INTERNASJONALE PROGRAM

Som et internasjonalt fotballakademi gir NF Academy sjanser for spillere til å delta på treningsleirer og i turneringer over hele Europa. Dette gir store muligheter for spillere til å utvikle ferdighetene sine i et konkurransedyktig miljø, der de kan møte kjente internasjonale lag som Manchester City, Crystal Palace, Zenit, eller til og med trene med Sporting CP sine trenere i Lisboa.

22

NF ELITE TRAINING CAMP

Reis til Lisboa i høst- eller vinterferien og ta del i trening av topp kvalitet med trenere fra NF Academy og Sporting CP! I tillegg til å ha et fullt profesjonelt og intensivt treningsprogram med NF Academy- trenere, vil du ha en hel dag med trening inne i samme akademi som utviklet spillere som Ronaldo, Nani og Figo. NF Elite Training Camp er et program designet for spillere som ønsker å ta det neste steget og få internasjonale referanser.

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
02 - 08 Okt 2022 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2005-2012
16 - 22 Okt 2022 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2005-2012
30 Okt - 05 Nov 2022 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2005-2012
NF Academy Career Management

NF CAREER MANAGEMENT

Dette er et unikt program som sikrer spillernes utvikling med tett oppfølging og veiledning fra en profesjonell NF-trener. Gjennom dette programmet vil NF Academy skape muligheter hos portugisiske klubber til profesjonelle kontrakter eller å spille i utlandet som amatør. NF Academy vil være en rådgivende partner for spillere og familie i å ta karrierevalg.

NF Academy Club Experience

NF CLUB EXPERIENCE

Reis til Lisboa i en uke og opplev hvordan portugisiske klubber trener. Sammenlign nivået ditt med portugisiske spillere og tren individuelt med NF Academy sine trenere. I løpet av uken vil du også ha en personlig fysisk trener og få en evalueringsrapport i etterkant.

nordic-invitational

NF ELITE SELECTION NORDIC INVITATIONAL

NF Academy inviterer talentfulle spillere til å melde seg på sine turneringslag som deltar i eliteturneringen Nordic Invitational Cup i Esbjerg, Danmark. Vi ønsker med dette arrangementet å gi unge nordiske talenter muligheten til å matche seg mot topp Skandinavisk motstand og få oppfølging fra dyktige Portugisiske spillerutviklere.

No Events
high-perform

NF HIGH PERFORMANCE RIO MAIOR

NF High Performance er en elitesamling for spillere som ønsker en komplett treningsopplevelse på Rio Maior Sports Center i Portugal, tidligere offisielt treningsanlegg til det Portugisiske landslaget. Programmet kombineres med treningsøkter i en lagsetting og treningskamper mot portugisiske topp-akademi der man får referanser mot noen av de beste ungdomslagene i Europa.

No Events
ibc-barcelona

NF SELECTION IBERCUP BARCELONA

Ibercup Barcelona er en internasjonal breddeturnering i Spania med deltakelse fra mange ulike nasjoner. Et optimalt arrangement å kombinere med ferie, der familie kan nyte den populære feriedestinasjonen Lloret de Mar og utforske den spennende byen Barcelona. Turneringen finner sted i juli. Før turneringen vil spillerne gjennomgå en todagers treningsleir hvor NF Academys trenere forbereder lagene til turneringsstart.

No Events
12

NF ELITE SELECTION IBERCUP CASCAIS

Til denne turneringen samler vi talentfulle spillere til å kjempe mot topp internasjonal motstand, der treningsøkter og kamper ledes av våre dyktige portugisiske spillerutviklere. Før turneringen vil det være en to dagers treningsleir hvor spillere og trenere kan bli kjent både på og utenfor banen.
Konkurrer mot gode lag fra hele verden I Portugals hovedstad!

No Events
NF Academy Selection Future Cup

NF SELECTION FUTURE CUP

Med god veiledning fra vår stab med profesjonelle og erfarne portugisiske trenere, vil spillerne utvikle seg og skape nye vennskap underveis.
Bli med NF Academys Selectionlag til Gøteborg, Sverige i påskeferien!

No Events
NF Academy Selection Esbjerg Spar Nord

NF ELITE SELECTION ESBJERG SPAR NORD

Noen av de beste skandinaviske akademiene vil delta ved Esbjerg Spar Nord Cup i 2022. Det er en unik utviklingsmulighet for spillere som ønsker å bli lagt merke til hos de beste lagene i Skandinavia.

Dette er en mulighet for de yngste spillerne til å forbedre spillet sitt både individuelt og i laget, og til å vise frem talentet sitt i en internasjonal sammenheng.

No Events
NF Academy Match Camp Salou

NF MATCH CAMP SALOU

En utmerket mulighet til å få kampreferanser mot spanske lag som alltid er kjent for å kombinere en attraktiv og veldig intens spillestil. Dette programmet vil jobbe med spillerens utvikling i alle faser før, under og etter kamp. Ledet av våre profesjonelle trenere, som vil ha et kombinert fokus på treningsforberedelse og teoretisk tilnærming til organisering.

No Events

KONTAKT OSS FOR Å FÅ MER INFORMASJON OM INTERNASJONALE PROGRAMMER

Start typing and press Enter to search