Muligheten til å bli del av Sporting CPs akademi er tilbake

Postet på: 25/11/2020
Muligheten til å bli del av Sporting CPs akademi er tilbake

Muligheten til å bli del av Sporting CPs akademi er tilbake

Vi har allerede flere NF International arrangementer planlagt i Norge i 2021, og spillere kan nå melde seg på.

Muligheten til å bli del av Sporting CPs akademi er tilbake

Muligheten til å bli del av Sporting CPs akademi er tilbake

Vi har allerede flere NF International arrangementer planlagt i Norge i 2021, og spillere kan nå melde seg på.

I tillegg til høykvalitets treningsøkter ledet av erfarne portugisiske trenere, fokus på spillernes utvikling og personlig tilbakemelding, gir disse samlingene også en mulighet alle ungdomsspillere drømmer om: å få trene ved et europeisk toppakademi i en uke!

Hvordan fungerer det?

På hvert NF International arrangement vil det kåres 2 til 4 «player of the camp» i alderskategoriene 2005, 2006, 2007 og 2008. Disse spillerne vil bli invitert til å delta på vår NF Elite Qualification Camp på sensommeren.

Under NF Elite Qualification Camp, vil Sporting CP stille med sin egen speider, som i tur vil velge ut åtte spillere som vinner et ukeslangt treningsopphold hos Sporting CPs akademi i Portugal. NF Academy vil dekke alle lokale kostnader for spillerne(fly ikke inkludert).

NF Academy Players Winners Qualification Camp
Vinnere av tidligere NF Qualification Camp som har vunnet en hel uke med trening hos Sporting CP i Portugal.

Endringer for samlingene i 2021

Antall vinnere per samling
I de to forgående sesongene har vi valgt en spiller per alderskategori til å delta ved NF Elite Qualification Camp, altså totalt fire spillere. I 2021 vil trenerne velge ut to spillere(født mellom 2005 og 2008), om de så tilhører samme alderskategori. På denne måten blir de «faktisk beste» spillerne valgt på bakgrunn av kvalitet og prestasjoner fremfor alder.

Betyr dette at vi kun vil velge to, og ikke fire, spillere denne sesongen? Neida! Vi har nemlig opprettet det vi kaller for «wild card».

Wild Card
Trenerne har makt til å velge ut ytterligere to spillere som får tildelt Wild Card, noe som gir også dem en plass ved NF Elite Qualification Camp. Forskjellen er at vinnere av «player of the camp» deltar gratis, mens wild card-vinnere må betale vanlige deltagerutgifter.

Jenter vil også premieres
Dette er mer en påminnelse enn noe nytt, men vi ønsker å gjøre det klinkende klart at også jenter kan delta på NF International, og vinne i tillegg. Forrige sesong ble syv jenter utvalgt av våre trenere til å delta på «Road to Sporting CP» (bli kjent med dem her), og vi ser frem til å ønske enda flere talentfulle jenter velkommen til våre samlinger.

NF Academy Players Training in Sporting CP
Magnus Gaunsbæk og Bashir Bashiir er to av de mange spillerne som allerede har fått trene ved Sporting CPs akademi.

Offisiell speiderpartner for Sporting CP

Ved inngangen av 2020 ble NF Academy offisielt samarbeidspartnere med Sporting CP i de nordiske landene. Dette betyr at det ikke bare er gjennom NF International at spillerne kan få slike muligheter, men gjennom en hvilken som helst NF Academy samling. Se alle kommende hendelser her.

Våre trenere gjør en intern evaluering av alle spillere ved alle våre samlinger. Basert på evalueringen og nivået på spilleren, tilbyr vi muligheten til å trene ved europeiske toppakademier, vårt scholarship-program, deltakelse ved internasjonale eliteturneringer med vårt elitelag eller deltakelse ved internasjonale treningsleirer.

I løpet av fjoråret deltok mange spillere ved lokale samlinger og endte opp med å bli valgt ut og invitert til å trene med toppakademier. Se spillerne her.

PS: Grunnet pandemien vil vi ikke delta i turneringer eller arrangere treningsleirer i utlandet, men vi arbeider med å kunne gjøre det igjen så snart helsemyndighetene tillater det.

KOMMENDE NF INTERNATIONAL ARRANGEMENTER

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
02 - 04 Aug 2024 NF International Trials Norge Finnmark 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Norge Drammen 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Norge Troms 2008-2015
09 - 11 Aug 2024 NF International Trials Norge Nordland 2008-2015
09 - 11 Aug 2024 NF International Trials Norge Bergen 2008-2015
12 - 14 Aug 2024 NF International Trials Norge Namsos 2008-2015
12 - 14 Aug 2024 NF International Trials Norge Kristiansand 2008-2015
16 - 18 Aug 2024 NF International Trials Norge Oslo 2008-2015

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR Å FÅ MER INFORMASJON


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke