Bli med på sommerens store fotballfest i Tallinn

 In Generelle nyheter
Postet på: 04/03/2024
nfacademy-soccer-tallinn-cup-1200x600
nfacademy-soccer-tallinn-cup-600x600

Bli med på sommerens store fotballfest i Tallinn

Mens norsk fotball tar ferie når gresset er som grønnest, sparkes Tallin Cup i gang med deltakere fra alle verdens hjørner. Nå kan du få en uforglemmelig familieferie, og samtidig bli en del av NF Academys mannskap.

Det heter seg at de beste trener mens de andre hviler, og det uttrykket tar NF Academy på hel volley i sommer. For nå kan du faktisk gjøre begge deler i en helt fantastisk setting.

Skolene har sommerstengt, og vårsesongen er ferdigspilt i de fleste ligaer. Mange er i feriemodus, og høstens poengjakt fortsatt noen uker unna.

Da passer det godt med en ferieuke i vakre Tallinn, der hele familien kan nyte gode dager. Samtidig med en treningsleir og kamparena som gir deg et forsprang på resten inn mot høstsesongen hjemme.

Intensjonen med Tallinn Cup er å tilby en sommercup-destinasjon som passer for alle våre spillere i de skandinaviske landene. Tallinn ligger innen fergeavstand fra Helsinki og Stockholm, og med fly kan våre spillere og familier nå Tallinn fra Norge, Sverige, Danmark og Finland til en overkommelig pris på kort tid, sier NF Academys sportssjef Gonçalo Moura.

LES OGSÅ: Tallinn Cup 2024

Trening og topp motstand

Den internasjonale ungdomsturneringen spilles i den estiske hovedstad fra 3. – 7. juli. Den storslåtte fotballturneringen har fire kampdager, og erfaringsmessig kommer deltagende lag fra alle verdensdeler.

Både mindre og større klubber er å finne på det største anlegget for fotball i landet, A Le Coq Arena.

Det nye for NF Academys del, er at lagene i tillegg legger inn en treningsleir over tre dager i forkant av turneringsstarten. Det betyr trening med høy kvalitet.

Noe som har vært etterspurt blant akademiets spillere og deres foresatte.

Etter sportsavdelingens erfaringer de siste sesongene, bestemte vi oss for å putte inn en treningsleir. Der spillerne kan jobbe sammen med trenerne, og bli bedre kjent med hverandre før selve turneringen starter.

Disse første dagene vil gi spillerne styrket forståelse av måten vi ønsker å spille på, samt innsikt i den portugisiske treningsmetodikken vår. Samtidig kan de ta del i de sosiale opplevelser og fritidsaktiviteter i bysentrum, sier Moura videre.

nfacademy-soccer-tallinn-cup-600x600-2

Perfekte kulisser

Gamlebyen i Tallinn er en av Europas fineste. Det kan føles som å være en del av et rollespill fra Middelalderen, der du får fantastisk historisk arkitektur og yrende gateliv.

Om du liker gress bedre enn stein, byr den fjortende utgaven av Tallinn Cup på flotte baner til både trening, lek og kamp. Med andre ord er dette den perfekte uke for både sportslig framgang og restitusjon med tilgang til utsøkte fasiliteter.

Det er ventet over 150 lag til sommerens eventyr i Tallinn, der NF Academy sender lag bestående av eksisterende spillere og nye talentfulle som ønsker å bli bedre kjent med hvor godt det jobbes i akademiet.

Vi tror treningsleiren både vil styrke det sosiale og sportslige, slik at vi får se gode lagprestasjoner med en stigende kurve gjennom turneringen. Vi vet at det er potensiale til å hente hjem pokaler.

Spillerne vil også få nye internasjonale referanser og inspirasjon til å jobbe enda hardere for å nå sine mål når de kommer hjem, sier NF Academys sportssjef Gonçalo Moura til slutt.

nfacademy-soccer-tallinn-cup-750x500-2

KOMMENDE NF ARRANGEMENTER

Treningsleir i utlandet

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Turneringer

Dato Program Land Sted Aldersgrupper
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013

Sjekk den komplette Eventkalender her.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON OM VÅRE TRENINGSPROGRAM


Lær mer om vår bruk av informasjonskapsler: Cookies | Personvern


* Disse feltene er obligatoriske.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke