Cille Nilsen i IberCup med Sporting Academy

Postet på: 11/07/2019
NF Academy Cille Nilsen trianing with Sporting CP

Cille Nilsen i IberCup med Sporting Academy

Stord-jenten Cille Nilsen imponerte stort under fjorårets NF Weekend Training i Bergen. Hun ble kåret til «Player of the camp» og vant et treningsopphold hos Sporting Academy. Etter å ha trent en uke med U16-laget til Sporting lot klubben seg imponere så mye at de inviterte Cille til å delta i Iberup Estoril denne sommeren.

Cille er født i 2006 og kanskje det største talentet i Skandinavia på sin årgang. Men kanskje enda mer imponerende er det at Cille i forrige uke var med å dominere i Ibercup Estoril der hun spilte på lag med opp til 3 år eldre jenter på Sporting sitt 2003-lag.

I videoen under kan du se noen av høydepunktene fra kampene til Cille i Ibercup Estoril.

Spillere som ønsker den samme muligheten som Cille Nilsen har fått kan melde seg på NF International. Seks spillere som deltar på disse arrangementene vil vinne et treningsopphold hos Sporting Academy. Se oversikt over kommende NF International arrangement i Norge under videoen.

Kommende NF International samlinger

No Events

JEG ØNSKER Å TRENE MED NF ACADEMY

Send oss ​​en kort forespørsel med spillerens bakgrunn og hvilken type aktiviteter du vil delta i. Vi følger opp med råd om hva lokale og internasjonale programmer som kan passe deg.


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* These fields are required.

FINN DITT ARRANGEMENT

- Velg et alternativ – Du vil automatisk bli videresendt til egen side med ditt valg. -

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke