Ove Vindenes er Daglig Leder i NF Academy West og ser frem til å jobbe målrettet mot å utvikle flere internasjonale toppspillere

Programmet som skal utvikle internasjonale toppspillere

Ove Vindenes ser frem til ny sesong med NF Team Training. Fra august 2019 til juni 2020 vil spillere fra Vestlandet ha mulighet til å kunne delta på inntil 10 helgesamlinger med treningskamper og treningsøkter. De mest ambisiøse spillerne vil i tillegg kunne delta i 4 eliteturneringer i utlandet i samme periode. Vi tok en prat med Ove Vindenes for å høre mer om hvordan han ønsker å tilrettelegge for at man skal kunne utvikle flere toppspillere fra Vestlandet og øke sannsynlighetene for at spillere blir tatt opp på sone- krets- og landslag.

Første samling blir 17 og 18 august i Bergen og mer informasjon om datoer og påmelding finner du ved å klikke på knappen under.

Lagstreninger, treningskamper og eliteturneringer

Ove Vindenes er en av initiativtakerne bak NF Academy West, og er godt fornøyd med samarbeidet med det portugisiske akademiet. Målet for programmet som går under navnet NF Team Training er å styrke trenings- og kamptilbudet for spillere som ønsker å satse.  Dette i kombinasjon med at man får læring i å integrere seg i en ny spillergruppe og detaljerte tilbakemeldinger fra erfarne portugisiske trenere skal bidra til å øke spillere sine sannsynligheter til å bli tatt ut til sone-, krets- og landslag. I tillegg har NF Academy fått på plass samarbeid som gjør at de aller beste spillerne i systemet kan få spillerutviklingsstipend og trene med akademilag til europeiske storklubber.

Les også: Stord jenten Cille Nilsen fikk trene og spille turnering med Sporting Academy

«Skal man bli god må man tilrettelegge for at vi hele tiden gir de beste spillerne nye utfordringer. Med Team Training gir vi spillere fra mindre klubber en mulighet til å bli en del av et treningsmiljø med dyktige spillere der vi ønsker å skape en toppidrettskultur med spillere som pusher og utvikler hverandre,» sier en entusiastisk Vindenes.

Gjennom høst- og vinterhalvåret vil de beste spillerne på Team Training få mulighet til å delta i Riga Cup, Ibercup Cascais, Future Cup eller MIC i Barcelona.  I høst- og vinterferien er det også mulighet til å vise seg frem for Sporting Academy der NF Academy arrangerer NF Elite Training Camp Portugal.

Spillere fra vestlandet som deltok på Team Training og fikk muligheten til å representere NF Academy West i Riga Cup 2019.

– Avgjørende med internasjonale referanser

Ove Vindenes jobber tett sammen med Goncalo Nunes som kommer fra en lederstilling på Benfica sitt akademi. Siden september 2018 har Nunes vært akademisjef for NF Academy sine internasjonale program. Tre akademilag fra NF Academy West, med spillere fra Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane, deltok i Riga Cup 2019 i årsklassene 2004, 2005 og 2006. Gjennom turneringen fikk NF Academy West sine lag mulighet til å føle på nivået til noen av de sterkeste lagene i Europa.

«Når vi møter lag som Crystal Palace, PSV og Zenit som i store deler av kampene overkjører våre lag er det først og fremst mangel på erfaring som er den største forskjellen på de beste norske spillerne våre og utenlandske spillere. For at vi skal gi norske spillere fullverdige muligheter til å kunne utvikle seg på linje med spillere i de store akademiene, som regelmessig spiller internasjonale kamper, mener vi det er avgjørende å få denne typen kampreferanser og læring mot dyktig motstand,» sier Goncalo Nunes

Goncalo Nunes har UEFA A lisens og lang erfaring fra både Benfica, Manchester United Soccer School og Sporting

Nunes mener videre at han ser store muligheter for å hjelpe norske spillere til å kunne gjøre en karriere ut av fotball.

– Vi ser potensialet i mange spillere, men de har for lite kamptrening på et høyt nivå. Dette gjør at man havner langt etter i utviklingsløpet sammenlignet med spillere i utenlandske akademi. Selektering av spillere som klubber velger å satse på skjer i stadig yngre alder, så for dem som ikke får riktig oppfølging og tilrettelegging blir et allerede lite nåløye veldig mye mindre.

Ønsker du å øke dine sannsynligheter for å bli en best mulig fotballspiller?

NF Academy har en tydelig visjon om å bidra til å utvikle flere internasjonale toppspillere. Gjennom de siste 4 årene har vi hatt 13 spillere i våre program som nå er på aldersbestemte landslag og over 100 spillere som har blitt tatt opp på kretslag.

Send oss en kort forespørsel med spilleren sin bakgrunn. Benytte kontaktskjemaet lenger nede på siden og vi følger deg opp med informasjon og rådgivning.

Påmelding og kommende NF Team Training samlinger

Dato Sted Alderskategori
17 – 18 August WEST: Bergen 2004 – 2010
Book nå!
14 – 15 September WEST: Bergen 2004 – 2010
Book nå!
26 – 27 Oktober WEST: Bergen 2004 – 2010
Book nå!

Få rabatt på inntil 1500 kroner ved å kjøp pakker med 3, 4 eller 5 Team Training arrangement.

Send Forespørsel


* Disse feltene.

Referanser

NF Academy er i dag en av de største leverandørene av spillere til kretslag og aldersbestemte landslag i Skandinavia. Les noen av våre suksesshistorier under:

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts