Grunnet gjeldende restriksjoner vedrørende COVID-19 er alle internasjonale program suspendert inntil videre. Hvis du har noen spørsmål, kontakt oss her.
NF SELECTION
FIT

Nyt Barcelona og delta i en internasjonal turnering denne sommeren!

NF SELECTION
FIT

Nyt Barcelona og delta i en internasjonal turnering denne sommeren!

NF SELECTION
FIT

Bli med på våre turneringslag som deltar i FIT, en turnering i Costa del Maresme i Barcelona i juli 2021.

Delta for å få verdifull kamptrening mot utenlandske lag og tett oppfølging fra våre trenere med bakgrunn fra portugisiske toppakademi. Før turneringen gjennomfører vi en todagers treningsleir for å forberede lagene og gi spillere og trenere mulighet til å bli bedre kjent på og utenfor banen. 

HVEM PASSER DET FOR?

Vi søker spillere til denne turneringen som ønsker å utvikle sine ferdigheter og få verdifull kamptrening mot utenlandske lag. Spillere anbefales å holde fra et middels til høyt regionalt nivå. Spillere i følgende alderskategorier kan delta:

  • U13 (født 2007)
  • U14 (født 2006)
  • U16 (født 2005 og 2004)

MÅL MED PROGRAMMET

Våre hovedmål med NF Selection FIT er å gi spillere kampreferanser mot utenlandske lag, styrke spillforståelsen og gi erfaring i å integrere seg i nye spillergrupper med spillere fra ulike land.

Under den forberedende treningsleiren og turneringen, vil vårt sportslige apparat gjennomføre en full evaluering av alle deltakende spillere. Hver spiller vil ha et møte med sin hovedtrener og motta detaljert tilbakemelding på hva som må forbedres for å nå et høyere nivå. Alle spillere vil også motta en evalueringsrapport som skal gi retning for videre treningsarbeid.

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp.»

Thomas Hansvoll, tidligere proffbokser og norgesmester

PAKKER

SPILLER

• Overnatting på fire stjerners hotell – tremannsrom sammen med andre spillere
• Frokost, lunsj og middag (middag ved ankomst, frokost før avreise)
• To dager med trening før turneringen starter
• En erfaren NF Academy hovedtrenere per lag
• Fysioterapeut og keepertrener på deling mellom alle våre lag
• Lagmøter og individuelle møter
• Sosialt program og tilsyn av spillere
• Evalueringsrapport

 

Pris per spiller
1300 EUR (8 dager / 7 netter)

FAMILIE

• Overnatting på fire stjerner shotell – frokost og middag inkludert
• Busstransport til treningsøkter og kamper
• Deltaklese ved lagmøter og individuelle spillermøter

 

Pris per person – dobbeltrom
750 EUR (8 dager / 7 netter)

UTSTYR

• Fullt draktsett – 119 EUR
Inkluderer: Hjemme- og bortetrøyer, 2 treningstrøyer, 2 shorts, 2 par sokker og 1 genser

 

• Lagsett – 69 EUR
Inkluderer: Hjemme- og bortetrøyer, 2 treningstrøyer og 2 shorts

DELTAKENDE KLUBBER

OM TURNERINGEN

FIT vil finne sted i Costa del Maresme i Barcelonaregionen, og samler spillere fra hele verden for å kjempe. Vertene ønsker å gi både spillerne og deres familier en stor opplevelse fylt med fotball, moro og begeistring.

Turneringen i seg selv vil bestå av gruppespill hvor alle lag i gruppene møter hverandre, før de beste går videre til utslagsrunder og kampen om førsteplassen.

Mer informasjon finner du på hjemmesiden til turneringen.

DELTAKENDE KLUBBER

nf academy fit top teams

OM TURNERINGEN

FIT vil finne sted i Costa del Maresme i Barcelonaregionen, og samler spillere fra hele verden for å kjempe. Vertene ønsker å gi både spillerne og deres familier en stor opplevelse fylt med fotball, moro og begeistring.

Turneringen i seg selv vil beste av gruppespill hvor alle lag i gruppene møter hverandre, før de beste går videre til utslagsrunder og kampen om førsteplassen.

Mer informasjon: https://www.footviainternationaltournament.com/

Costa del Maresme

Costa del Maresme går langs kysten fra Barcelona til Blanes og er et topp sted for å kombinere en familieferie med turnering. Området passer en rekke ulike livsstiler, fra det urbane og livlige, til det rolige og avslappede. Bruk dagen på kilometervis av nydelig strand og natur, opplev lokal mat eller dra inn til Barcelona eller Girona.

Costa del Maresme

Costa del Maresme går langs kysten fra Barcelona til Blanes og er et topp sted for å kombinere en familieferie med turnering. Området passer en rekke ulike livsstiler, fra det urbane og livlige, til det rolige og avslappede. Bruk dagen på kilometervis av nydelig strand og natur, opplev lokal mat eller dra inn til Barcelona eller Girona.

VIDEOER

ØVRIG INFORMASJON

Vi verdsetter å gi god rådgivning før man bestiller et program for å sikre riktig utfordring for alle våre deltakere. Beste måte å identifisere om dette programmet passer for deg er å sende oss en kort forespørsel. Gi oss kort informasjon om klubb, posisjon, alder, nivå og mål som fotballspiller, og vi følger deg opp med rådgivning.

Er du usikker på om du har nivået til å delta på dette programmet? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gir informasjon om neste tilgjengelige lokale treningssamling der vi kan evaluere nivå og gi anbefalinger til program.

Program 2021

• Dag 1 – Ankomst og fellesmiddag med laget.

• Dag 2 – Frokost fulgt av informasjonsmøte og trening, med treningsøkter på ettermiddagen.

• Dag 3 – Treningsøkter med fokus på første kampdag.

• Dag 4 – Turneringen starter. Kamper på ettermiddagen.

• Dag 5-7 – Turneringskamper på ettermiddagen.

• Dag 8 – Finaler og avslutningsseremoni. Avslutning av programmet rundt lunsjtider.

OVERNATTING

En måned før turneringen, vil organisasjonen oppdatere oss om hvilket hotell spillerne og deres familier vil bo på. Så snart vi har informasjonen vil denne seksjonen oppdateres.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES, AKADEMISJEF

Goncalo Nunes er akademisjef for NF Academy sine internasjonale program og ansvarlig for å velge ut trenere. Med mer enn 25 års erfaring fra spillerutvikling, der han har jobbet i både SL Benfica og Sporting CP, har han den rette kompetansen og nettverket til å sikre at spillere vil få oppfølging av dyktige spillerutviklere med detaljkunnskap om den portugisiske fotballmetodikken.

Goncalo har i hovedsak arbeidet som hovedtrener, teknisk koordinator og teknisk direktør. Han har UEFA A-lisens, i tillegg til nivå 3 IPDJ som sportstrener, og ser frem til å arbeide tett med deltakende spillere.

Les mer om våre trenere her.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

JEG ER INTERESSERT OG ØNSKER Å DELTA


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

NESTE INTERNASJONALE TURNERINGER

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
08 - 12 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2010
18 - 21 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2011
22 - 26 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2008-2009
30 Jan - 02 Feb 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2012
05 - 09 Feb 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2013

FINN ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke