INTERNASJONALE PROGRAM

Som et internasjonalt fotballakademi gir NF Academy sjanser for spillere til å delta på treningsleirer og i turneringer over hele Europa. Dette gir store muligheter for spillere til å utvikle ferdighetene sine i et konkurransedyktig miljø, der de kan møte kjente internasjonale lag som Manchester City, Crystal Palace, Zenit, eller til og med trene med Sporting CP sine trenere i Lisboa.

TURNERINGER

NF Academy Elite Selection Riga Cup

NF SELECTION RIGA CUP

Over årene har lag som Manchester City, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur og Norwich vært representert på turneringen. Om du er klar for utfordringen, reis med oss til Riga og møt noen av de beste lagene Europa har å by på. Turneringen holdes over flere helger, en for hver aldersgruppe, i månedene januar og februar.

Spillere vil få både trening og veiledning fra vårt erfarne team med gode, portugisiske trenere.

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
11 - 14 Jan 2024 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2009
18 - 21 Jan 2024 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2010
01 - 04 Feb 2024 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2011
08 - 11 Feb 2024 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2012
nf academy elite selection MIC 18

NF ELITE SELECTION MIC FOOTBALL CUP

Bli med NF Elite Selection på MIC Football, en av toppturneringene for ungdomslag i Europa! Den finner sted i Costa Brava, nære Barcelona i april. MIC Football er en turnering med meget høyt toppnivå, hvor de beste internasjonale ungdomslagene kjemper mot hverandre.

Vi ønsker å invitere de mest talentfulle spillerne i vårt nettverk til å delta i turnering med klubber som Real Madrid, FC Bayern Münich, PSG og Manchester City.

No Events
future-cup-1

NF SELECTION FUTURE CUP

NF Academy skal delta i Future Cup i Gøteborg, Sverige, fra 08-10 April 2023. For unge spillere som ønsker å få sitt første møte med internasjonal konkurranse er dette en stor mulighet.

Med god veiledning fra vår stab med profesjonelle og erfarne portugisiske trenere, vil spillerne utvikle seg og skape nye vennskap underveis.

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
28 Mar - 01 Apr 2024 NF Selection Future Cup Sverige Gøteborg 2008-2014
laola2

NF SELECTION LAOLA CUP

NF Academy vil delta i den største ungdomsturnering i Tyskland for første gang. Spillere og foreldre er invitert til å besøke Hamburg og spille mot internasjonale lag i fantastiske sportsanlegg.

Med veiledning fra våre profesjonelle og erfarne portugisiske trenere, spillere og familie vil ha en mulighet til å teste et nytt fotball marked.

No Events
ar_0339-1024x683

NF SELECTION CHALLENGE CUP

NF Academy vil delta i Challenge Cup-turneringer i Algarve, Portugal. For spillere som ønsker å bli med i en internasjonal konkurranse med strand, basseng, flere sporter og moro på en av de mest ettertraktede destinasjonene i verden.

Med veiledning fra vårt team av profesjonelle og erfarne portugisiske trenere, vil spillerne og familiene få muligheten til å få nye venner og få uforglemmelige opplevelser.

No Events

HVORDAN KVALIFISERE DU FOR NFA INTERNASJONALE PROGRAMMER

NF Academy er forpliktet til å gi de best passende utfordringene for fellesskapet av spillere og foreldre. Vi ønsker å sørge for at du deltar i programmer som er tilpasset ditt nåværende nivå med mål om å forbedre kapasiteten din som spiller og få de beste opplevelsene som mulig. For å kvalifisere til disse programmene må du:

  • Delta på NF Academy Local Camps i Norge, Danmark, Sverige og Finland (minst én deltakelse de siste 6 månedene);
  • Ta en videokonsultasjonssamtale med vår sportsavdeling;

TRENINGSLEIR

high-perform

NF HIGH PERFORMANCE RIO MAIOR

NF High Performance er en elitesamling for spillere som ønsker en komplett treningsopplevelse på Rio Maior Sports Center i Portugal, tidligere offisielt treningsanlegg til det Portugisiske landslaget. Programmet kombineres med treningsøkter i en lagsetting og treningskamper mot portugisiske topp-akademi der man får referanser mot noen av de beste ungdomslagene i Europa.

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
22

NF ELITE TRAINING CAMP

Reis til Lisboa i høst- eller vinterferien og ta del i trening av topp kvalitet med trenere fra NF Academy og Sporting CP! I tillegg til å ha et fullt profesjonelt og intensivt treningsprogram med NF Academy-trenere, vil du ha en hel dag med trening inne i samme akademi som utviklet spillere som Ronaldo, Nani og Figo. NF Elite Training Camp er et program designet for spillere som ønsker å ta det neste steget og få internasjonale referanser.

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Okt 2023 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2007-2013
15 - 21 Okt 2023 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2007-2013
18 - 24 Feb 2024 NF Elite Training Camp
Week 8
Portugal Lisboa / Estoril 2008-2013
25 Feb - 02 Mar 2024 NF Elite Training Camp
Week9
Portugal Estoril 2008-2013

DE BESTE FORUTSETNINGER FOR Å OPPFYLLE BARNENS DRØM

cash

Split the Investment in
different installments

coin

Spesialpris for
Tidlige bestillinger

players

Utjevnet erfaringer til
maksimere potensialet ditt

support

1 på 1 Konsultasjon med
vår sportsavdeling

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke