Maksimer ditt potensial i sommer

Postet på: 02/06/2020
hot-to-maximize-your-potencial-top-image

Maksimer ditt potensial i sommer

Bra coaching og kontinuitet er essensielt for å utvikle seg, og NF Academy har en plan for å støtte din talentutvikling, både på banen og på nettet, gjennom hele sommeren.

hot-to-maximize-your-potencial-top-image-square

Maksimer ditt potensial i sommer

Bra coaching og kontinuitet er essensielt for å utvikle seg, og NF Academy har en plan for å støtte din talentutvikling, både på banen og på nettet, gjennom hele sommeren.

Det er dessverre slik at noen spillere vil oppleve at utviklingen deres saktes grunnet COVID-19. Uker uten skikkelig trening betyr mye i de mest transformative årene hos unge fotballspillere.

Det er derfor viktigere enn noen gang å trene riktig i sommer, og NF Academy har gode tilbud på lur til deg. Ved å melde deg på NF International nå, vil du få høykvalitets trening med portugisiske trenere med bakgrunn fra europeiske toppakademier som Sporting CP og SL Benfica.

Grunnet COVID-10 må vi ta våre forhåndsregler, og det vil derfor være en begrenset mengde plasser tilgjengelig i år. Derfor burde du melde deg på så snart som mulig.

Et springbrett

Mange av spillerne som tidligere har deltatt på NF Academys arrangementer er veldig fornøyde med hva de fikk ut av det.

– Jeg vil si at min tid med NF Academy har dempet det utfordrende aspektet som nye situasjoner kan gi, som å bli tatt ut til landslag, klubbskifte eller å ta nye steg som spiller, sier Oscar Fuglesang, som har elleve kamper for det Danmarks U17 lag.

NF international kan også være et springbrett til større scener. På hver samling vil fire spillere bli utnevnt som «player of the camp» i sin alderskategori, og så gå videre til NF Qualification Camp i Danmark.

På denne campen vil det være en ny utvelgelse av åtte spillere som alle vinner et ukes langt treningsopphold hos Sporting CPs akademi – et av de beste i verden.

Oscar Fuglesang
Takknemlig: Den danske landslagspilleren Oscar Fuglesang sier NF Academy har spilt en avgjørende rolle i hans utvikling.
Oscar Fuglsang, 2002 (Denmark U17 and Silkeborg)
Oscar Fuglsang, 2002 (Denmark U17 and Silkeborg)

NF Virtual Academy

Hos NF Academy ønsker vi også å gi profesjonell veiledning til de spillerne som enda ikke har nådd toppen av utviklingen sin og kanskje trener noen år til før de kan representere Sporting CP, landslag eller kretslag for den saks skyld. Igjen, kontinuitet er nøkkelen, og ved å melde seg på NF International vil du også få forsøke Virtual Academy.

NF Virtual Academy gir spillere unik adgang til veiledning fra en av NF Academys profesjonelle trenere. Virtuell trening er i vinden for tiden og vi ønsker å ligge i tet og tilby profesjonell oppfølging også til de spillerne som enda ikke har nådd et profesjonelt nivå. Hvorfor? Vi mener det er avgjørende å trene som en profesjonell fra tidlig alder om målet er å bli profesjonell.

I våre program vil spillerne motta ukentlige fysiske, tekniske og teoretiske treningsøkter fra treneren. Dette betyr at du kan trene fra hvor som helst i verden.

Hver spiller vil også motta individuell oppfølging og tilbakemelding via en ukentlig videosamtale for å evaluere treningen og resultatene for optimal fremgang.

Dette er et veldig godt supplement for spillere uansett situasjon.

15 timer i uken

Hos NF Academy spør vi oss selv konstant hva som trengs for å nå toppen, og vår direktør Goncalo Nunes har tidligere uttalt følgende.

NF Academy Coach Gonçalo Nunes
Goncalo Nunes har UEFA A lisens og har jobbet hos SL Benfica og Sporting CPs akademier i syv og to år.
NF Academy Coach Gonçalo Nunes
Goncalo Nunes har UEFA A lisens og har jobbet hos SL Benfica og Sporting CPs akademier i syv og to år.

– Om du ønsker å nå toppen, å du matche profesjonelle standarder fra ung alder av. Jeg har erfaring fra toppakademier i Portugal, som Benfica og Sporting, hvor unge spillere på mellom 12 og 16 år vanligvis trener halvannen time hver ukedag. I tillegg spiller de kamper i helgene, noe som gir om lag ni timer med trening i uken. De burde også finne tid til å trene på ferdigheter individuelt. 16-åringer burde også trene kroppsstyrke. Dette er ikke bare viktig for å gå opp i vekt, men også for å hindre skader. Alt i alt burde en spiller som ønsker å nå toppen legge mellom 13 og 15 timer i trening hver uke.

Vi vil komplementere og forbedre din trening. Få en god start på utviklingen din her.

KOMMENDE NF INTERNATIONAL ARRANGEMENTER

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
02 - 04 Aug 2024 NF International Trials Norge Finnmark 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Norge Drammen 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Norge Troms 2008-2015
09 - 11 Aug 2024 NF International Trials Norge Nordland 2008-2015
09 - 11 Aug 2024 NF International Trials Norge Bergen 2008-2015
12 - 14 Aug 2024 NF International Trials Norge Namsos 2008-2015
12 - 14 Aug 2024 NF International Trials Norge Kristiansand 2008-2015
16 - 18 Aug 2024 NF International Trials Norge Oslo 2008-2015

SEND FORESPØRSEL


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

FINN ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke