Gjentar suksessen: Den perfekte treningsarenaen for de som vil det lille ekstra

 In Generelle nyheter
Postet på: 02/11/2023
nfacademy-fotball-team-training
nfacademy-fotball-team-training

Gjentar suksessen: Den perfekte treningsarenaen for de som vil det lille ekstra

Norges største fotballakademi ruller også kommende vinter ut populære Team Training for de yngste spillerne.

Team Training Selection Winter gir de ivrigste yngre spillerne født 2011 til 2014 et ypperlig tilbud, som er et supplement til annen aktivitet på en årstid det tradisjonelt skjer lite for de yngre klubblagene.

Eller som det heter seg; De som vil bli best trener når de andre hviler. Dette er det optimale tilskudd til sesongoppkjøringen for de som vil det lille ekstra.

Team Training har vært svært populært i flere år allerede. Vi åpnet derfor en utgave for de ivrigste yngste spillerne. Noe som allerede i fjor ble en stor suksess med mange gode tilbakemeldinger fra både spillere og foreldre.

Team Training er vårt premium produkt, og det programmet vi jobber mest med spillerne over tid, sier Norgessjef Rune Bjørnødegård.

Trangt om plassen

Team Training er tradisjonelt et attraktivt program, der enkelte posisjoner fylles tidlig opp. Det legges også opp til at treningsgruppene har et optimalt antall spillere i forhold til at alle skal ha godt med spilletid i kamper.

Derfor er det viktig å sikre seg plass tidlig.

Vi ser at spillerne vil ha mer aktiviteter, og disse aldersgruppene har ikke lokale kretstiltak og sonelag. Etterspørselen er derfor stor, forteller NF Academys Bjørnødegård videre.

Dette og andre av programmene NF Academy kjører i 2024 kan også være den ultimate julegaven til treningsivrige jenter og gutter.

Om man melder seg på før 31.12.23 får man samtidig en ukes prøvetrening med NF Academys samarbeidsklubb i Portugal, Club de Cascais. Her vil man også bli evaluert av spillerutviklerne, og få sjansen til å ta nye steg mot større utfordringer.

nfacademy-fotball-team-training

For alle

Team Training Selection Winter foregår i Oslo, men påmeldingen er åpen for alle uansett adresse på norgeskartet. Selve programmet er komprimert over fire helger med oppstart i midten av februar.

Programmet for de yngre årgangene skiller seg noe ut fra den ordinære utgaven. Den første helga er internkamper for å evaluere oss selv og finne riktige posisjoner og relasjoner. Det er også nyttig for trenerne å se spillerne i kamp, samt bli bedre kjent som gruppe.

Den siste helga er det internturnering, som var en suksess i fjor. Alle syns den var ekstra gøy. De to helgene i midten er ellers med treninger og kamp mot lokale lag, sier Bjørnødegård.

Han er rask med å påpeke at fokuset er spillerutvikling også i dette programmet, som ellers i alt Norges største fotballakademi står for. Det er de samme erfarne portugisiske trenerne som står for gjennomføringen av Team Training Selection Winter.

Deres bakgrunn er fra noen av verdens mest anerkjente akademier.

Unge norske spillere har et stort potensiale, men de trenger mer og bedre trening tidligere enn de har fått fram til nå. Vi er ikke så opptatt av resultater i kamper, men mer hvordan spillerne løser oppgavene de får. Derfor mener jeg Team Training er et av de mest spennende og komplette programmene vi har, sier hovedtrener Rodrigo Silva.

nfacademy-fotball-team-training

Todelt opplegg

Alle NF Academys program er et supplement i treningshverdagen. Både for de som har målsetninger om profesjonell fotball og landslag, eller for de som bare ønsker å ha det gøy med favorittidretten sin. Gjennom tiltakene holdes flere motiverte for å jobbe med å bli best mulig – lengst mulig i sine egne klubber.

Spillerutviklingen i Norge er på vei rett vei. Der er vi en bidragsyter for å hjelpe spillerne med å lykkes. Uansett er ikke god teknikk alt, for det handler også om å utvikle den taktiske forståelsen av spillet. Det er små detaljer som kan utgjøre den store forskjellen, avslutter hovedtrener Rodrigo Silva.

Team Training Selection Winter.er rettet mot utviklingsveien videre i NF Academy-systemet for enkeltspilleren.

I dette programmet for de yngste er veien todelt. For 2013 og 2014-årgangen handler mye om å skape relasjoner på tvers av klubber både på og utenfor banen. I tillegg til at man trener med høy kvalitet og intensitet, med mål om å utvikle egne ferdigheter inn mot klubblaget.

For 2011- og 2012-årgangen er dette et optimalt tiltak rettet inn mot forberedelser til sone- og kretsuttak som nærmer seg med stormskritt. Her kan man også kvalifisere seg til en plass på NF Academys internasjonale lag til Future Cup og Laola Cup. Spillerne får også skriftlige evalueringer fra trenerne om hva de bør jobbe videre med, og hvor de står sterkest ferdighetsmessig ellers.

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

NF TEAM TRAINING OSLO

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
fra Okt til 08 Dec 2024 NF Team Training Selection Oslo Autumn 24 Norge Oslo 2013-2015
fra Okt til 15 Dec 2024 NF Team Training Selection Oslo Autumn 24 Norge Oslo 2008-2012


NF TEAM TRAINING STAVANGER

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
fra Okt til 08 Dec 2024 NF Team Training Norge Stavanger 2010-2015


NF TEAM TRAINING KRISTIANSAND

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
Pågår til 01 dec 2024 NF Team Training Norge Kristiansand 2010-2015


Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke