Emil Øverby – Månedens Spiller Juli 2021

Postet på: 15/07/2021
NF Academy Spiller Emil Overby

Emil Øverby
Månedens spiller juli 2021

Angriper | 2006 | Norge

Nåværende klubb: Hamarkameratene HamKam logo

Emil er spiss men kan også brukes på kant. Han er en notorisk målscorer med god akselerasjon, er hurtig, godt skudd og en stor apetitt for å score mål.

Han trener sammen med u16 og u 19 lagene til «Kamma» og har imponerende nok også trent sammen med A-laget.

EMIL HOS NF ACADEMY

Emil sitt første møte med NF Academy var i programmet Team Training i Oslo. Vi identifiserte raskt hans potensiale og utvikling som fotballspiller, noe som førte til at vi ønsket at han skulle delta i flere internasjonale turneringer. Han har vært med i IberCup Cascais, IberCup Scandinavia i Danmark 2 ganger og Nordic Invitational, også i Danmark. Sistnevnte turnering vant NF Academy i Emil sin aldersgruppe.

Denne imponerende rekken av internasjonal erfaring har vært viktig for Emil sin utvikling som fotballspiller, han har fått muligheten til å spille, med og mot, forskjellige spillere fra forskjellige land, lære seg å skape relasjoner med andre spillere og trenere, og ikke minst en ny treningshverdag. NF Academy mener at summen av det ovennevnte gir unge fotballspillere en utrolig viktig boost for deres motivasjon og dedikasjon for videre trening, og kanskje en dag en proff tilværelse.

NF Academy jobber fortsatt sammen med Emil på hans reise, gjennom rådgivning og vårt scholarship program. Vil du lære mer om våre rådgivningstjenester kan du klikke her.

NF Academy Spiller Emil Overby

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke