Finn inspirasjon ved å jage drømmene dine i Portugal

Postet på: 28/09/2022
Afam Herrmann i NF Elite Training camp i Portugal
Afam Herrmann i NF Elite Training camp i Portugal
Afam Herrmann i NF Elite Training camp i Portugal

Finn inspirasjon ved å jage drømmene dine i Portugal

Afam Herrmann ble betatt av den Portugisiske måten å spille fotball på. Ved å delta i NF Elite Camp finner han også inspirasjon til å følge drømmen om å signere kontrakt med en stor profesjonell klubb.

Høsten i Portugal er fortsatt som sommertid i Skandinavia. Det er også et perfekt tidspunkt å ta steg som spiller. NF Elite Training Camp er et godt egnet program for jenter og gutter født 2005-2011. Programmet er perfekt for de som søker utvikling eller trenger nye utfordringer.

Afam Herrmann fra Danmark har en lang reise med NF Academy, og elsker den Portugisiske treningsmetogikken.

De lar spillerne utvikle seg på alle områder, spesielt tekniske og taktiske. Jeg startet min NF-reise med lokale NF camps i Esbjerg, og jeg ble umiddelbart forelsket i den portugisiske måten å spille fotball på. Trenerne var også gode, og introduserte meg for en helt annen spillestil.

Noe som fikk meg til å tenke fotball på en helt ny måte. Den forskjellige spillestilen, hjelper meg til å bli mer tilpasningsdyktig, og den tilførte spillet mitt så mye til, forteller Afam.

Inspirert og motivert

15-åringen  spiller midtstopper for SGI/SSK (Et samarbeid mellom Sædding-Guldager IF og Sønderris SK).  Han trener på treningssenter 3 ganger i uken, og trener alene minimum 1- 1 1/2 time hver dag. Foruten treninger og kamper sammen med laget hans.

Afam har utviklet seg mye siden den aller første campen med NF Academy.

Jeg fikk mye selvtillit under NF-treningsleirene. Jeg føler meg lykkeligere og mer avslappet når jeg spiller, der jeg tidligere har følt på stress og nervøsitet. Det er nå mer sannsynlig at jeg tar sjanser og går ut av komfortsonen mens jeg spiller. Jeg har siden da deltatt i flere forskjellige programmer på ulike nivå.

Der jeg alltid har vært i stand til å ta noe fra campene for å forbedre meg. Evalueringen jeg fikk fra trenerne var også en stor motivasjon, til å fortsette å forbedre meg og lære mine svakheter i spillet mitt, sier Afam.

Ved å spille spillet lærer du det, sier NF Academy-metodikken. Basert på Portugals suksessformel for å utvikle gode spillere. Som Sporting CP gjør i sitt verdensledende akademi.

Afam og deltakerne på NF Elite Trainingcamp fikk muligheten til å trene inne på akademiet i løpet av uken i Lisboa. Der spiller de også kamper mot lag fra akademiet til Sporting CP.

Hele Elite trainingcamp har vært fantastisk med et høyt nivå og trenerne er fenomenale.  De er flinke til å inspirere meg, til å forbedre meg, og skape et flott profesjonelt miljø, som jeg liker. De er alltid forberedt til alle treninger, og krever at vi gjør vårt beste på hver trening, forteller Afam.

Afam Herrmann i NF Academy
Afam Herrmann i NF Academy
NF Elite trening i Portugal
NF Elite trening i Portugal

Å leve drømmen

Den talentfulle spilleren fra Esbjerg følger den samme drømmen som mange andre gutter og jenter, ved å leve den på banen og treningsfeltet. En dag i fremtiden kan drømmen bli ekte. Men det krever hardt arbeide, og aldri slutte å tro på drømmen.

Drømmen min er å signere en kontrakt med en stor profesjonell fotballklubb. Helst i Bundesliga som spiller for Bayern München. Favoritt-fotballklubben min. Jeg vil også bli en forsvarsspiller av verdensklasse, og spille foran massive folkemengder. Det har vært min drøm å bli profesjonell fotballspiller helt siden jeg var liten.  Å spille fotball har alltid vært min lidenskap.

Det er grunnen til at jeg jobber hardt for å oppnå drømmen min, forteller Afam.

Speidere vil se på

Med jevne mellomrom sendes NF Academy-spillere på prøvespill til Sporting Lisboa. Under NF Elite Trainingcamp i fjor ble to spillere invitert til å trene med Sportings eget akademilag. Totalt 16 spillere fra NF Academys program fikk denne sjansen i 2021.

Campen gir 2 økter per dag med NF Academy-trenere. Ved siden av de to øktene på Sporting Academy under Sporting CP-trenere. Det blir også kamp mot Sporting CP sine akademilag. Vi vil fokusere på det individuelle taktiske og tekniske, men også forberede laget til kampen ved å trene på sekvenser i spillet.

Spillerne vil få muligheten til å bli sett av Sportings speidere på øktene og på kampen mot dem, sier NF Academy-direktør João Plantier.

Med deltagelse i NF Elite trainingcamp får spillerne også muligheten til å bli valgt ut til internasjonale elitelag som deltar i turneringer mot noen av de beste klubbene i Europa. Eller for å prøvespille med en klubb i Portugal.

Jeg er invitert på prøvespill i Portugal. Men jeg gleder meg også til neste leir med NF Academy, så jeg kan fortsette utviklingen min, sier Afam Herrmann.

NF Academy spiller Afam Herrmann
NF Academy spiller Afam Herrmann

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Treningdleir i utlandet

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
09 - 15 Feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 7
Portugal Estoril 2009-2014
16 - 22 Feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 8
Portugal Lisboa / Estoril 2009-2014
23 Feb - 01 Mar 2025 NF Elite Training Camp
Week 9
Portugal Estoril 2009-2014

Trening i norge

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
02 - 04 Aug 2024 NF International Trials Norge Finnmark 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Norge Drammen 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Norge Troms 2008-2015
09 - 11 Aug 2024 NF International Trials Norge Bergen 2008-2015
09 - 11 Aug 2024 NF International Trials Norge Nordland 2008-2015
12 - 14 Aug 2024 NF International Trials Norge Kristiansand 2008-2015
12 - 14 Aug 2024 NF International Trials Norge Namsos 2008-2015
16 - 18 Aug 2024 NF International Trials Norge Oslo 2008-2015
28 - 29 Sep 2024 NF Weekend Training Norge Vestfold 2009-2016
30 Sep - 01 Okt 2024 NF Weekend Training Norge Oslo 2009-2016

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke