Dette har aldri skjedd før: Nå fylles talentfabrikken opp

 In Generelle nyheter
Postet på: 18/12/2023
nfacademy-football-2024-03
nfacademy-football-2024-02

Dette har aldri skjedd før: Nå fylles talentfabrikken opp

Gjennom et strålende 2023 har NF Academy styrket sin posisjon som spillerutvikler både nasjonalt og internasjonalt. Det er bare å glede seg for alle unge spillere som søker utvikling til det nye fotballåret som straks er her.

NF Academy høstet internasjonal anerkjennelse for sitt talentarbeide, og fine ord for en attraktiv måte å spille fotball på under turneringene ute i Europa i 2023.

Mer enn 600 unge og dedikerte spillere har vært innom akademiets program. Flere av dem har blitt tatt ut til spill i turneringer i Spania, Tyskland, Portugal, Latvia og Sverige. Det har gitt internasjonale referanser, og sølvtøy i pokalskapet for et par av lagene.

Sportssjef Goncalo Moura tenker utvikling. Han syns det er gledelig at flere og flere får øyne opp for et arbeidet den erfarne trenerstaben hans legger ned på feltet i både Norge og utlandet.

Vi har allerede hatt så stor pågang til våre program i Riga Cup og Elite Training Camp i Lisboa i vinterferien, at det bare er noen svært få plasser tilgjengelig. Dette er unikt for oss som akademi, men noe vi absolutt tar som et tegn på anerkjennelse av modellen vi jobber etter i det daglige, sier NF Academys internasjonale sportssjef.

En lissepasning

Programmet for 2024 forteller ellers at det blir nye turneringer og destinasjoner for program i både Spania og Estland. I tillegg til et individuelt program for spillere som ønsker å flytte til Portugal for å ta sitt neste steg i karrieren.

I det verdens lengste sesongoppkjøring snart står for døren her hjemme, er vinteren tiden på året de som vil bli best trener ekstra mens andre heller hviler.

Før julen ringes inn og rakettene går til himmels på nyttårsaften, er det verdt å merke seg akademisjefenes desember-tilbud på tampen av et år som har fått de til å smile bredere enn julenissen i skjegget.

Bløte pakker er ofte kjedelig. Harde pakker kan være spennende. Nå kan du gi bort noe helt spesielt under julegrana i år.

Eller som det heter seg: Det beste du kan gi en god venn er en god pasning.

Vi har en julekampanje i desember med en early bird-rabatt på alle våre program til 2024. En treningsopplevelse er den perfekte julegaven til barn og unge som allerede har det meste, sier Norgessjef Rune Bjørnødegård, som suppleres av sportssjef Gonçalo Moura

Om man booker plass i et av programmene før 31.desember får man også en ukes prøvetrening med NF Academys samarbeidsklubb i Portugal, Club de Cascais. Her får man oppfølging av fysisk og teknisk trener i tillegg til økter med laget. Vi tilbyr også foreldre tips og inspirasjon til gjennomføring av treningsøkter den uken, fullfører Moura.

De er begge klare på at det kan være smart å bestille plass tidligst mulig av flere årsaker.

For å sikre seg spill i sin beste posisjon er det helt klart gunstig å være tidlig ute. I tillegg handler det om når på året det passer å reise, og ikke minst at hotell og fly gjerne er billigst å bestille i god tid. Det er bare å kontakte oss, så finner vi de beste løsninger sammen, sier sportssjef Moura.

nfacademy-football-2024-05
nfacademy-football-2024-06

Utviklingspyramiden

Han ønsker å få med flere unge dedikerte spillere til akademiets tilbud som er et perfekt supplement til treningshverdagen hjemme i egen klubb.

I NF Acedemy jobbes det med både helheten og detaljene i spillet. Eller som mentologien heter «Learning the game by playing it”

Våre program er for spillere fra 9 til 20 år gamle, og vi har en klar utviklingspyramide. Den starter med de locale programmene, der spillerne blir kartlagt og evaluert for hva som er neste naturlige steg. Deretter anbefaler vi Team Training, der vi får jobbet mest med de dedikerte spillerne over tid.

De internasjonale programmene er neste trinn, før vi tilbyr individuelle program for spillere som ønsker å bosette seg i Portugal, fullfører sportssjef Goncalo Moura

Sportsdirektør Ricardo Silva forteller om et 2023 som tidenes beste, men han er klar på at neste år skal bli enda bedre for spillerne i NF Academy.

Oppramsingen av programmet for 2024 blir en smaksperle for det som kommer i det nyttårsrakettene har truffet bakken. Sportsdirektøren kan også røpe at sommeren inneholder alltid like populære NF International Programs rundt i hele Skandinavia.

Der blir en del spillere plukket ut til Qualification Camp i Danmark. Åtte av disse igjen ble i år plukket ut av Sportings speider til et treningsopphold i Lisboa. Portugisiske klubber, agenter og speidere følger turneringene og programmene tett. Flere av våre spillere har fått prøve seg i portugisiske klubber, sier sportsdirektør Ricardo Silva til slutt.

nfacademy-football-2024-04

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Treningsleir i utlandet

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Turneringer

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke