nf academy sporting

Tren med Sporting CP i Lisboa!

Etter tre suksessfulle uker med trening på et av de ledende akademiene i verden, blir det satt opp nye NF Elite Training Camp tiltak i vinterferien.

Denne høsten har vi gjennomført NF Elite Training Camp i Lisboa i samarbeid med Sporting CP sitt akademi med stor suksess. Tilbakemeldingene fra spillere og foreldre som har deltatt har vært veldig bra, og vi ønsker å fortsette med å bidra til å utvikle unge spillere ved å gi internasjonale referanser.

 

 

NF Elite Training Camp er nå lansert på 2 nye datoer i vinterferien Uke 8 (17 – 23 feb) og Uke 9 (24 feb til 02 mars).  Gjennom 7 dager med fotballaktivitet vil spillere fra Skandinavia få et intensivt og utviklende program i trygge og sosiale omgivelser. 

Vi har laget et album på vår Facebook side med noen av bildene fra høsttreningsleirene. Sjekk det ut her! 

 

Hva kan du forvente deg?

Gjennom uken vil du blant annet få 2 treningsøkter på 90 minutter inne på Sporting CP sitt akademi med oppfølging fra akademitrenere som i det daglige trener noen av de største talentene i Europa. Du vil bli godt kjent med akademiet og få et innblikk i hvordan det er å spille på et topp europeisk akademi. I tillegg til dette vil vi spille kamp mot et av akademilagene til Sporting CP (forutsatt at vi har nok spillere i hver kategori). Vi spurte Erik Elias, tidligere deltaker på forrige NF Elite Training Camp, hva han lærte og likte med arrangementet:

”Jeg likte alt og lærte at jeg må bli flinkere til å bruke hele banen”

Hvem passer det for?

NF Elite Training Camp er et program for lærelystene og motiverte spillere som ønsker internasjonale treningsreferanser, lære mer om treningsmetodene til de største portugisiske akademiene og delta på et intensivt og sosialt program med andre motiverte spillere som ønsker å utvikle sine ferdigheter.

Interessert i å delta i vinter? Les all informasjon om NF Elite Training Camp Portugal her. 

 

 

Ønsker du å spille med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts