håvard Skulstad Åmot

havard

Håvard Åmot er vår ivrige og blide fotballentusiast i regionene Buskerud og Vestfold.

Håvard har hele 6 års høyskole- og universitetsutdannelse innenfor idrett og pedagogikk, og synes det er viktig å tilrettelegge for varierte aktivitetstilbud som kan treffe alle. Håvard har derfor engasjert seg med NF Academy, for han ønsker å tilrettelegge for økt aktivitet i regionen med spennende tilskudd fra NF trenere med høy kompetanse. Håvard mener at vi treffer en viktig målgruppe som ønsker å både videreutvikle seg og ha det gøy som et ekstra utvidet tilbud til deres vanlig klubbaktivitet. Hos NF får man jo det, og enda mer til.

Arbeidserfaring:

 • 2019 – d.d: Regionsansvarlig NF Academy, Buskerud og Vestfold
 • 2018 – d.d: Med-grunnlegger, koordinator og assisterende football-trener på fotball-fritidsordningen FFO Kongsberg
 • 2012 – d.d: Kroppsøvingslærer i Bærum kommune
 • 2009 – d.d: Koordinator, instruktør og event-organiserer i eget ENK; «Helse, trening og velvære».
 • 2003 – d.d: Koordinator og instruktør at Kongsberg Capoeira Klubb
 • 2009 – 2011: Koordinator og lærer ved studieprogram for Norske høgskolestudenter i Brasil (Active Education/Høgskolen i Hedmark)
 • 2008 – 2009: Kroppsøvingslærer i Kongsberg kommune

Studier:

 • 2017 – 2021: Mastergrad in Kroppsøving, idrettsfag og friluftsliv (USN)
 • 2016 – 2016: Sertifisert massasje terapeut (AFPT)
 • 2014 – 2015: Sertifisert personlig trener (AFPT)
 • 2011 – 2013: Ekstra emner innen sports-vitenskap (USN)
 • 2005 – 2009: Bachelorgrad i Kroppsøving, idrettsfag og friluftsliv (USN)

Håvard har vært med NF siden da det først startet opp med utvidelse av regioner på Østlandet for vel to år siden. Han brenner for å tilrettelegge og skape tilbud som gleder. Tidligere har han også vært med å starte opp fotballfritidsordning for barn i Kongsberg, og har ellers engasjert seg mye i generelle aktivitetstilbud for økt bevegelsesglede for både barn, ungdom og voksne i hjembyen Kongsberg.

Han har faktisk drevet en capoeiraklubb i mange år, altså den brasilianske kunstformen med elementer av selvforsvar, der man får både turnet og bevegd seg til musikk. Tilknytningen til Brasil gjør selvsagt til at Håvard liker «Sambafotball» og vi kaller han derfor også tidvis «Håvardo». Hans favorittspiller er Ronaldinho, og han gleder seg over å se fotballglede på banen. Han ser frem til at vi får se enda mer av slik fotballglede hos de mange deltagerne som er med på NF Academy sine camper.

Hva er den største fordelen spillere får ved å være med på NF Academy?

o Jeg tror at den viktigste fordelen som spillerne får ved å være med på NF Academy camps er at de får være med på et arrangement fullt av likesinnede som virkelig ønsker å lære. Samtidig ser det ut som at det på disse arrangementene blir etablert en viss form for seriøsitet og fokus, midt i alt det som er gøy. Det er et beundringsverdig godt fokus blant deltagerne. Det er høy intensitet og de får møte høyt utdannede, morsomme og profesjonelle trenere som evner å se hvert enkelt individ under treningen. Deltagerne får også bli kjent med andre spillere fra andre klubber, og får lære seg å spille mot forskjellige spillere enn de er vant til. NF Academy fokuserer på å lære seg spillet ved å spille det, og med det kommer mange gode øvelser som gir de unge og lovende god øvelse i å ta gode beslutninger i spillet. Det ser også som at deltagerne alltid har det gøy, mens de deltar, se dette utgjør en super kombinasjon, og til camper man med glede anbefaler.

 

Hva liker du best ved å jobbe hos NF Academy?

o Det jeg liker best er det faktum at vi alltid sørger for å ha profesjonelle og gode trenere. De er ikke bare gode fotballfaglig, men de er også veldig kompetente pedagogisk. Jeg setter pris på å kunne representere et selskap som får så mye positiv tilbakemelding på kvalitet.

 

Føler du at NF Academy har en reell og positiv innflytelse på barna fra din region?

o Jeg synes definitivt at NF Academy har en positiv innvirkning på deltagerne. De blir grundig stimulert gjennom en camp, de blir også ekstra motivert for neste camp som de kan glede seg til, de møter nye venner og får nye utfordringer i et annet miljø enn de er vant til. Dette tenker jeg er både impaktfullt og positivt. Samt det å kunne møte profesjonelle trenere fra kjente klubber i Portugal er alltid stas. Alt dette utgjør en positiv effekt og stimulerer til økt gledefylt aktivitet hos barna.

KOMMENDE ARRANGEMENTER - NF BUSKERUD

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Norge Drammen 2008-2015

KOMMENDE ARRANGEMENTER - NF VESTFOLD

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
05 - 07 Jul 2024 NF International Trials Norge Vestfold 2008-2015
19 - 20 Okt 2024 NF Team Training Norge Vestfold 2010-2015
02 - 03 Nov 2024 NF Team Training Norge Vestfold 2010-2015
16 - 17 Nov 2024 NF Team Training Norge Vestfold 2010-2015
fra Okt til 01 Dec 2024 NF Team Training Norge Vestfold 2010-2015

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke