Danmark neste stopp for Polat

 In Generelle nyheter
Postet på: 18/07/2023
nfacademy-norge-football-training-1200x600
nfacademy-norge-football-training-600x600

Danmark neste stopp for Polat

Bak Player of the camp-tittelen ligger det mange timer med egentrening- og flere program med NF Academy for Åssiden-spilleren Polat Iseni. 

2009-modellen deltok på NF International Trials første gang i 2021.

Dette vekket Polats interesse til å fortsatt delta i NF Internationals Trials. Neste gang var i 2022. Det opplevdes fortsatt veldig lærerikt og gøy, sier pappa Kujtim.

Alle gode ting skulle være tre for sønnen Polat. I Drammen 3.-5. juli ble han kåret til Player of the camp. En tittel som NF Academys erfarne trenerkorps gir til to spillere de mener har utmerket seg spesielt i alderskategoriene 2010-2007.

Jeg har satt av mye tid til trening. Da jeg vant dette følte jeg det var et mål som ble oppnådd. Det ga meg en enorm mestringsfølelse, og enda mer motivasjon til å gjøre det enda bedre framover, sier Polat Iseni.

Treningsopphold i Lisboa

NF International Trials arrangeres i både Norge, Sverige, Danmark og Finland nå i sommer. Der kvalifiserer Player of the Camp-vinnerne seg videre til NF Qualificaton Camp i Danmark 25.-27. august med alle lokale kostnader dekket.

En speider fra Sporting Lisboa vil der sammen med NF Academy sine sportslige direktører velge ut minst seks dyktige vinnere av et treningsopphold på den europeiske giganten sitt treningsanlegg i den portugisiske hovedstad.

Etter NF International Trials i Drammen kan Polat nå se fram mot flere høydepunkt i sommer.

Det blir morsomt og lærerikt. Det hadde vært en drøm å bli plukket ut til et treningsopphold i Sporting, fortsetter gutten med kosovoalbanske røtter.

Polat og pro spiller Ricardo Quaresma
Polat og pro spiller Ricardo Quaresma

Støtte hjemmefra

Polat legger mye i potten på å bli så god som forbildene Ronaldo og Neymar. Han er veldig opptatt av kostholdet sitt og trener styrke tillegg til fotballen.

Med PSG som favorittlag er drømmen en dag å leve av å være profesjonell fotballspiller. Veien fram dit er lang. Polat har gode støttespillere hjemmefra i ryggen i det daglige.

For at Polat skal ha de beste sjanser til å oppnå drømmen sin har vi som foreldre alltid gitt han vår støtte på veien. Han har gode holdninger, stort pågangsmot og enorm treningsvilje. Du finner Polat på fotballbanen til enhver tid på døgnet. Ofte ser vi han helt alene på banen med ballen sin, forteller pappa Kujtim.

Sønnen ble tatt ut på kretslaget til Buskerud i 2022. Kantspilleren har tre faste treninger i uken med klubblaget sitt. I tillegg til en-to kamper. Mye av hverdagen handler om trening, kamper og restitusjon. I tillegg til egentrening.

NF Academy har tilført treningskvaliteten mye.

Jeg har også vært med på program i Portugal. Der fikk jeg blant annet trene på Sportings anlegg. En helt ny opplevelse, med intensive treningsprogram, der jeg virkelig fikk utfordret meg selv. Jeg fikk også gode tilbakemeldinger på mine sterke sider og hva jeg bør jobbe mer med. Det er mål jeg har i mitt egentreningsprogram i dag, forteller Polat.

Polat i Sporting Lisbon Academy
Polat i Sporting Lisbon Academy

Veldig godt tilbud

Nå trener Polat for å finpusse formen inn mot høstsesongen med Åssiden, og ikke minst til NF Qualification Camp i Danmark i slutten av august. Der han vil møte flere med den samme dedikasjonen til proffdrømmen og veien fram dit.

Uansett utfall i Danmark blir det flere program med NF Academy, som passer perfekt i tillegg til aktiviteten med klubblag og landslagsskole.

Det er et veldig godt tilbud. Du blir utfordret gjennom gode treninger. Samtidig som du blir fulgt personlig av erfarne og høyt kvalifiserte trenere.

Treningsprogrammene er godt strukturert og satt opp med både tema og rød tråd i forhold til spillet, forteller Polat Iseni til slutt.

Lær spillet ved å spille det, som NF Academy sier. I programmene lever spillerne drømmen i ei boble, og tar med seg en masse ny inspirasjon og motivasjon hjem igjen.

Det går kjempefint å kombinere NF Academys program med skole og treningshverdagen hjemme. Det handler om å være dedikert og strukturert til å planlegge i forveien, avslutter pappa Kujtim Iseni.

nfacademy-norge-football-training-600x600-1

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Treningsleir i utlandet

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Turneringer

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke