- Velkommen til NF Academy -
Din Portal til Internasjonale Fotballmuligheter

NF Academy er stolt av å tilby spillere muligheten til å delta på treningsleirer og turneringer over hele Europa. Som et ledende internasjonalt fotballakademi legger vi vekt på å skape en plattform der spillere kan utvikle sine ferdigheter i et konkurransedyktig miljø.

Våre arrangementer gir spillere en unik sjanse til å utfordre seg selv og møte anerkjente internasjonale lag som Manchester City, Crystal Palace, Zenit, og til og med få muligheten til å trene med Sporting CP sine erfarne trenere i Lisboa.

Bli med oss på NF Academy og utforsk de spennende mulighetene som venter deg. Ta det første steget mot din fotballdrøm i et miljø som inspirerer til vekst og suksess.

TURNERINGER

nf-riga-program

NF SELECTION RIGA CUP

Gjennom årene har lag som Manchester City, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur og Norwich vært stolte deltakere på Riga Cup. Hvis du er klar for en utfordring uten sidestykke, bli med oss til Riga og møt noen av de beste lagene Europa har å by på. Vår turnering strekker seg over flere helger, med en helg for hver aldersgruppe, i månedene januar og februar.

Våre spillere vil nyte godt av både trening og veiledning fra vårt erfarne team av dyktige, portugisiske spillerutviklere. Bli med oss på denne spennende reisen og opplev fotballglede på høyeste nivå!

No Events
dsc_3472

NF SELECTION COSTA DAURADA

Bli med NF Selection Teams på Costa Daurada Cup for påskeutgaven!
En av de mest prestisjefylte ungdomsturneringene i Barcelona på denne tiden av året.

En fantastisk konkurranse som ligger rett ved de solfylte strendene i Salou, Spania, hvor du kan nyte en sunn og konkurransedyktig fotball atmosfære i et minneverdig klima i påsken.

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
23 - 28 Mar 2024 NF Selection Costa Daurada Spain Salou 2007-2013
nf academy elite selection MIC 18

NF ELITE SELECTION MIC FOOTBALL CUP

Bli med NF Elite Selection på MIC Football, en av toppturneringene for ungdomslag i Europa! Den finner sted i Costa Brava, nære Barcelona i april. MIC Football er en turnering med meget høyt toppnivå, hvor de beste internasjonale ungdomslagene kjemper mot hverandre.

Vi ønsker å invitere de mest talentfulle spillerne i vårt nettverk til å delta i turnering med klubber som Real Madrid, FC Bayern Münich, PSG og Manchester City.

No Events
future-cup-1

NF SELECTION FUTURE CUP

NF Academy skal delta i Future Cup i Gøteborg, Sverige, fra 08-10 April 2023. For unge spillere som ønsker å få sitt første møte med internasjonal konkurranse er dette en stor mulighet.

Med god veiledning fra vår stab med profesjonelle og erfarne portugisiske trenere, vil spillerne utvikle seg og skape nye vennskap underveis.

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
28 Mar - 01 Apr 2024 NF Selection Future Cup Sverige Gøteborg 2008-2014
tallin-fields

NF SELECTION TALLINN CUP

Tallinn, den pittoreske hovedstaden i Estland, blir sommerens episenter for internasjonale ungdomsfotballturneringer, Tallinn Cup 2024. Turneringen spilles fra 1. – 7. juli, blir en fotballfest av episke proporsjoner, som trekker til seg talentfulle unge fotballspillere fra alle verdenshjørner, der også NF Selection- lag vil delta. En syvdagers opplevelse, (4 kampdager) og utmerkede forhold for spilling og restitusjon! Registrer deg til turneringen slik at du ikke går glipp av denne fortryllende begivenheten!

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013
laola2

NF SELECTION LAOLA CUP

NF Academy vil delta i den største ungdomsturnering i Tyskland for første gang. Spillere og foreldre er invitert til å besøke Hamburg og spille mot internasjonale lag i fantastiske sportsanlegg.

Med veiledning fra våre profesjonelle og erfarne portugisiske trenere, spillere og familie vil ha en mulighet til å teste et nytt fotball marked.

No Events
ar_0339-1024x683

NF SELECTION CHALLENGE CUP

NF Academy vil delta i Challenge Cup-turneringer i Algarve, Portugal. For spillere som ønsker å bli med i en internasjonal konkurranse med strand, basseng, flere sporter og moro på en av de mest ettertraktede destinasjonene i verden.

Med veiledning fra vårt team av profesjonelle og erfarne portugisiske trenere, vil spillerne og familiene få muligheten til å få nye venner og få uforglemmelige opplevelser.

No Events

Slik kvalifiserer du deg for
NF Academy`s Internasjonale Programmer

NF Academy er dedikert til å tilby de mest passende utfordringene for vårt spillersamfunn og deres familier. Vi streber etter å sikre at du deltar i programmer som er skreddersydd for ditt nåværende ferdighetsnivå, med det målet å forbedre deg som spiller og sikre de beste opplevelsene mulig. For å kvalifisere deg til våre internasjonale programmer, må du:

Delta på NF Academy Local Camps i Norge, Danmark, Sverige og Finland (minst én deltakelse de siste 6 månedene).
Gjennomføre en videokonsultasjon med vår sportsavdeling.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å nå dine fotballdrømmer gjennom våre internasjonale programmer. Ta det første steget mot suksess i dag!

TRENINGSLEIR

nfacademy-international-highperformance-football-600x600_05

NF HIGH PERFORMANCE RIO MAIOR

NF High Performance er en elitesamling for spillere som ønsker en komplett treningsopplevelse på Rio Maior Sports Center i Portugal, tidligere offisielt treningsanlegg til det Portugisiske landslaget. Programmet kombineres med treningsøkter i en lagsetting og treningskamper mot portugisiske topp-akademi der man får referanser mot noen av de beste ungdomslagene i Europa.

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
22

NF ELITE TRAINING CAMP

Reis til Lisboa i høst- eller vinterferien og ta del i trening av topp kvalitet med trenere fra NF Academy og Sporting CP! I tillegg til å ha et fullt profesjonelt og intensivt treningsprogram med NF Academy-trenere, vil du ha en hel dag med trening inne i samme akademi som utviklet spillere som Ronaldo, Nani og Figo. NF Elite Training Camp er et program designet for spillere som ønsker å ta det neste steget og få internasjonale referanser.

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

De beste forutsetninger for å oppfylle barns drøm

cash

Muligheter for å betale
programmer i flere avdrag

coin

Spesial pris for
tidlige bestillinger

players

Erfarne spillerutviklere vil veilede
spillerne for å maksimere potensialet

support

1 til 1 Konsultasjon
med vår sportsavdeling

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke