Referanser

Referanser

Vi har snakket med noen av foreldrene som deltok med sine ungdommer i 2015.

Her kan du lese noen av tilbakemeldingene vi har fått.

Carlos Esterling, far til Michele Esterling som deltok i 2015:

«Vi ble smigret av forespørselen til Michele om å være med på reisen til Portugal sommeren 2015 med NF Academy. Jeg hadde hørt om de gode trenerne, og at det var med talenter fra hele norden. NF Academy virket også veldig seriøse i sitt arbeid, og alt dette fikk vi bekreftet under deltagelsen i Portugal!

Dette er en veldig profesjonell organisasjon som passer på individets personlige fotballutvikling under hele oppholdet. De har en rød tråd i alt de gjør, og jeg anbefaler alle spillere som får sjansen til deltagelse i NF Academy om å gripe den!

Kort oppsummert var dette en veldig verdifull erfaring for oss, og en unik mulighet til å spille med andre dyktige spillere fra andre nordiske ligaer.»

Niklas Johanson, far til Lucas Kåhed som deltok i 2015:

«Vi anbefaler alle som har mulighet til å delta i NF Academy!

Et svært profesjonelt opplegg med godt utdannede trenere som ser og forstår ungdommene på riktig måte. Fantastiske fasiliteter, både ift. overnatting og trening. Et utfordrende og stimulerende matchmiljø som virkelig gir minner for livet.

Lederne gjør også en veldig bra oppfølging og vurdering av hver enkelt spiller med for eks. videoklipp der de inngående gir sitt syn på hver spillers styrker og svakheter for å ta neste steg i sin fotballutvikling.

Veldig profesjonelt og vi har fått minner for livet!»

Harald Haugland, far til Niklas Haugland som deltok i 2015:

«Alt var lagt veldig godt til rette for guttene. Oppholdet i Portugal reint sportslig rundt treninger, kamparena, motstand gir terningkast 6. Flinke trenere, støtteapparat og ikke minst veldig talentfulle spillere gjorde at Niklas hadde veldig godt utbytte av denne turneringen. »

Morten Kristiansen, far til Jonas Kristiansen som deltok i 2015:

«Et minne for livet – både for spillere og foreldre!

En entusiastisk trenergruppe med støtteapparat gjorde både treningsleiren og påfølgende turnering til en fantastisk opplevelse. Gode baner, flinke trenere, god oppfølging av enkeltspillere – bra!

Sportslig høyt nivå og spennende motstand var et fint krydder i hverdagen.

På det menneskelige plan får man gode venner og minner for livet – anbefales!»

Henning Riskjær Svendsen, far til Asger som deltok i 2015:

«Drengene havde en rigtig god oplevelse i Lisabon. Ved hjælp af et rigtig godt trænerteam, gode faciliteter, hotel og baner under forberedelsen, fik drengene hurtigt et godt fællesskab og kom til at fungere som et hold. Et hold der leverede super fodboldkampe, hvor kun marginaler forhindrede holdet i at nå finalen.

Forældrene havde nogle gode dage på banerne sammen med drengene og nogle gode aftener i Lisabon.

Iber cup i Lisabon er et super stævne. Stævnet er velorganiseret. Holdene der deltager er på mange niveauer med et højt topniveau. Dommerne er kvalificerede og engagerede.»

 

 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone