nf-selection-riga-cup-2019

Vil du spille mot noen av Europas største klubber?

Rolf Hansen 6.11.2018

Opptakene er allerede i gang til NF Academy sine lag til Riga Cup og Iber Cup Cascais vinteren og våren 2019.

Et nytt år er under planlegging, og aktiviteten til NF Academy blir stor i 2019. Det blir både trengingscamper i Norge og Portugal i tillegg til store internasjonale turneringer flere steder i Europa. Til disse turneringene plukker NF Academy ut troppene ut fra innkomne søknader og tidligere prestasjoner i programmene.

Riga Cup

nf-selection-iber-cup-2019

Først ut er Riga Cup de tre siste ukene av januar. Her sender NF Academy talentlag i både U13, U14 og U15-klassen. Intensjonen er å gi unge nordiske fotballtalent muligheten til å matche seg mot tøff internasjonal motstand i en periode på året der det ikke er hjemlig seriespill på programmet. Motstandere er blant annet Manchester City, PSV, Zenit og Crystal Palace. Spillertroppen er i utgangspunktet hentet fra Team Training-programmene i Oslo og på Vestlandet, men der er også muligheter til å søke plass med i dette programmet.

Ibercup Cascais

I vårvakre Lisboa spilles Ibercup Cascais 15.-19. april. Der skal NF Academy stille flere talentlag, og det er mulig å søke opptak til turneringsdeltakelse. I 2018-turneringen hevdet flere av NF Academy-lagene seg mot sterk europeisk motstand. 2005-laget tapte finalen i b-sluttspillet, mens både 2006 og 2007-laget imponerte med å spille seg helt frem til kvartfinalene i A-sluttspillet. Her har nordiske talentfulle unge spillere muligheten til å matche seg mot internasjonal motstand på høyt nivå. I tillegg er det høy kvalitets-treninger ledet av portugisiske trenere.

Spennende nytt år

nf-elite-training-camp-portugal

I vinterferieukene 8 og 9 er det  i tillegg en ny Elite training camp i samarbeid med Sporting Lisboa.

Det vil også bli treningsleirer i både Portugal og Norge gjennom NF High Quality Training og NF Elite Training Camp. Her får deltakerne kvalitetstreninger ledet av portugisiske trenere med fortid i akademiene til Benfica og Sporting Lisboa.

Ønsker du å spille med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts