NF ELITE
TRAINING CAMP FALL

En uke med trening på høyt nivå i samarbeid med Sporting CPs akademi, et av de beste akademiene i verden.

NF ELITE TRAINING CAMP PORTUGAL

Reis til Lisboa i Høstferie og opplev internasjonal fotball og et komplett sportslig program for motiverte og lærelystne spillere.

Vi garanterer en opplevelse utenom det vanlige med sportslig aktivitet inne på Sporting sitt akademi, matching mot Sportings ungdomslag, instruksjon fra dyktige portugisiske trenere og sosiale muligheter ved å stifte nye bekjentskap med spillere som deler den samme lidenskapen.

HVEM PASSER DET FOR?

NF Elite er et skreddersydd program for motiverte spillere som ønsker internasjonale treningsreferanser, lære mer om treningsmetodene til de beste portugisiske akademiene og delta på et sportslig opplegg sammen med andre motiverte spillere som ønsker å utvikle sine ferdigheter.

Programmet er for både jenter og gutter født mellom 2014 til 2009. Spillere som deltar vil bli delt inn i ulike treningsgrupper basert på nivå og alder.

MÅL MED PROGRAMMET

Under NF Elite Training Camp fokuserer vi på følgende for å utvikle spillere sine ferdigheter og gi nye muligheter:

  • Forberede spillere for klubb, sone, krets og landslagsuttak. De beste spillerne vil videre få muligheten til å bli sett av Sporting, med mulighet for å bli invitert på treningsopphold.
  • Gi spillere detaljerte tilbakemeldinger på forbedringsområder og evalueringsrapport som skal gi retning for videre treningsarbeid.
  • Lære fra den portugisiske fotballmetodikken, bevist å være en av de mest suksessfulle de siste 10 årene.
  • Gi spillere internasjonale kamp og treningsreferanser, og en bedre forståelse av eget nivå sammenlignet med portugisiske toppspillere på egen alder.
  • Øker muligheten til å være en del av våre internasjonale Elite Selection lag og program som deltar i eliteturneringer med noen av de beste klubbene i Europa
  • Sosial utvikling gjennom at spillere må integrere seg i en ny spillergruppe med ulike nasjonaliteter, språk og kulturer

«Å TRENE MED NF ACADEMY ER EN ÆRE. DE HAR HJULPET TIL Å UTVIKLE MEG SOM FOTBALLSPILLER OG MENNESKE. JEG HAR VOKST MED OPPFØLGINGEN DE HAR GITT MEG»

Alexis Hughes, Chile U15 og NF Scholarship player

PAKKER

SPILLERE

Overnatting i Estoril – trippelrom med andre spillere.
• Frokost, lunsj og middag
• Transport under programmet
• Tilsyn av spillere gjennom hele oppholdet
• Trening med NF Academys portugisiske topptrenere.
• To dager trening på Sporting Academy
• Tre dagers trening med NF Academy sine egne trenere
• Treningskamp mot Sporting akademilag
• Individuelt spillermøte med hovedtrener
• Evalueringsrapport
• Lagmøter og teori
• Diplom
• Inngangsbillett til Estádio José Alvalade (sportsstadion)

 

Pris per spiller
1395 EUR (7 dager / 6 netter)

FAMILIE

• Hotellovernatting i Estoril
• Rom & Frokost
• Inngangsbillett til Estádio José Alvalade(Sportings stadion)
• Deltakelse i «Foreldre Sport Program»

 

Pris per person
Fra 499 EUR (7 dager / 6 netter)

Vårt fordelsprogram er skreddersydd for fotballspillere og foresatte og du kan lese mer om det her.

Utstyrspakken er et obligatorisk tillegg for spillere.
Informasjon om hvordan du anskaffer utstyr vil bli levert under kjøpsprosessen og etterpå på e-post.

SPILLER- OG KEEPER PAKKE TIDLIG PRIS - 1095€

BESTILL TIL 1. AUGUST 2024 OG SPAR 300€

GRATIS UKE I CASCAIS MED VÅR SAMARBEIDSKLUBB

NF Academy tilbyr spillere som bestiller et internasjonalt program muligheten til å oppleve en uke med intense treningsøkter og sosiale aktiviteter i Cascais, Portugal med GDS Cascais Futebol SAD. I løpet av denne uken vil spilleren bli evaluert av klubbens prestasjonsavdeling og trene med laget fra hans aldersgruppe.
DETTE TILBUDET INKLUDERER IKKE FLY, OVERNATTING ELLER TRANSPORT.
Dette tilbudet er kun tilgjengelig for spillere med medlemskap som bestiller et internasjonalt program.

DATOER NF ELITE TRAINING CAMP

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

SPEIDERE FOR

sporting

I NORDEN

BLI OPPDAGET

Gjennom NF Elite Training Camp og tilsvarende program, ga NF Academy i fjor 16 spillere sjansen til å trene i en uke med akademilagene til Sporting CP. For de mest ambisiøse spillerne som drømmer om en profesjonell karriere, vil dette være en unik sjanse til å vise frem ferdighetene for representanter fra Sporting CP.

Ved fjorårets NF Elite Training Camp, fikk to spillere invitasjon til en treningsuke hos Sporting CPs akademi etter å ha imponert under oppholdet.

Lisboa, Cascais og Estoril

I området hvor program finner sted, kan familier oppleve nydelige sandstrender og sjarmerende Cascais, med sine restauranter, barer, kaféer og handelsmuligheter. Bare 30 minutter unna med taxi eller tog kan du også besøke Lisboa.

En by med unik arkitektur, palass, gode restauranter, dyrepark og akvarium. Vi anbefaler også fotballfamilier å besøke fotballmuseumene til enten Benfica eller Sporting CP, som har fasiliteter i verdensklasse og en imponerende historie i å utvikle noen av de beste spillerne i verden.

Lisboa, Cascais og Estoril

I området hvor program finner sted, kan familier oppleve nydelige sandstrender og sjarmerende Cascais, med sine restauranter, barer, kaféer og handelsmuligheter. Bare 30 minutter unna med taxi eller tog kan du også besøke Lisboa.

En by med unik arkitektur, palass, gode restauranter, dyrepark og havakvarium. Vi anbefaler også fotballfamilier å besøke fotballmuseumene til enten Benfica eller Sporting CP, som har fasiliteter i verdensklasse og en imponerende historie for å utvikle de beste spillerne i verden.

VIDEOER

ANNEN INFORMASJON

Vi verdsetter å gi god rådgivning før man bestiller et program for å sikre riktig utfordring for alle våre deltakere. Beste måte å identifisere om dette programmet passer for deg er å sende oss en kort forespørsel. Gi oss kort informasjon om klubb, posisjon, alder, nivå og mål som fotballspiller, og vi følger deg opp med rådgivning.

Er du usikker på om du har nivået til å delta på dette programmet? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi gir informasjon om neste tilgjengelige lokale treningssamling der vi kan evaluere nivå og gi anbefalinger til program.

Program 2024

*Dette er et foreløpig program, og det kan være endringer i rekkefølgen på dagsordenen.

Dag 1

Ankomst, innsjekking og velkomst fra NF Academy på hotellet.

Dag 2

Åpent møte og to treningsøkter med NF Academys trenere.

Dag 3

To treningsøkter hos Sporting CPs akademi.

Dag 4

To treningsøkter med NF Academys trenere.

Dag 5

Besøk til Sporting CPs stadionanlegg og museum og treningskamp mot Sportings ungdomslag.

Dag 6

To treningsøkter og avslutningsseremoni med kåringer på kvelden.

Dag 7

Frokost fulgt av utsjekk fra hotellet.

Vi benytter ulike hotell i Estoril/Cascais avhengig av uke for NF Elite Training Camp. Kontakt oss for å kartlegge hvilke hotell som blir benyttet i den uken du ønsker å bestille. Under ser du to hotell vi bruker til dette arrangementet.

Hotel Londres, Estoril

Hotel Londres Estoril

Under treningsoppholdet vil du bo på  Hotel Londres som ligger i Estoril/Cascais med 20 minutters gange til Cascais sentrum, 500 meter til Estoril Casino og 400 meter til Tamariz beach. Hotellet har gjennom de siste 4 årene blitt totalrenovert og har oppvarmet utendørsbasseng.

Les mer her: www.hotelondres.com 

NF ACADEMY TRENERE

I NF Academy benytter vi oss av dyktige og erfarne trenere med bakgrunn fra Europeiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambisiøse trenere med stor faglig tyngde til våre prosjekter. Trenerne er nøye selektert ut ifra søknader vi mottar, og vårt eksisterende kontaktnettverk.

Les mer om våre trenere her.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES, AKADEMISJEF

Goncalo Nunes er akademisjef for NF Academy sine internasjonale program og ansvarlig for å velge ut trenere. Med mer enn 25 års erfaring fra spillerutvikling, der han har jobbet i både SL Benfica og Sporting CP, har han den rette kompetansen og nettverket til å sikre at spillere vil få oppfølging av dyktige spillerutviklere med detaljkunnskap om den portugisiske fotballmetodikken.

Goncalo har i hovedsak arbeidet som hovedtrener, teknisk koordinator og teknisk direktør. Han har UEFA A-lisens, i tillegg til nivå 3 IPDJ som sportstrener, og ser frem til å arbeide tett med deltakende spillere.

Les mer om våre trenere her.

Referanser

«Jeg deltok på U13-laget til NF Academy. Det var helt topp! Vi spilte oss til kvartfinalen, hvor vi tapte mot Sporting CP på straffer. Det er surt å ryke ut slik, men det var et fantastisk opplegg med gode trenere!»
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17 landslag

«Jeg vil si tiden i NF Academy har vært med på å ufarliggjøre det fremmende og nye et landslagsuttak, et klubbytte eller å ta et nytt nivå som spiller, kan utgjøre. Programmene har et høyt sportslig nivå med gode trenere, og der er spillere fra flere land som søker det samme som deg. Summen av dette er at du utvikler deg som både menneske og spiller.»
Oscar Fuglsang, Silkeborg og Danmark U17 landslag 

«João Plantier har vært viktig for min karriere av først og fremst tre grunner. Han ga meg frihet og tillitt. Vi hadde et nært vennskap og han fulgte meg godt opp hele veien. João ga meg tilbakemeldinger på hva jeg måtte forbedre i kamper, og ikke minst var han god til å gi meg nye forbedringer hele veien.»
Zeca, Kaptein for FC Copenhagen og Hellas sitt landslag

«Jeg spilte sammen med gode spillere og trente under meget kompetente trenere. Først og fremst var det en veldig gøy opplevelse, og jeg fikk gode referanser på hvor de beste lagene i Europa står ferdighetsmessig. Slike program er verdifulle, fordi man senere lettere tar overgangen til høyere nivå i nye treningsgrupper.»
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptein på Norge U16 

«Det er høyt nivå på treningene, og øvelser jeg ikke har vært med på før. Jeg har lært mye nytt, som jeg tar med meg hjem igjen til treningshverdagen i Norge.»
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptein for Norge U15 

«Guttene mine, født i 2004 og 2007, er veldig henrykte over å delta på IberCup Cascais. Ikke bare får de spille mot topplag, men de får også se hvor deres eget nivå ligger og møte gode spillere fra hele Skandinavia. Å ha program som NF Academy er fantastisk. Når du trener under topptrenere og spillere fra egen aldersgruppe ser du virkelig hvor det internasjonale nivået ligger.»
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og Norges Landslag

«Det var først etter at vi kom hjem at jeg så den virkelige store utviklingen i Kevin som fotballspiller. Han spiller nå med en helt annet autoritet og tar mange flere velgjorte avgjørelser i kamp. Årsaken til det er verdifull læring og gode trenere hos NF Academy. En ting er sikkert og visst, vi angrer ikke et sekund på at vi valgte et lag med så god kompetanse som NF Academy.»
Thomas Hansvoll, tidligere profesjonell bokser og Norgesmester

«Oppholdet med NF Academy gav en forsmak på det å ha en profesjonell hverdag som fotballspiller. Veldig dyktige trenere og høyt nivå på spillerne rundt meg. Det var gode dager med mye læring. Gjennom det oppholdet brøt jeg en barriere om å våge å dra til utenlandske klubber å vise meg fram.»
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sveriges U17 landslag 

«Jeg er veldig fornøyd med fjorårets NF Academy-deltagelse i IberCup . Det var veldig spennende og inspirerende å få spille på lag med mange gode spillere både fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg fikk enda bedre motivasjon til å legge ned enda mer innsats i egentreningene etter å ha spilt mot og sett det høye nivået på motstanderlag fra for eks. Portugal, Mexico og Spania.»
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17 

«I uke 15 (påsken 2018) var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for å spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy, og det var en fantastisk opplevelse. Jeg har fått mye fra turen. Treningen, kampene, trenerne og spillerne, alt var en fantastisk blanding av morsom og seriøs fotball.»
Filip Mellbin, Danmark U16

FINN DITT ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke