Finn inspirasjon ved å jage drømmene dine i Portugal

Postet på: 28/09/2022
Afam Herrmann i NF Elite Training camp i Portugal
Afam Herrmann i NF Elite Training camp i Portugal
Afam Herrmann i NF Elite Training camp i Portugal

Finn inspirasjon ved å jage drømmene dine i Portugal

Afam Herrmann ble betatt av den Portugisiske måten å spille fotball på. Ved å delta i NF Elite Camp finner han også inspirasjon til å følge drømmen om å signere kontrakt med en stor profesjonell klubb.

Høsten i Portugal er fortsatt som sommertid i Skandinavia. Det er også et perfekt tidspunkt å ta steg som spiller. NF Elite Training Camp er et godt egnet program for jenter og gutter født 2005-2011. Programmet er perfekt for de som søker utvikling eller trenger nye utfordringer.

Afam Herrmann fra Danmark har en lang reise med NF Academy, og elsker den Portugisiske treningsmetogikken.

De lar spillerne utvikle seg på alle områder, spesielt tekniske og taktiske. Jeg startet min NF-reise med lokale NF camps i Esbjerg, og jeg ble umiddelbart forelsket i den portugisiske måten å spille fotball på. Trenerne var også gode, og introduserte meg for en helt annen spillestil.

Noe som fikk meg til å tenke fotball på en helt ny måte. Den forskjellige spillestilen, hjelper meg til å bli mer tilpasningsdyktig, og den tilførte spillet mitt så mye til, forteller Afam.

Inspirert og motivert

15-åringen  spiller midtstopper for SGI/SSK (Et samarbeid mellom Sædding-Guldager IF og Sønderris SK).  Han trener på treningssenter 3 ganger i uken, og trener alene minimum 1- 1 1/2 time hver dag. Foruten treninger og kamper sammen med laget hans.

Afam har utviklet seg mye siden den aller første campen med NF Academy.

Jeg fikk mye selvtillit under NF-treningsleirene. Jeg føler meg lykkeligere og mer avslappet når jeg spiller, der jeg tidligere har følt på stress og nervøsitet. Det er nå mer sannsynlig at jeg tar sjanser og går ut av komfortsonen mens jeg spiller. Jeg har siden da deltatt i flere forskjellige programmer på ulike nivå.

Der jeg alltid har vært i stand til å ta noe fra campene for å forbedre meg. Evalueringen jeg fikk fra trenerne var også en stor motivasjon, til å fortsette å forbedre meg og lære mine svakheter i spillet mitt, sier Afam.

Ved å spille spillet lærer du det, sier NF Academy-metodikken. Basert på Portugals suksessformel for å utvikle gode spillere. Som Sporting CP gjør i sitt verdensledende akademi.

Afam og deltakerne på NF Elite Trainingcamp fikk muligheten til å trene inne på akademiet i løpet av uken i Lisboa. Der spiller de også kamper mot lag fra akademiet til Sporting CP.

Hele Elite trainingcamp har vært fantastisk med et høyt nivå og trenerne er fenomenale.  De er flinke til å inspirere meg, til å forbedre meg, og skape et flott profesjonelt miljø, som jeg liker. De er alltid forberedt til alle treninger, og krever at vi gjør vårt beste på hver trening, forteller Afam.

Afam Herrmann i NF Academy
Afam Herrmann i NF Academy
NF Elite trening i Portugal
NF Elite trening i Portugal

Å leve drømmen

Den talentfulle spilleren fra Esbjerg følger den samme drømmen som mange andre gutter og jenter, ved å leve den på banen og treningsfeltet. En dag i fremtiden kan drømmen bli ekte. Men det krever hardt arbeide, og aldri slutte å tro på drømmen.

Drømmen min er å signere en kontrakt med en stor profesjonell fotballklubb. Helst i Bundesliga som spiller for Bayern München. Favoritt-fotballklubben min. Jeg vil også bli en forsvarsspiller av verdensklasse, og spille foran massive folkemengder. Det har vært min drøm å bli profesjonell fotballspiller helt siden jeg var liten.  Å spille fotball har alltid vært min lidenskap.

Det er grunnen til at jeg jobber hardt for å oppnå drømmen min, forteller Afam.

Speidere vil se på

Med jevne mellomrom sendes NF Academy-spillere på prøvespill til Sporting Lisboa. Under NF Elite Trainingcamp i fjor ble to spillere invitert til å trene med Sportings eget akademilag. Totalt 16 spillere fra NF Academys program fikk denne sjansen i 2021.

Campen gir 2 økter per dag med NF Academy-trenere. Ved siden av de to øktene på Sporting Academy under Sporting CP-trenere. Det blir også kamp mot Sporting CP sine akademilag. Vi vil fokusere på det individuelle taktiske og tekniske, men også forberede laget til kampen ved å trene på sekvenser i spillet.

Spillerne vil få muligheten til å bli sett av Sportings speidere på øktene og på kampen mot dem, sier NF Academy-direktør João Plantier.

Med deltagelse i NF Elite trainingcamp får spillerne også muligheten til å bli valgt ut til internasjonale elitelag som deltar i turneringer mot noen av de beste klubbene i Europa. Eller for å prøvespille med en klubb i Portugal.

Jeg er invitert på prøvespill i Portugal. Men jeg gleder meg også til neste leir med NF Academy, så jeg kan fortsette utviklingen min, sier Afam Herrmann.

NF Academy spiller Afam Herrmann
NF Academy spiller Afam Herrmann

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Treningdleir i utlandet

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Okt 2023 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2007-2013
15 - 21 Okt 2023 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2007-2013
18 - 24 Feb 2024 NF Elite Training Camp
Week 8
Portugal Lisboa / Estoril 2008-2013
25 Feb - 02 Mar 2024 NF Elite Training Camp
Week9
Portugal Estoril 2008-2013
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009

Trening i norge

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
Pågår til 30 Apr 2024 NF Individual Training Player Norge Bærum 2010-2015
Pågår til 30 Jun 2024 NF Individual Training Goalkeeper Norge Stavanger 2006-2015
Pågår til 30 Jun 2024 NF Individual Training Player Norge Stavanger 2010-2015
Pågår til 30 Apr 2024 NF individual Training Player Norge Vallhall 2010-2015
30 Set - 01 Okt 2023 NF Progression Norge Sandefjord 2008-2015
Pågår til 30 Apr 2024 NF Individual Training Player Norge Bærum 2010-2015
Pågår til 30 Jun 2024 NF Individual Training Goalkeeper Norge Stavanger 2006-2015
Pågår til 30 Jun 2024 NF Individual Training Player Norge Stavanger 2010-2015
Pågår til 30 Apr 2024 NF individual Training Player Norge Vallhall 2010-2015
02 - 03 Okt 2023 NF Progression Norge Østfold 2008-2015

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke