NF SELECTION
FUTURE CUP

Bli med NF Academys Selectionlag til Gøteborg, Sverige i påskeferien!

NF SELECTION
FUTURE CUP

Bli med NF Academys Selectionlag til Gøteborg, Sverige i påskeferien!

NF SELECTION FUTURE CUP

NF Academy vil delta i Future Cup i Gøteborg, Sverige, april 2021. For unge spillere som ønsker å få sitt første møte med internasjonal konkurranse er dette en stor mulighet.

Med god veiledning fra vår stab med profesjonelle og erfarne portugisiske trenere, vil spillerne utvikle seg og skape nye vennskap underveis.

HVEM PASSER DET FOR?

Vi søker spillere til denne turneringen med en sterk motivasjon for å utvikle sine ferdigheter. Vi anbefaler at spillere har gode basisferdigheter og holde fra et godt til høyt regionalt nivå. I gutteklassene stiller vi med to lag i hver kategori, og vi vil differensiere på nivå for å gi riktig utfordring for alle deltakerne. Spillere i følgende alderskategorier kan delta:

  • Gutter U11(2009) – 2 lag
  • Gutter U12(2008) – 2 lag
  • Jenter U13 (2007-2008)

MÅL MED PROGRAMMET

Våre hovedmål med NF Selection Future Cup er å gi spillere internasjonale referanser mot utenlandske lag, styrke spillforståelsen og gi erfaring i å integrere seg i nye spillergrupper med spillere fra ulike land.

Under den forberedende treningsleiren og turneringen, vil vårt sportslige apparat gjennomføre en full evaluering av alle deltakende spillere. Spillere vil motta detaljert tilbakemelding på hva som må forbedres for å nå et høyere nivå. Alle spillere vil også motta en evalueringsrapport som skal gi retning for videre treningsarbeid.

«JEG SPILTE MED NOEN VELDIG GODE SPILLERE OG TRENTE UNDER VELDIG KOMPETENTE TRENERE. SLIKE PROGRAM ER AV HØY VERDI, SIDEN DE SENERE GJØR OVERGANGEN TIL NYE LAG OG NIVÅ ENKLERE»

KRISTIAN ARNSTAD, RSC ANDERLECHT OG KAPTEIN FOR NORGE U16

PAKKER

SPILLERPAKKE

• Hotellovernatting 5 dager / 4 netter
• Frokost, lunsj og middag( middag ved ankomst, frokost ved avreise)
• To treningsøkter på 90 minutter i forkant av turnering
• En erfaren NF Academy hovedtrener per lag
• Fysioterapeut og keepertrener på deling mellom alle våre lag
• Lagmøter
• Sosialt program og tilsyn av alle spillere
• Evalueringsrapport

 

Pris per spiller
799 EUR (5 dager / 4 netter)

FAMILIEPAKKE

• Hotellovernatting
• Frokost på hotell
• Busstransport til treningsøkter og kamper
• Deltakelse i lagmøter og individuelle spillermøter

 

Pris per person – dobbeltrom
450 EUR (5 dager / 4 netter)

UTSTYR

• Fullt draktsett – 119 EUR
Inneholder: Hjemme- og bortetrøye, 2 treningstrøyer, 2 shorts, 2 par sokker og 1 genser

 

• Lagsett – 69 EUR
Inneholder: Hjemme- og bortetrøye, 2 treningstrøyer og 2 shorts

DELTAKENDE KLUBBER

OM TURNERINGEN

Future Cup er en åpen turnering som tiltrekker seg klubber fra hele Skandinavia. Turneringen spilles etter offisielle FIFA-regler og består av gruppespill før de to høyest plasserte lagene i hver gruppe avanserer til utslagsrunder.

Mer informasjon om Future Cup finner du her

DELTAKENDE KLUBBER

OM TURNERINGEN

Future Cup er en åpen turnering som tiltrekker seg klubber fra hele Skandinavia. Turneringen spilles etter offisielle FIFA-regler og består av gruppespill før de to høyest plasserte lagene i hver gruppe avanserer til utslagsrunder.

Mer informasjon: http://futurecup.se/

ØVRIG INFORMASJON

Vi verdsetter å gi god rådgivning før man bestiller et program for å sikre riktig utfordring for alle våre deltakere. Beste måte å identifisere om dette programmet passer for deg er å sende oss en kort forespørsel. Gi oss kort informasjon om klubb, posisjon, alder, nivå og mål som fotballspiller, og vi følger deg opp med rådgivning.

Er du usikker på om du har nivået til å delta på dette programmet? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gir informasjon om neste tilgjengelige lokale treningssamling der vi kan evaluere nivå og gi anbefalinger til program.

Program 2021

Dag 1 – Ankomst og innsjekking etter 16:00. Velkomstmøte og middag.

Dag 2 – To treningsøkter på 90 minutter hver

Dag 3 og 4 – Turneringskamper

Dag 5 – Siste turneringskamper og avslutningsseremoni. Avreise.

OVERNATTING

En måned før turneringen vil organisasjonen oppdatere oss om hvilket hotell spillerne og deres familier vil bo på. Så snart vi har den informasjonen vil vi oppdatere denne seksjonen.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES, AKADEMISJEF

Goncalo Nunes er akademisjef for NF Academy sine internasjonale program og ansvarlig for å velge ut trenere. Med mer enn 25 års erfaring fra spillerutvikling, der han har jobbet i både SL Benfica og Sporting CP, har han den rette kompetansen og nettverket til å sikre at spillere vil få oppfølging av dyktige spillerutviklere med detaljkunnskap om den portugisiske fotballmetodikken.

Goncalo har i hovedsak arbeidet som hovedtrener, teknisk koordinator og teknisk direktør. Han har UEFA A-lisens, i tillegg til nivå 3 IPDJ som sportstrener, og ser frem til å arbeide tett med deltakende spillere.

Les mer om våre trenere her.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

JEG ER INTERESSERT OG ØNSKER Å DELTA


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

NESTE INTERNASJONALE TURNERINGER

No Events

FINN DITT ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Start typing and press Enter to search