NF ACADEMY FORDELSPROGRAM

Hva er NF Academy Fordelsprogram?

NF Academy lanserer nå ett fordelsprogram skreddersydd for fotballspillere og foresatte. Her vil du få rabatter på våre egne programmer, treningsutstyr, mat, forsikringer og overnatting for å nevne noe.

Det finnes mange fordelsprogrammer, men vi er av den oppfatning at skal man først ha ett program så må det være en opplevd fordel og at man sparer gode penger.
Fordelsprogrammet er personlig og er gyldig i ett år fra man bestiller.
Vi vil kontinuerlig oppdatere programmet og tar gjerne i mot tips til nye samarbeidspartnere.

HVEM ER DET FOR?

NF Academy Fordelsprogram åpent for alle våre spillere, uavhengig av alder og ferdigheter. Det er en unik mulighet for våre medlemmer til å skaffe seg en rekke fordeler hos NF Academy sine samarbeidspartnere.

Se under for eksempler på gode fordeler du vil få ved ett medlemskap hos oss.

VÅRE FORDELER

Sport

Få en rekke unike rabatter på NF Academy sine egne program som NF Team Training,  NF Individual Training og NF internasjonale programmer.

Med NF fordelsprogram vil du alltid få meget gode priser på utvalgte NF Academy program.

Vi er også utrolig glade for å tilby våre medlemmer rabatt på måneds- og årsabonnement hos Be Your Best, verdens ledende treningsverktøy for kognitiv trening av fotballspillere ved bruk av VR-teknologi.

Shopping

Som medlem hos oss vil du få gode rabatter hos Unisportstore på hele sortimentet. Fotballsko, supporterutstyr,
fotballdrakter og treningstøy får man fast rabatt på, hele året.  Medlemmer vil også få tilsendt en egen handlekod med betydelig rabatt på hele sortimentet til Unisportstore 3-4 ganger i året. Frister det med nye fotballsko med 25%
rabatt på den nye toppmodellen til Nike?

Annet

Vi samarbeider med en rekke kjente merkevarer i Norge, og flere legges til løpende. Så ønsker du rabatt på for eksempel overnatting, forsikring
pizza eller treningstøy er det dette fordelsprogrammet du bør velge.

Samarbeidspartnere

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke