Siste mulighet for å få plass på NF Selection laget vårt

NF Academy ser etter de aller siste spillere til å fullføre lagene vi skal stille i Barcelona Summer Cup og Ibercup Barcelona nå i sommer. Disse turneringen gir en fantastisk mulighet for spillere som ønsker internasjonal erfaring, samtidig som resten av familien nyte ferien langs den spanske kysten på de nydelige strendene.

 

Under 30 dager til avreise

Sommeren nærmer seg med stormskritt og våre lag begynner å bli klar for spennende turneringer like utenfor Barcelona. Barcelona Summer Cup avholdes i Salou mellom 29 juni og 5. juli. En time nord for Barcelona avholdes Ibercup Barcelona i vakre Lloret del Mar mellom 6-13 juli.

Spillerne vil nyte kvalitetstrening i lag med nye venner fra flere nasjoner, samt oppleve internasjonal motstand i en flott sommerturnering.

Både Salou og Lloret del Mar er populære turistmål ved kysten og her er muligheten for å nyte varme dager på stranden, turer i nydelige omgivelser eller andre ferieaktiviteter.

 

LES MER OM BARCELONA SUMMER TOURNAMENTS HER
LES MER OM LANDSLAGSSPILLERE I NF ELITE SELECTION

Siste mulighet for å delta – kontakt oss i dag!

Vi har få plasser igjen for spillere født mellom 2002 og 2006. Send oss en forespørsel med spillers årsmodell og fotballbakgrunn for å få rabatt!


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts