NF SELECTION
ESBJERG SPAR NORD

Bli med på våre Selection-lag og spill mot sterke skandinaviske akademier!

NF SELECTION
ESBJERG SPAR NORD

Join our selection teams and play against strong Scandinavian academies!

NF ELITE SELECTION
ESBJERG SPAR NORD

Noen av de beste skandinaviske akademiene vil delta ved Esbjerg Spar Nord Cup i 2022. Det er en unik utviklingsmulighet for spillere som ønsker å bli lagt merke til hos de beste lagene i Skandinavia.

Dette er en mulighet for de yngste spillerne til å forbedre spillet sitt både individuelt og i laget, og til å vise frem talentet sitt i en internasjonal sammenheng.

HVEM ER DET FOR?

Spillere som ønsker å søke burde holde medium til høyt regionalt nivå og må godkjennes før deltakelse. Vi ser etter spillere i følgende alderskategorier:

  • 1 lag U10 (født 2012) – 8v8
  • 1 lag U11 (født 2011) – 8v8
  • 1 lag U12 (født 2010) – 8v8

MÅL MED PROGRAMMET

Våre hovedmål ved NF Elite Selection Esbjerg Spar Nord er å forsørge spillerne med internasjonale kampreferanser mot gode lag, gi spillerne en bedre fotballforståelse og gi erfaring med å integrere seg i et lag med gode spillere fra flere land.

Spillerne vil ha møter med deres hovedtrener og få detaljert tilbakemelding på hva som trengs for at de skal ta ytterligere steg mot et høyere nivå. Alle spillerne vil også motta en evaluasjonsrapport som kan fungere som en rettesnor ved videre trening.

“Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.”

Oscar Fuglsang, Denmark U17

PAKKER

SPILLER

• Hotellovernatting i 4 dager / 3 netter – på rom sammen med andre spillere
• Frokost, lunsj og middag (middag ved ankomst, frokost før avreise)
• Erfaren NF Academy hovedtrener på alle lag
• Fysioterapeut og keepertrener på deling mellom lagene
• Lagmøter
• Sosiale program og tilsyn av spillerne
• Individuell spillerrapport
• Utstyrspakke med 1 shorts, 1 par sokker og 1 hjemme- og 1 bortenummerert kamptrøye

*Obligatorisk å ha på seg NF Academy treningssett på treningsøktene

Pris per spiller
745 EUR (4 dager / 3 netter)

FAMILIE

• Overnatting på hotell
• Frokost inkludert
• Busstransport til kampene

 

Pris per person – dobbeltrom
375 EUR (4 dager / 3 netter)

DELTAGENDE KLUBBER

OM TURNERINGEN

I 2022 er Esbjerg fB vertskap for den niende Spar Nord Elite Cup på rad. Lag fra mange nasjoner har allerede meldt seg på, og fokuset deres er på spillerutvikling. Denne høynivås turneringen lover å være en utfordring for selv de mest utviklede spillerne.

I 2019 deltok over 100 lag i turneringen.

Mer informasjon om turneringen finner du her

DELTAGENDE KLUBBER

Esbjerg Spar Nord confirmed teams

OM TURNERINGEN

I 2022 er Esbjerg fB vertskap for den niende Spar Nord Elite Cup på rad. Lag fra mange nasjoner har allerede meldt seg på, og fokuset deres er på spillerutvikling. Denne høynivås turneringen lover å være en utfordring for selv de mest utviklede spillerne.

I 2019 deltok over 100 lag i turneringen.

Mer informasjon: https://efbelitecup.dk/

ESBJERG

Esbjerg er en havneby i Jylland, på vestkysten av Danmark. For de kulturelt interesserte, kan byen by på flere museer, som Esbjerg Kunstmuseum, Esbjerg Museum og Fiskeri- og Sjøfartsmuseet. Utenfor byen finner man også Blåvand Zoo, som innehar om lag 400 dyr og 80 arter.

ESBJERG

Esbjerg er en havneby i Jylland, på vestkysten av Danmark. For de kulturelt interesserte, kan byen by på flere museer, som Esbjerg Kunstmuseum, Esbjerg Museum og Fiskeri- og Sjøfartsmuseet. Utenfor byen finner man også Blåvand Zoo, som innehar om lag 400 dyr og 80 arter.

VIDEOER

ØVRIG INFORMASJON

Vi verdsetter å gi god rådgivning før man bestiller et program for å sikre riktig utfordring for alle våre deltakere. Beste måte å identifisere om dette programmet passer for deg er å sende oss en kort forespørsel. Gi oss kort informasjon om klubb, posisjon, alder, nivå og mål som fotballspiller, og vi følger deg opp med rådgivning.

Er du usikker på om du har nivået til å delta på dette programmet? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gir informasjon om neste tilgjengelige lokale treningssamling der vi kan evaluere nivå og gi anbefalinger til program.

Program 2022

Dag 1
Ankomst og lagmiddag.

Dag 2 og 3
Turneringskamper.

Dag 4
Finaler og avslutningsseremoni.

cabinn-hotel

CABINN HOTEL ESBJERG, DANMARK

Hotellet har totalt 209 rom med 401 senger. Alle rom har egen dusj, toalett, TV og vannkoker med gratis te og kaffe.

Det er gratis wifi med en hastighet på opptil 100 MB over hele hotellet. I lobbyen finner du 1 gjestedatamaskin med internettilgang, som du kan bruke gratis. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet hele året og gir deg bl.a. mulighet til å kjøpe drikke og snacks.

Frokostkafeen er åpen fra kl. 06.00 til 10.00 på hverdager og fra kl. 07.00 til 10.30 i helgene. Det er parkeringsplasser som du kan bruke mot en avgift på DKK 50 per person. Dag. Vær imidlertid oppmerksom på at plasser er begrenset og kun kan kjøpes ved ankomst.

Det er heistilgang til alle etasjer. Hotellet er røykfritt innendørs.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
HEAD COACH AND NF ACADEMY DIRECTOR

Goncalo Nunes er akademisjef for NF Academy sine internasjonale program og ansvarlig for å velge ut trenere. Med mer enn 25 års erfaring fra spillerutvikling, der han har jobbet i både SL Benfica og Sporting CP, har han den rette kompetansen og nettverket til å sikre at spillere vil få oppfølging av dyktige spillerutviklere med detaljkunnskap om den portugisiske fotballmetodikken.

Goncalo har i hovedsak arbeidet som hovedtrener, teknisk koordinator og teknisk direktør. Han har UEFA A-lisens, i tillegg til nivå 3 IPDJ som sportstrener, og ser frem til å arbeide tett med deltakende spillere.

Gonçalo will select the coaching staff for this program. Les mer om våre trenere her.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

NESTE INTERNASJONALE TURNERINGER

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013

FINN HENDELSER

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke