Diogo Grima fra Sporting CP deltar på NF sitt lag i IberCup Estoril!

Til NF Academy sitt U15-lag i Iber Cup i Estoril har Diogo Grima fra den portugisiske toppklubben Sporting Lisboa blitt tatt ut i troppen.

NF Academy-lagene er klare for en hektisk turneringssommer. I tillegg til flere treningscamper i Norge. I perioden 29. juni til 7. juli deltar to akademi-lag fra NF Acacemi under Iber Cup Estoril. Det noe oppsiktvekkende med denne turneringen, er at NF Academy sine to lag ikke bare består av talentfulle spillere fra de nordiske landa.

Se listen over bekreftede NF Selection-spillere til IberCup Estoril her>>

I Estoril vil Sporting Lisboa-forsvareren Diogo Grima være en del av U15-troppen. Den portugisiske toppklubben har gjennom ti-år levert store fotballspillere til de europeiske topp-ligaene. I en lengre periode har A-laget til årets tabelltreer i Portugisisk toppserie bestått av majoriten egenproduserte spillere. NF Academy Director Joäo Plantier er glad for at portugisiske talent fra toppklubbene fatter interesse for hva NF Academy holder på med.

«Diogo er en intelligent forsvarsspiller, som kan spille både høyre back og midtstopper. Han har vært i Sporting-systemet de siste tre årene, og har en ekstremt god evne til å lese spillet. Sterk defensiv og hurtig til beins. Offensiv kan han bruke begge bein i innleggs- og avslutningsfase. Han har i tillegg god ork til å jobbe begge veier», sier Joäo Plantier

Plantier peker på at godt skolerte portugisiske spillere kan påvirke og gjøre sine nordiske lagkompiser bedre på banen.

«Diogo og spillere fra portugisiske toppklubber har erfaring og en veldig bra treningshverdag, som de kan dele med sine nordiske medspillere. Det er en fordel for nordiske talenter å få et innblikk i hva jevnaldrende portugisere gjør for å utvikle seg», sier Joäo.

Ønsker du å spille med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts