NF HIGH PERFORMANCE
PORTUGAL

NF Academys eliteprogram debuterer denne sommeren med høykvalitets trening, kombinert med kamper mot portugisiske toppklubber!

NF HIGH PERFORMANCE
PORTUGAL

NF Academys eliteprogram debuterer denne sommeren med høykvalitets trening, kombinert med kamper mot portugisiske toppklubber!

NF HIGH PERFORMANCE
PORTUGAL

NF High Performance er en elitetreningsleir for spillere som ønsker å nå neste nivå. Det er en intensiv 10-dagers utviklingsleir hvor spillere vil bli guidet av erfarne portugisiske trenere. Under treningsleiren vil du spille mot topp portugisiske lag som Sporting CP og Estoril de Praia, hvor du vil kunne vise frem ferdighetene dine for dem.

NF High Performance Camp finner sted i Rio Maior prestasjonssenter fra 17. til 27. juli 2023.

HVEM PASSER DET FOR?

NF High Performance Camp er et spillerutviklingstiltak der spillere som deltar må holde et høyt nivå for sin alder. Vi søker spillere som holder fra et høyt regionalt til høyt nasjonalt nivå med en sterk motivasjon for å utvikle sine ferdigheter.

Aldersgrupper:

Eldre lag: 2005 og 2006 (Maksimalt 22 spillere, med 20 utespillere og 2 målvakter)

Yngre lag: 2007 og 2008 (maksimalt 22 spillere, med 20 utespillere og 2 målvakter)

MÅL MED PROGRAMMET

Våre hovedmål ved NF High Performance, er å gi de beste spillerne i NF Academy systemet en arena der man kan trene med spillere som holder et veldig høyt nivå og få internasjonale kampreferanser mot portugisiske toppakademi. Rammene for programmet er at vi skal gi en komplett treningsopplevelse for spillere som ønsker å forberede seg for en profesjonell karriere, der vi under og i etterkant av oppholdet vil gi detaljerte tilbakemeldinger på hvilke ferdigheter spilleren må forbedre for å nå et profesjonelt nivå.

Vi ønsker videre gjennom NF High Performance å eksponere våre toppspillere for portugisiske klubber, noe som kan gi muligheter for prøvespill og en potensiell profesjonell kontrakt når man fyller 16 år.

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»

Niklas Haugland, Leeds U23 and Norges U17-lag

MULIGHETER SKAPT I DET SISTE PROGRAMMET

Sahle Wallberg og Oskar Nielsen ble med i "Os Belenenses" en historisk portugisisk klubb
Sahle Wallberg og Oskar Nielsen ble med i "Os Belenenses" en historisk portugisisk klubb
De to spillerne med NF Academy Coaches Ricardo Silva og João Plantier
De to spillerne med NF Academy Coaches Ricardo Silva og João Plantier

SPILLERPAKKE

• Overnatting i rom for 3 til 4 personer i Rio Maior Sports Center
• Frokost, lunsj og middag
• 9 til 10 treningsøkter av høy kvalitet
• 3 kamper mot portugisiske topplag
• Tett oppfølging av erfarne portugisiske trenere
• 1 Fysioterapeut og 1 keepertrener
• Team- og individuelle møter på ulike områder
• Sosiale og fritidsaktiviteter hvor våre trenere også skal bli bedre kjent med spillerne utenfor banen
• Videoanalyse
• Spillerprofilvideoer
• Individuell fysisk evaluering
• Personlig tildeling og sertifisering
• Vise frem muligheten for agenter og klubber
• Detaljert skriftlig evalueringsrapport med det formål å gi veiledning for deres opplæringsarbeid når de returnerer til landet sitt.
• Flyplasstransport ved ankomst og avreise fra Lisboa lufthavn (en tidsplan vil bli definert slik at deltakerne kan bestille flyreiser tilsvarende)

 

 Pris per spiller
2100 EUR (11 dager / 10 netter)

Utstyrspakken er et obligatorisk tillegg for spillere.
Informasjon om hvordan du anskaffer utstyr vil bli levert under kjøpsprosessen og etterpå på e-post.

SPILLER- OG KEEPER PAKKE TIDLIG PRIS - 1990€

BESTILL TIL 28. FERBRUAR 2023 OG SPAR 110€

VENNSKAPSKAMPER MOT:

friendly matches

TRENINGSKAMPER MOT:

FASILITETER - RIO MAIOR SPORTS CENTRE

Rio Maior Sports Center ble grunnlagt i 1999 og sysselsetter 74 personer. Som tidligere offisielt treningsanlegg til det portugisiske landslaget, dekker anlegget alle behov til topplag.
Fasiliteter – Rio Maior Sports Centre
 • Olympisk svømmebasseng
 • Stadion
 • Tre treningsfelt, ett med kunstgress
 • Sportspark
 • Baner for beach volley og volleyball
 • To multisportshaller
 • Flerbrukshall

FASILITETER HOS RIO MAIOR SPORTS CENTRE

Desmor ble grunnlagt i 1999 og sysselsetter 74 personer, med et styre valgt av lokalstyret i Rio Maior.
Det huser nå følgende fasiliteter:
 • Rio Maior Sports Centre
 • Olympisk svømmebasseng
 • Stadion
 • Tre treningsfelt, ett med kunstgress
 • Sportspark
 • Baner for beach volley og volleyball
 • To multisportshaller
 • Flerbrukshall

VIDEOER

ØVRIG INFORMASJON

Vi verdsetter å gi god rådgivning før man bestiller et program for å sikre riktig utfordring for alle våre deltakere. Beste måte å identifisere om dette programmet passer for deg er å sende oss en kort forespørsel. Gi oss kort informasjon om klubb posisjon, alder, nivå og mål som fotballspiller, og vi følger deg opp med rådgivning.

Er du usikker på om du har nivået til å delta på dette programmet? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gir informasjon om neste tilgjengelige lokale treningssamling der vi kan evaluere nivå og gi anbefalinger til program.

Program 2023

Agendaen er egnet for endringer på grunn av lokallags tilgjengelighet.

Kommer snart.

m10

RIO MAIOR SPORTS CENTER, PORTUGAL

Spillerne vil bo på Rio Maior Sports Center gjennom oppholdet. Dette sportssenteret var tidligere treningsanlegg til de portugisiske ungdomslandslagene og er hvor UEFA A og UEFA PRO lisensiering i Portugal finner sted. Spillerne vil bo i tre- eller firemannsrom på sportssenteret, der de vil ha tilgang på et bredt spekter av fasiliteter og tjenester.

Les mer om Rio Maior Sports Center på https://www.desmor.pt/conte.php?n=14

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES,
HOVEDTRENER OG AKADEMIDIREKTØR HOS NF ACADEMY

Goncalo Nunes er akademisjef for NF Academy sine internasjonale program og ansvarlig for å velge ut trenere. Med mer enn 25 års erfaring fra spillerutvikling, der han har jobbet i både SL Benfica og Sporting CP, har han den rette kompetansen og nettverket til å sikre at spillere vil få oppfølging av dyktige spillerutviklere med detaljkunnskap om den portugisiske fotballmetodikken.

Goncalo har i hovedsak arbeidet som hovedtrener, teknisk koordinator og teknisk direktør. Han har UEFA A-lisens, i tillegg til nivå 3 IPDJ som sportstrener, og ser frem til å arbeide tett med deltakende spillere.

Les mer om våre trenere her.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

KOMMENDE INTERNASJONALE PROGRAM

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
17 - 27 Jul 2023 NF High Performance Portugal Rio Maior 2005 -2008
24 - 28 Jul 2023 NF Selection Laola Cup Germany Hamburg 2006-2012
01 - 07 Okt 2023 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2007-2013
15 - 21 Okt 2023 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2007-2013
29 Okt - 04 Nov 2023 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2007-2013

FINN HENDELSER

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke