Portugisiske topptrenere til Stavanger

28. til 30. juni kommer topptrenere med bakgrunn fra akademiene til SL Benfica og Sporting CP til Stavanger for å arrangere NF International . Ivrige spillere i alderen 8 til 15 år i regionen vil i løpet av denne perioden få mulighet til å oppleve treningsmetodene til noen av de fremste akademiene i Europa og kvalifisere seg til et treningsopphold hos Sporting CP! 

Kvalitetstrening i kombinasjon med internasjonale muligheter

João Plantier er UEFA PRO, akademisjef til NF Academy og har tidligere jobbet 7 år som hovedtrener til aldersbestemte lag på akademiet til Sporting CP.

– Vi har et sterkt fokus på å gi spillerne en bedre forståelse av spillet. Her ser vi at vi har mye å tilføre norske spillere og spesielt de yngre. Ved planlegging og gjennomføring av treningsøkter forsøker vi derfor å gjenskape intensiteten i kampsituasjoner og jobbe med å ta riktige beslutninger.

I løpet av 3 dager vil spillere gjennomføre totalt seks treningsøkter og tre økter med teori. Men for de spillerne som har høye ambisjoner er det også mulighet til å kvalifisere seg til et treningsopphold hos Sporting CP.  I alderskategorien 2006, 2005 og 2004 kåres «player of the age cagtegory» som får invitasjon til å delta gratis på NF Qualification Camp i Danmark sammen med vinnere fra de 15 andre byene i Skandinavia der NF international arrangeres. Fra dette arrangementet vil 2 spillere i hver alderskategori vinne et treningsopphold med aldersbestemte førstelag til Sporting CP.

– Vi ønsker å gi lærelystne spillere fra mindre klubber internasjonale muligheter. I tillegg til mulighet for treningsopphold hos Sporting CP har vi også egne internasjonale program der lærelystne lokale spillere kan utfordre seg i turneringer og delta på treningsleirer i utlandet. Som et komplimentert treningstilbud synes vi dette er en god modell for at spillere fra mindre klubber skal få like muligheter som i de beste akademiene i Europa, avslutter Joao Plantier.

Les mer om NF International her >>

Meld deg på NF International

Dato Sted
24 – 26 June Bergen Book nå!
28 – 30 June Stavanger Book nå!
12 – 14 August Haugesund Book nå!

 

Send Forespørsel

Husk å spesifiser hvilket arrangement forespørselen gjelder slik at vi kan sende den til riktig person som er ansvarlig for arrangementet.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts