Sportslig apparat

Sportslig apparat

Vi benytter oss av dyktige Skandinaviske trenere i kombinasjon med erfarne utenlandske trenere med bakgrunn fra Europeiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambisiøse trenere med stor faglig tyngde til våre prosjekter. Trenerne er nøye selektert ut ifra søknader vi mottar, og vårt eksisterende kontaktnettverk.

Hvilke trenere som er med på de forskjellige turneringene vil variere, men her får dere presentert trenere 2018:

João Plantier – Sportslig leder

Med en svært imponerende CV over 20 år, har denne entusiastiske treneren gjort en stor internasjonal karriere med navn som Sporting CP og Manchester United Soccer Schools. I tillegg har han også fungert som speider og internasjonal foredragsholder for Sporting.

Etter at han forlot Sporting i 2016, er han blitt involvert i et Portugisisk lag, Colegio Marista Carcavelos, som teknisk koordinator for U8-U19 og hovedtrener for U12 og U14.

Guilherme de Almeida Faria – Trener

Med erfaring fra alle forskjellige aldersgruppene fra U8 og opp til profesjonelt nivå, har han tilbrakt mesteparten av sine trenings år i Manchester United Soccer School. Andre høydepunkter i Guilhermes karriere inkluderer trenings prosjekter for S.L. Benfica, utvikling av trenere for lokale lag og speiding i store Portugisiske ligaer.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone